Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Ó.. Csak az eventismertetőről maradtál le szerintem xD

2. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Óóóó, igazán megtisztelő királyi címet birtokolni! :) Ha lehetne Ezüstharmatot küldj, úgy 150-200 db-ot! :)

bindi5454, genka53, Hechingen és 9 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Még 3 ezüst hiányzik, azaz 18 felreppenő. Éjfélre kész lesz.
    Párom kicsit el van maradva, neki kb 20 ezüst hiányzik (120 felreppenő), holnapra simán kész lesz 1x1 es farmon, szupi nélkül.

Hajrá a kűzdőknek és a TOP-on indulóknak.

zotmar, Luthien, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
  4. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

na hát húhh
    csak elolvastam ezt a harminc oldalt...
    (korábbit nem mertem felllapozni)

látom lehó69 még bírja energetikával:D
    ha módi akar lenni én támogatom:)

zotmar, Luthien, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kukori ez most komoly? Még ma is? Event ismertetőt még nem is nézik?
    De hogyan talált ide.:cry::cry::cry:

zotmar, Luthien, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  6. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdvözlök minden "csendben olvasgatok de nem szólok most semmit" farmtársakat:))

SzabadEurópa, zotmar, Fätum és 22 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Már ment egy, de holnap is kapsz. Lehet, hogy 2t is. Majd event után küldök egy csatnit.

Elfogyott. Honnan, nincs már papír amire írjak, mind beadtam fotópapírnak.

Luthien, .sylvia72., bindi5454 és 15 más kedveli ezt.
  8. revaa

revaa Fórumgróf

Aratás megvolt, 1x1 sárga, vízzel, 5 terület, farm nem volt bontva, eredmény 49 felröpi! xDxDxD
    8 db ezüstöt tudok belőle keverni, leadás után még 9 db ezüst kell és végeztem. Ez reggelre meglesz. xD
    Komfortba sárga kála, víz, trágya, szupitrágya, mind az 5 területen. xDxD

zotmar, Luthien, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nagyon szurkolok a toppos résztvevőknek:) Sok sikert:)
    Nekem még a napi egy aratás is alig jön össze. A csütörtöki hasmenéses top figyelésem a wc-be landolt, tegnap még ebédelni se volt időm a munkába:S
    Na de cserébe a Jézuska nekem is hoz majd szép ajándékokat:):)
    A telomra a net azért megrendelve, 1 gb mert mit tudom én hogy mennyit eszek ez az izé ahhoz hogy fel tudjak lépnixD:cry:
    Szóval esély van rá, hogy megjelenjek rendesen is a listán:):p
    Olvasni sehol nem volt időm. Nem tudom a felröpikkel ki hogy áll...de remélem már látni az alagút végét:)
    Kitartást, és kötélideget a hátralevő időhöz:)

zotmar, Luthien, revaa és 19 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már csak 20 darab ezüst fotópapír hiányzik ! :D

zotmar, Luthien, revaa és 11 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Szia!
    Ilyenkor nincs tendencia. Megjelenik 2-3 nagy vevő, vagy nagy eladó és fejre állítják a piacot. TOP alatt a piacok külön életet élnek.
    Amik viszonylag stabilak azok a színes állatok, de azokat nem érdemes bedobni. Azért stabilak.
    És még egyet nem érdemes bedobni: a törülközőt.

zotmar, Luthien, greenfields és 13 más kedveli ezt.
  12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak!
    Ez az event számomra egy nagy kudarc lesz.:(
    Már rengeteg eventnövényt termeltem,...a felröpik meg a béka feneke alatt.>:(
    Mindennel próbálkoztam,...(komfort, szupitrágya,...stb.), de sajnos még mindig nagyon sok felröpim hiányzik. ...kb..240 db. Már csak holnap érek rá, csütörtökön kora reggel megyek dolgozni. Mit javasoltok?....Van valami ötletetek?...Meg lehet még a felröpi az ezüst fotópapírhoz?
    A sárga kálából már több mint 9000+ most is az van ültetve minden területen,...a kékből 6500, a magentából meg 5800 feleslegem van.
    Mennyit kell még termelnem vajon?:sleepy:

emocy91, Fenyvesi1010, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Kugligolyó nem köll?

Én azt tapasztaltam 2 pannival, hogy 2x1 és 2x2 földeken, a sárga 4,5 területen, adott aratásonként 60 db körül. Ez 4 aratás, amit holnap estig lazán meg tudsz csinálni vizezve.
    Vess és arass ezerrel.
    Túl sok kéket termeltél, jobban jártál volna a másik kettővel.

Utoljára szerkesztett: 22.11.16
    taga1, bindi5454, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok,
    jelenleg az 1.000 orkiszowiec 20.414.707

geliko, bindi5454, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

no ezt most nem értem !!!!!!

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Annyira pörög a fórum, hogy egyszerűen képtelen vagyok mindent elolvasni, de az ilyen gyöngyszemektől egész nap jó kedvem van.
    Mióta megkezdődött az event, állandóan vigyorgok... a párom meg gyanúsan méreget közben.:wuerg:xDxD

hanny65, zotmar, Luthien és 17 más kedveli ezt.
  17. Groom001

Groom001 Utánpótlás-írogató

Hát a felhőm nem lesz meg, de egy remélhetőleg legendásan felértékelődő "Ciánkék tenger" kitehetővel gazdagabb leszek ;).

zotmar, .sylvia72., taga1 és 6 más kedveli ezt.
  18. Buksi1979

Buksi1979 Utánpótlás-írogató

Ne is törődj vele. Én például már hétfő reggel óta abbahagytam az értelmetlen eventgaz termelését, mert normális keretek között nem lehet megcsinálni. Igen, kipróbáltam a híres komfort talajt is. "Gyönyörűen" adott, mondhatom. Kaptam 4 felröppenőt!!! A normális sima termelés mellett is megkaptam ennyit. Szóval, ez az első event, mikor azt mondtam, hogy az egészségem többet ér!!!
    Aki csinálja, sok sikert, aki nem csinálja, élvezzük együtt az életet! :) Van sokkal jobb, szuperebb dolog az életben mint egy ilyen nyomoronc event!

zotmar, ambrusne, Fenyvesi1010 és 8 más kedveli ezt.
  19. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Már csak 73 felröpi kell! :D
    Még egyszer aratok 3 órásat, aztán megy a 6 órás éjszakára, és ha a reggeli aratással nem is, de délelőtt kész leszek. :) (Amúgy már teljesen kész vagyok... xD )
    Szerintem még soha nem vártam ennyire, hogy végezzek egy eventtel (ja, de, a Majomkirálynős alapfeladatot, hogy tudjam a kosarakat tologatni :DxD )

hanny65, zotmar, Luthien és 10 más kedveli ezt.
  20. kosagi

kosagi Fórum mestere

Csendben olvasgatok, és alkalmazom az olvasottakat. Ennek is köszönhetően 28 ezüstpapírra vagyok a teljes felhősortól. Holnap kész lesz. A túltermelés nem vészes, mert többnyire 1*1 megy csatni nélkül. Éjszakára a kéket raktam komfortba, hátha nem kell annyi sztrágya. Mellette a maradékokon a sárga. Napközben 1 kör kék, 2 kör sárga fér bele, nagyjából pontosan aratva. Pannim nincs, a legendát azt hiszem vasárnap vittem fel 30-ra. Nem szoktam kifejezetten szerencsés lenni felröppenők terén, ezért most a fákat is leszedtem a széléről. Valóban számít az a néhány kiskocka is.
    Sok felröpit mindenkinek, akinek még szüksége van rá!

zotmar, revaa, Meellcc és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.