Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Hát tegnap itt irtam, hogy nem lesz meg a felröpim kb 300 db kellene. Irtátok, hogy konfort talajba ültessem a növényt, két területre komfort talajt raktam és kék növény ültettem, a többire pedig sima 1x1 területre sárgát a komfortra kaptam 11-12 db,-ot, a többire pedig 14-16 db-ot semmivel sem jobb a komfort talajt mint ha simán ültetem a sárga növényt. Ez az én tapasztalatom. Üdv mindenkinek

zotmar, §Böbe13§, OJani és 7 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De akkor már csak 250 felröpi kell. Csütörtökig csak meglesz valahogy!

Melan, zotmar, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  3. pappgera

pappgera Törzsjátékos

reménykedem. de a remény hal meg utoljára

§Böbe13§, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Nagyon szépen nő a versenyzők által beadott csp érték. Kíváncsi leszek mennyivel lehet bennmaradni. Még az ajándék változtatása után is sokan leszólták az idei nyereményeket. Ennek ellenére úgy látom nagy küzdelem lesz.

Melan, §Böbe13§, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Nyögvenyelve de talán holnap estére kész :wuerg:.síralom ahogy jön a felröpi 97-es szinten.az összes variát kipróbáltam

§Böbe13§, OJani, Gio és 7 más kedveli ezt.
  6. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Ügyes vagy! Csak tudnám, hogy szetted össze azt a rengeteg reppenőt mert nekem sehogy nem akarja adni!

§Böbe13§, Gio, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Maradjunk annyiban hogy hiba...és létezik. :)
    Lásd hiba topic...

Gio, revaa, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

SAJNOS A SZIVÁRVÁNY SZOBÁBA MÉG SOK EZÜST PAPÍR KELLENE ,DE A FEL FELHŐIM KEVESEK ÉS LEHET HOGY NEM LEHTUDOM BEFEJERÖZI MOST IS CSAK 24 DB KAPTAM HA JEGALÁBB A NAPI 20 AJÁNDÉK ÖZZE JÖNNE TÁN BETUDNÁM FEJEZNI

Utoljára szerkesztett: 22.11.16
    bindi5454 kedveli ezt.
  9. semmirevaló

Kedves játékos társaim, már réges-régen a pénzről szól a játék....

§Böbe13§ és bindi5454 kedveli ezt.
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én is egész éven át készültem a TOP-ra de a felröpik miatt elment a kedvem az egésztől remélem a következő eventre elvész ez a keserű szájíz

§Böbe13§ és bindi5454 kedveli ezt.
  11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Pedig nem olyan nehéz visszagondolva még azt hiszem "pocsékoltam is szupitrágyát"
    nálam 1*1 nem müködött (színes fotópapírok így lettek ) 1*2 nem sok időt fektettem,
    így kihagytam hogy termeljünk le mindent gyorsan (Hej Patópál ráérünk arra még elv):inlove:
    2 területen komfiba sárga ez adta a röppik javák(50-60) aratásonként igaz ment a szupitrágya,
    többi 2*2 sima sárgával, de mivel nem tudtam még milyen hét elé nézzek nem sajnáltam rá.
    Egyébként is általában csak első köre használok,használtam eddigi eventekre.
    Szombat estétől-vasárnap estére közel 300 röppit szedtem össze.
    Hétfőn már csak mindenütt 2*2 normál talaj ez eredményezzet kb 45-50 felröppit aratásonként s ezt szorozd 3,
    közben még letermeltem a hiányzó magentát 1*1 be innen is cseppent kb. 40 db.
    Most pedig várom az utsó aratásomat délbe amivel lesz kb. 25db plusz :p

Melan, kukori80, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  12. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, én is még küzdök az utolsó kitehetőért, ilyen nehezen még egy eventet sem csináltam végig, én is kétféleképp próbálkozom . Ezen a farmon komforttal, a másikon sima 2x2 es, igen nyögvenyelős, az utolsó percig ültetni kell a virágokat.

orosgazda, Gio, Hagymácska55 és 3 más kedveli ezt.
  13. semmirevaló

Én a 98-szinten vagyok és nem nem jön a felreppeni. Pedig mind az összes 5. mezőn nyomatom..

14. Leho69

Láttam.:)
    És ha hiba, akkor ki is fogják javítani. Feltehetően egy kis időbe telik, amíg majd egy ilyen script lefut.

De nem ezen múlik a TOP.
    Hajrá Magyarok!

Melan, §Böbe13§, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kész a 3 szoba :D Már csak 39 felreppenő malom kell , ami meglesz a szivárványban:inlove:
    Most éppen 2 kör salátázok , mert ki akarom próbálni amit olvastam itt :p
    Aloha Leho

Dehogynem ! :D Lesz még egy event , ahol eventgazból lesz a felröpi ;)
    Pletykagang A zöld gomb alatt van rögtön :p De ez még pletyka ám :)

Melan, *-ToFarmer-*, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  16. revaa

revaa Fórumgróf

Az sem rossz ötlet! xD
    TOP-ba velük! xDxDxD

Melan, *-ToFarmer-*, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  17. Leho69

De akkor már lesz tapasznyalat. Gondolod, hogy ők az erősebbek, vagy a játékosok?
    Megoldjuk. Olyat nem fognak adni, amit nem lehet megoldani, mert akkor ők játszanak nem mi. És ettől kiveri őket a hideg veríték.
    Most sem lehetetlen, és az sem lesz az. A kérdés az, hogy mi lesz majd akkor a jobb oszlopban. Most vérszegény.
    De azért holnap estig lenyomom. Tegnap délben nekifogtam.
    Amit szombaton este kezdtem már csak 40 papír kell. Lehet, hogy estére meg is lesz.

Melan, *-ToFarmer-*, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  18. Hechingen

Hechingen Rutinos

Huh bakker most meg tevetenyésztés lesz?event után lehet kipakolni a puposokato_O

Melan, *-ToFarmer-*, OJani és 6 más kedveli ezt.
  19. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

kovacstne és semmirevaló kedveli ezt.
  20. semmirevaló

Könyörgöm, de ugyan úgy csinálom kb. de még csak véletlen sem ad olyan felröpi összeget...

OJani, §Böbe13§, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.