Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZMBM

SZMBM Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogy melyik ujjamat harapjam...
    Vajon a 3. kitehetőt gyűjtsem be vagy a felhőt? Ha a kitehetőt választom a felhő nem lesz meg, ha a felhőt választom, akkor a 3. kütyü. Event után a felhőt nem tudom megszerezni, viszont kizárt, hogy cserenapon a kitehető megszerezhető lesz... Még mindig 72 ezüstpapír hiányzik. Az éjjelre ültetett sárgakála az 5 területre összesen 41 harmatot adott.
    Éneklő Ingridnél a felhőt megszereztem, viszont 1 kitehető hiányzik rá... Ez se jó variáció... :(

Melan, Kotkoda155, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké , csak gondoltam megkérdem . :)

Akkor nem tartozol a klubba :cry:Ami jó xD

revaa, heureca3, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

köszönöm az összevonást, sajnos telóról írok nem sikerült osszevonni

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szomorú olvasni a sok panaszt, de fel a fejjel, ma már biztos állítanak rajta egy kicsit...Arra gondoljatok, hogy mindig ez az év egyik legnehezebb eventje. Nem ciki, ha nem sikerül-szinttől függetlenül... Tudom, hogy sokan lesznek csalódottak, de nemsokára jön az ólgőzös, majd ott lesz sikerélmény.
    Drága szomszédaimnak drukkolok a tophoz, én szép lassan kicsúszok belőle a vicceskedésemmel, de nem bánom, nem vagyok még elég nagy hozzá, majd 1-2 év múlva-talán (bár kétlem:D). Nem vesztettem semmit, mert csak azt dobtam be, ami punnyadt a pajtában, azt se mindet;) Majd csütörtök délelőtt meglátom a 2000be beférek-e....van azért még pár félig ****** avokádóm meg citrancsom :music::D
    És kedves szomszédok, nem kérek több röpit, dobáljátok meg vele a rászorulókat, sok kicsi sokra megy! Kitartás röpivárók, nyugi toposok!;)

Melan, Peszi2, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Leho, sziasztok Gazdatársaim :)

3 perc múlva aratom a magenta kálát, komfort talaj van mindenhol a Tölgyest kivéve, onnan nem szedtem le semmit.

Először is ne írj olyan szavakat Leho, hogy diverzitás,mert akkor én meg azt írom, hogy toxikus erythéma,mert ez lesz velem már az event idején, magyarul kiütést kapok már, hogy ennyire erőlködnünk kell a felröpik miatt, pedig az harmatnál könnyebb dolog nincs is már a világon, gyanítom, hogy vicces kedvükben voltak a BP-nél, amikor kitalálták, ezzel az erővel amilyen nehezen jönnek, lehetett volna az eventes felröpi ezüst vaskarika is, ami csak fákból jött volna és akkor elmondhattuk volna, hogy itt a Farmereama világában megdőlt az a mondás, hogy fából nem lehet vaskarika, pláne ezüst.

Most pedig jöjjön az eredmény: főfarm komforton magenta és 3 (árva) Panni adott 16 harmatot.
    Szédült szántó dettó ültetés, vittem a Pannikat is:18 db harmat
    Bahamák :13 db harmat
    Esőerdő:11 db harmat
    Ez összesen 58 db harmat
    Sajnos az Esőerdőn reflexből learattam, nem pakoltam ki a Pannikat, de szerintem 3 db, ha megfeszül akkor sem ad lényegesen többet.
    Most összesen 22 db ezüst fotópapír van, kell még 78 db a Szivárvány szobába, én meg lassan mehetek a Gumiszobába, ha ennyire kell görcsölni.
    Mindegy, most komforton fogom ültetni a kálát elszórom rájuk a szupertrágyát, délután dolgozni megyek, holnap meg szabin leszek, csak legyűröm ezt a dolgot, meg a náthát is, remélem.
    :):):):)

Utoljára szerkesztett: 22.11.16
    Melan, -Mayacska85-, kukori80 és 17 más kedveli ezt.
  6. pénztáros53

pénztáros53 Utánpótlás-írogató

Nekem 26-ot adott a teljes aratás sárga kála!!!!

Sandika, heureca3, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha eben a topicban olvasgatsz sokféle dolog világos lesz előtted.
    Ha előmégy az 1. hszre és ott a Segítség eventek linkre mész számos olyan dologról olvashatsz, ami az eventes taktikák kidolgozásához elengedhetetlenül szükséges.
    Mi nem tudjuk, hogy a Te farmodon mi hogyan van és milyen. Te tudod. Az ismeretek, tapasztalatok le vannak írva. Innen minden rajtad áll mikor és mivel sikerül egy működő stratégiát összehoznod a farmodra.;)

kutyaszálló, .sylvia72., Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. pappgera

pappgera Törzsjátékos

ÉN is ezt mondom, nyögvenyelős az event felröpik nem jönnek, de ha nem lesz meg lesz a felhősor üresen. Na bumm.

