Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sikerült kiszínezni a szivárvány szobát:inlove: és már csak 20 ezüst papíros kell, a felröpik szépen jönnek(90 körül) és nagyon örülök hogy végre már láthatom az event alagút végét.
    Pannim nincsen és a legendám is csak 26-os szóval van még mit fejleszteni az esetleges jövőbeni hasonló feladatok gyorsabb megoldásához.

Szép álmokat és jó pihenést Nektek !:)

Melan, emocy91, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  2. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ne terelj
    ez nagyon rossz volt
    egy szavad sem hiszem amit most írtál

hja és-
    ....
    de majd ha...de akkor sem

Gio, revaa és Leho69 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudod erre azt mondom, hogy nagy kunszt 28 as legendával, és nem is lehetetlen. És akik ezt 28assal teljesítik, ha nehezen is, kiváló farmozók lesznek.
    A másik amit mondani szeretnék: ha valaki letermel 100000 kölest és 100000 zabot, 2-3 hónap alatt össze tud piacozni belőle 50 millát, amiből gond nélkül összehoz egy pink terményest és máris van 4-5 pannija. Már csak azért írom Neked, mert agilisnek tűnsz, és sokan kérdezik, hogy mi köze a pajtakészletnek, a farm fejlettségi szintjéhez. Mert ugye az 50 millából összehozhatod a két hiányzó kupát is, de a 4-5 panni kicsit erősebb.
    Fejleszd magad, a farmod, a taktikád. És türelem nem lehet ugrálni, hanem fokról fokra lépegetni fölfelé.
    Szerintem azt a 25 papírt már bezsebeled holnap estére.
    Hajrá Olli! Hajrá Magyarok!

Melan, zotmar, Luthien és 9 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Elég sokat fent vagyok, de a csevegő most rajtam is kifogott és már nem is próbálok meg mindent visszaolvasni - természetesen a lájkok tőlem is ezért maradtak el.
    Érdekes amit a listáról, hovatartozásról írsz. Nincs már meg a visszaigazoló email, de azt hiszem, a farmerama.hu-n regisztráltam, ettől függetlenül arra a fórumra lépek be, amelyikre én akarok, csak a belépésnél nyelvet kell választani, ahogy Te is tetted.
    Ez a Top listára is érvényes. Azon nemzet Top listáján szerepelsz, amilyen nyelven belépsz a játékba. Ha a magyaron akarsz maradni, akkor csak annyi a teendőd, hogy az event alatt ne lépj be az olasz fórumra.
    Most még én is járkálhatok a két fórum közt, de ha elkezdem a bedobálást, akkor fórumot kell válasszak.
    Amúgy nincs itteni, meg ottani lista, egy közös lista van. Amikor magyarul lépsz be a farmra, a magyar listán jelensz meg, olyankor az olasz listán nem vagy fent.

Az event ismertetőket, játékkal kapcsolatos dolgokat itt is elolvashatod. Én mindig itt várom az ismertető megjelenését és bizton állítom, hogy a magyar fórum az egyik legjobban felépített fórum és a mi Enciklopédiánk a legáttekinthetőbb.
    Szóval maradj velünk, ha itt jobban érzed magad.:)

Még azt szeretném mondani, hogy a nagy felröppenő gyűjtésben ne feledkezzetek meg a gangról. Zalán és Jancsika a napokban már mondta, hogy lehet a következő eventen is az event növény adja a felröppenőt:D - minden szupertrágyát ne pazaroljatok most el.

greenfields, Melan, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  5. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Kedves Leho69!
    A vastagon szedett mondatrészt nagyon szeretném megérteni, ki tudnád fejteni? Szükségem lenne még néhány pannira.
    Vagy ha ez itt nagyon off, akkor lökj meg, légyszí, hogy milyen irányban induljak el!
    Előre is köszi!
    :)

osztrak12 kedveli ezt.
  6. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

most hogy lassabban, óvatosabban , gyengédebben,kifinomultabban időt rászánva visszaolvastam találtam egy újabb (sok)bejegyzést ami majdnem szomorúsággal tölt el
    eszembe jut pár idézet, de kit is másoljak be...l***? áhh nem ugyan
    magamat? -minden szavam kincs-neeem éri
    kezdjük az elején
    az egész akkor kezdődött amikor felelőtlenül rákantittom egy linkre ami valami virtuális mókás játékos gazdaság fejlesztésének lehetőségével kecsegtetett...
    mit tehettem
    fiatal voltam még és kellett a pénz(nahát egy új játék, mi ez? klikk)
    na majd itt , na majd most
    belevágtam

