Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

30 - 40.000 búzával még lehetek 2.500 :D 15 szupertápot megér nem ? xD:inlove:

-Mayacska85-, Peszi2, revaa és 9 más kedveli ezt.
  2. nyafi05

nyafi05 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nekem is még 389 felröppenő hiányzik, és kész lennék, de egyszerűen olyan keveset ad, hogy kételkedek az event befejezésében. Event növényt vettetem pedig! Valakinek valami ötlete? Köszönöm

zotmar, Leho69, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is ugyan így jártam,nehezen jönnek a felröpik, bármit és bárhogyan vetek,még mindig hiányzik 48 felröpi.Kíváncsi leszek,hogy a déli aratáskor mennyi jön.Mindenütt sárga kála,de szerintem még kell egy vetés utána is .Alig várom, hogy kész legyek,mert ennyit nem güriztem még egy event teljesítésénél.

Peszi2, soresne, csopke1 és 9 más kedveli ezt.
  4. Uriel82

Uriel82 Járnitanuló

Nekem rengeteg felröpi hiányzik. Szerintem ezalatt az idő alatt be se fogom fejezni. :sleepy:

§Böbe13§, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  5. enter78

enter78 Utánpótlás-írogató

Én hiába ültetem a sárga event növényt, alig ad felröppenőt. Ma reggel is a fő farmomon 3 db volt. Az 5 farmon 23 db volt. Ujjabban soha nem tudom teljesíteni a felröppenős küldetéseket, mert alig ad felröppenőt. Úgy látszik csak fizetéssel lehet teljesíteni a küldetéseket, így el is megy a játéktól a kedvem, pedig rendszeresen játszom, és mindig időben aratok. Minek töröm magam, ha pénz nélkül nem megy

zotmar, kovacstne, vaszolika69 és 2 más kedveli ezt.
  6. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Volt ennél rosszabb event is.:mad: A nyári roncsfeltárás meg még egy, ami nem jut eszembe!:)

-Mayacska85-, missuzy_53, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  7. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia, csak az első 1000

heureca3, Gio, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Egyem pici szíved,de komolyan igazad van és én ezért csak ritkán trágyázok.Viszont azt is 2x2-esen,mert 1x1-en tudod mikor?:mad:
    A látásom többet ér és cemüveg sem óco.;):D Ezek a röpis kálák meg nem érnek még fele annyit cem.xD

Melan, kukori80, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  9. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

szia!
    én pl nem fizettem,sokat ültettem komfortba,de az annyira nem jött be, 1*2 be ültettem és csak sárgát szombat óta. a bahán csak az esőerdőt nem szedtem le, a tölgyön kint van az a csekély mammutfa,és ólak. mégis majdnem kész vagyok , remélem már 2 óra múlva mikor aratok es végre újra vethetem a margarétamat és csipkebogyó t aaz olasz kölessel felváltva.
    ja es még egy fontos! 4db pannim van, semmi jelentőségük mert kevesebb a delröpi!

a borsós nem? az volt még ilyen kényszerből ültetés

Dupla hsz összevonás, dupla hsz nem megengedett a fórumon!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.16
    Melan, heureca3, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  10. janka60

janka60 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek! Szerintem itt valami elírás történt,a felröpi ezüst harmat alig jön,ebből nem lesz 100 ezüst fotópapír. Csak pénzzel megy? Akkor nem is érdekel az event. üdv.: janka

revaa, OJani, §Böbe13§ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Breki!
    Felmondok.:D:D:DNa jó nem,csak mára.Hahaha még nem,még mindig szenvedek a felröpivel és különben is megvárom Steve-t.Nem fogok késni az értekezletről:)

Melan, Meellcc, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  12. Duvika

Duvika Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors válaszokat, átcsusszantam ezen a mondaton! :-( De talán még összejöhet! További jó játékot mindenkinek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.16
    heureca3, OJani, §Böbe13§ és még 1 ember kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha janka60

És miből várod a felreppenőt ? :music:

14. enter78

enter78 Utánpótlás-írogató

Akkor Te nagyon szerencsés vagym mert szombat óta én is csak sárgát ültetek minden farmon naponta 4-szer aratok és örülök, ha alkalmanként 20-25 felröpit kapok. Már 20000 sárga növényem van de 550 felröpi kellene. Szerinted ez az én hibám, vagy a program nem kedvel engem. És sajnos minden ültetős küldetésnél így járok. Egyszerüen nem kapok felröpit. Más azt írta egy ültetésből 60 felröpit kapott én 23-t Szerinted hogy lehet ez?

zotmar, Gio, Boccio71 és 4 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ha nem eszik azuram ma, akkor is el kell érnem ma legalább a 85/100, hogy kész legyekxD66/100-nál tartok!!!:cry:

osztrak12, -Mayacska85-, kukori80 és 9 más kedveli ezt.
  16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Nem voltam figyelmetlen. Nem érted a mai 10 lényegét. Nincs mindenhol gond.
    De, a prémium tagoknak napi plusz 1 pörgetést járt. Ez az eddigi 5-re ráfért. Ám a 10-re nem. Itt van a napi "elvétel" ;)
    Hozzáteszem: Nem szeretem sem az Új Rackót, sem az új kereket... (magánügy)

Gio kedveli ezt.
  17. janka60

janka60 Járnitanuló

Mivel olvasni tudok,ezért event növényt ültetek ezerrel.

osztrak12, heureca3, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Nincs elvétel...hiba van.
    Javítják majd. :)

osztrak12, Gio, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Helyesbitek,most arattam egy terület adott komfortba 6 darabot :wuerg:,ilyen talán a legelső ufós event volt mikor kezdőként nem sikerült,meg ez is hozzá fog tartozni:(

heureca3, Gio, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia..Nem mindegy milyen földbe ülteted..sima 2×2 én is annyit kapok kb,de a komfort ma reggelre kb 60 adott nekem is 5 területen:) Taktikázni kell:)

Melan, taga1, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.