Leho69, kutyaszálló, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Az én belügyminiszterem már most morog,2 óra szabadom van,elmentem főzni valamit neki!32 ezüstpapírom hiányzik.:(

Leho69, Samborg, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Éjszaka komforton 3 órás 4 szántó 61 db , 1 terület magenta még érik. Ez eddig a legjobb. Köszönöm Leho!

Melan, Leho69, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  11. Samoska

Samoska Járnitanuló

Sziasztok!
    Felröpi csak event növény leszedéséből jön?
    Samika

Leho69, revaa, OJani és 3 más kedveli ezt.
  12. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    84 ezüst fotópapírnál tartok, sárga kála komforton meg a széleken simán összesen (majdnem a teljes 5 területen) ad 66 felröpit. Ma még 3 aratás holnap 4, 5 óránként szupi trágy+ vízzel. Ez a terv most már tényleg izgulok sikerül-e befejezni.
    Reggelre 100 szupitrágyám maradt:oops:, irány a gazdakör elköltöttem úgy 3 millió Csp-t de sikerült kiszednem apránként a feladatokból 700 db-ot, olyan küldetésekből amikre nem is emlékeztem hogy vannak!o_OxD
    Hajrá Mindenkinek Topposoknak Eventezőknek és Szép Napot!:)

Luthien, Melan, kukori80 és 11 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csehül megy ez Hugi!
    Nem gondoltam volna, hogy ennyire le vagy maradva. A sima 2x2 nem hozna többet a konyhára Nálad?
    Mi lesz velem? Tegnap délben kezdtem a növények szaporítását!
    Aztán meg a diverzitásban az a jó, hogy ha elütök egy bötüt, akkor sem értik. Akkor félre sem értik.

Luthien, Melan, kukori80 és 12 más kedveli ezt.
  14. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Nagyon elkeserítő, hogy a felröppenők miatt nem tudom befejezni az eventet. Már mindennel készen vagyok, csak az ezüst fotópapír nem fog összejönni. Az illetékesek gondoltak erre? Vagy csak hasukra ütöttek és meg volt az őrült ötletünk Őket ültetném a gép mellé és akkor mutassák meg, hogy milyen taktikával hozzák össze a felröppenőket. Egyet értek azokkal akik ezt szóvá teszik. Így elmegy a kedve az embernek a játéktól.

revaa, béka, Sandika és még 1 ember kedveli ezt.
  15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Én már a listán vagyok húzz bele. :D

Luthien, Melan, -Mayacska85- és 14 más kedveli ezt.
  16. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Na ennek az eventnek itt a vége részemről. Még 540 felröpi hiányzik! Szerintetek?? Ez úgy el lett cs.... kalkulálva, ahogy csak lehet. Vagy inkább csak a szupitrágya vásárlásra ment, mert akinek kevés van, nincs esélye! Hat éve játszom, bevetettem minden taktikát amit leírtatok, és itt tartok.

kovacstne, Cyra65, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Komolyan?o_O:music:,Na akkor várhatlak:D:D.És tényleg:DÉs már 8 szomszédom fent van:inlove:Gratulálok mindenkinek aki már fent van:)

Luthien, Melan, -Mayacska85- és 11 más kedveli ezt.
  18. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

amikor elkezdődött a FARM játék akkor örölt a BP hogy jönnek a játékosok és kopoktatnak de ma már sokan vagyunk a BP is meg gazdagodott belölünk és most még többet akar pénzt, pénzt , pénzt ----- aki nem fordít a játékra pénz az már az ő szemükbe sok sok 0, 0, 0. --- nulla --- hiába ezt teszi a GAZDAGSÁG--- és a felröpik is pénzbe kerülnek

ada77201, kovacstne, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  19. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

ja, kb én is így gondolom, duplán van meg az eventnövény, és feleannyi felreppenőm sincs úgy, hogy közben folyamatosan toltam a TP növelő kamrás cuccokat. :/

Cyra65 és szellorozsa kedveli ezt.
  20. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok :)
    Igazából nekem annyi a gondom, hogy rákényszerítenek, hogy szedjem le a farmomat ahhoz, hogy meglegyen az event. Nos erre nem vagyok hajlandó... ergo nem lesz meg a paszuly. Még szerencse, hogy a TOP nem érdekel.
    Hajrá fiatalok ;)

kovacstne, Cyra65, Samborg és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.