évek teltek el (hosszúak, nagyon hosszúak) miközben ..öö tényleg teltek az évek játékon kívül is
    nem sajnáltam a szabadidőt..és fanatikus lettem
    ezt azóta farmosgyerekkornak nevezik a pszicrátrián
    nehezen nőttem ki belőle, de végre valami ahol megvalósíthatom önmagam, és még énektanár sincs
    kiváncsiságomon túltett a kezdeti fellendülést túlszárnyaló akarásom és eltökéltségem,, teljes odaadással csináltam..semmi más nem számított, csak hogy..

de nem akarok szimpatikus lenni, és amúgy sincs gyógyszerészeti vizsgám
    a történetről többet nem írhatok mert nincs elég felreppenőm hozzá , és tiszteletben kell tartanom mások akaratát
    ha olykor 100+ ember itt van a fórumon, nem helyénvaló ha 2-3 ember közben egymást közt osztja meg egymás közt a mondókáját
    lehet a végén félreértés lesz belőle, azt pedig nem akarom

mindenkinek további jó játékot / igen, neked főleg leho:)/következő eventnél találkozunk, ha rackó bárány is úgy akarja

(...ide valami szomorú zenét képzeltem...gyásszertartásosat)

ne tetszikeljen/lájkoljon senki pls/kérlek
    szomcsi vagyok:(

zsona416, Gio, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

szerintem arról van szó ha miután összepiacoztál 50 millát hamar érésű de drága novényekből akkor vehetsz az abból kapott csp-ből
    olyan arany/ezüst stb szintű állatot amiből barkácsolhatsz egy bármilyen pink/rózsa ólat vagy terményest amit pedig cserenapkor megbugázhatsz egy-két panniért.
    ...
    ..
    de nem hajtok más babérjaira

Utoljára szerkesztett: 23.11.16
    zebrina04, zotmar, Luthien és 13 más kedveli ezt.
  8. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

:inlove::inlove::inlove:

________________________________________________________________________________________________________________

Leho, képzeld :D, maradt pluszban 14292 db. Sárga kálám :p. Mivel mindenre van tuti tipped :D, és a válasz a zsebedben lapul, áruld el hogy mihez is kezdjek vele :eek: xD...!!!

Komolyra fordítva : Gondolkozz !!!
    Milyen jogon engeded meg magadnak azt a luxust :p, hogy megmondd bárkinek is hogy mi jogos és mi nem ??? !!!
    Cenzorra itt semmi szükség o_O, pláne nem a Te személyedben :p... Szólásszabadság lévén 8) a véleményemet idáig is leírtam és ezentúl is megteszem, a külön engedélyed nélkül is ;) !!!
    Ám ha nem tetszenek a hozzászólásaim :D, mivel nem kötelező elolvasni, nyugodtan görgess tovább :), kb. ezt teszem én is a Te bejegyzéseiddel :D...
    Egy baráti jótanács : egy kicsit vegyél vissza az arcodból, mert sokak szerint sok(k) vagy itt a Fórumon... :p...
    Ezennel a "vitát" lezártnak tekintem 8), fontosabb dolgom is akad, mint Veled "társalogni"....

További szép napot ;) !!!

MrRoy78, steve223, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  9. soramay72

soramay72 Fórum hercege

az embernek hü...re kell termesztenie magát event növényből, hogy meg legyen a 900 felrepije -.-

Gio, _Cygnus_, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  10. revaa

revaa Fórumgróf

Kakaskukorékolásos, TOP-os jó reggelt mindenkinek!!

Arattam, komfort, víz, trágya, sz.trágya, sárga kála 86 felröpit adott, és ezzel befejeztem az eventet!
    Megcéloztam a lehetetlent, ééés.. Sikerült!!! xDxDxD
    20.000 kálát vágtam is be a TOP-ba xD ne is lássam xDxD

greenfields, Melan, zotmar és 18 más kedveli ezt.
  11. Hagnosz

Hagnosz Járnitanuló

Köszönöm együttérző megemlékezésed! Judit

Melan, Magdusnéne, Luthien és 8 más kedveli ezt.
  12. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok! 28719 db sárga kála többlettel sikerült megszereznem a harmadik kitehetőt! Kész a felhőm! Nem akarok soha többé kálát látni. :)

Melan, zotmar, Luthien és 18 más kedveli ezt.
  13. tifani56

tifani56 Junior szaki

Sziasztok nem tudom befejezni a felröppenök véget ma mindent learattam és adot a 4 foldemre 7 db ot igy hogy tudjam befejezni mindenem kész csak várom a felröppenöket ugyan is abböl add a legkevesebbet ez igy nem játék már csak méreg hogy vagy be jön vegy nem és bevallom még kell 25 db de amint látom nem lesz meg SOS t kérek szépen köszönöm

Gio, _Cygnus_, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  14. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

szörnyü egyszerüen nem lehet megcsinálni a játékot miért nem válaszák szét aki pénzért szeretne játszani vagy csa ugy ez fel háboritó

svaier, _Cygnus_, atilui és még 1 ember kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Már csak 9 db ezüst fotópapír kell :D Cél a 100 millió :music:

Úgy leszek kész , hogy nem költöttem , és akkor vetettem amikor eszembe jutott :D
    Ja de a teliholdast már nem tudom megcsinálni . :oops: De akkor is kész leszek ! xD

Aloha Melan

1.000. : 31.118.296

2.000 : 3.5825.026

3.000 : 604.000

greenfields, Melan, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
  16. terimama

terimama Fórum-zöldfülű

Elveszi a kedvet ajátétol hol az a900-száz felröppenö, hogy megtudjam csinálni ajátékot gratulálok aszervezöknek.

_Cygnus_, Feca29, atilui és még 1 ember kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az kérdezte Ma már valaki , hogy szegfűre mért nincsen felreppenő ? :eek:

Mert ha nem , akkor első ! :D Mit nyertem ? xD

Kiszíneztem a bejegyzésedet, mert félreértelmezhetik!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.11.16
    Melan, Pharmer500#2, Gio és 10 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    MrRoy78 Tökéletes választ adott. Nagyértékű ólfejlesztés állat, vagy termény, és cserenapkor müxik a dolog. Előtte azért olvasgass a cseretopicban, hogy milyen ólakat keresnek,

Más: komforton sárga kála.
    Az este írtam, hogy csinálok egy kísérletet komforton 25 pannival, és egyesével szedem le.
    Az egyesével való leszedés hamar megbukott, mert 5 darabból mindössze 3 adott felröpit.
    Utána 3at szedtem le és 3ból hármat adott, majd maradva a 3asnál 36ból 35 felröpit adott. Így 1 területről sikerült bezsebelnem 41 felröpit. Annyira megtetszett, hogy megismétlem.

HéricsBáró, Melan, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Megtennéd, hogy ilyen összesítést hozol ma többször is, hogy képben legyen az is, aki csak a fórumra tud rápillantani napközben? Leginkább a TOP 1000 aljának várható "meglódulása" érdekel. Nagyon köszi!

HéricsBáró, Melan, Pharmer500#2 és 9 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Sziasztok!
    Én a nagy farmomon nem csinálom de a 92-esen belevágtam! Se panni se varázsfa,se szomszédok!
    Mit mondjak ,kínkeserves! A nagy farmomon pannikkal,szupertrágyával már elfelejtettem volna rég!Mivel úgy éreztem,hogy nem tudom befejezni szupertrágya nélkül így most már használok mert szorít az idő.Szóval nehéz megcsinálni bizonyos előnyök és külsős segítség nélkül az kétségtelen.Én tapasztalt játékosnak tartom magam de ebbe beleizzadtam rendesen és még kell 59 papíros.Csak kíváncsíságból álltam neki,hogy milyen lehet azoknak akiknek nincs se panni, se szupertrágya.Nekik annyit üzenek,hogy részvétem,idegőrlő,kiábrándító,fárasztó ez az event!Azon a farmomon amin csinálom az eventet ott a TOP kizárva.Egyébként összevissza adja a felreppenőket van amikor csak 7-et van amikor 15-t ad ugyanazon a területen a sárga kálára.Érthetetlen!
    -.-:oops:

greenfields, HéricsBáró, Melan és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.