Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nekem az éhes nyulacska 5 szem salátájára fáj a fogam. Azzal remélem benne lennék a 3ezerben :D Amikor kezdtem a játékot ilyen egyszerű sor 1 sem volt.
    Ilyen lazán 1 eventet sem vártam mostanság, és még hosszún se, komforton sem kell gondolkodnom. Ma végre kialszom magam :)

-kaktuszable-, osztrak12, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hát igen, de majd holnaptól a felreppenőn kell gondolkodni. ;) Remélem nem fogták vissza nagyon.

Meellcc, osztrak12, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Tudod, hogy van a mondás: "Farmozni csak pontosan és szépen, és reméljük nem karbantartás megy éppen"xDxDxD

Fuhur, Meellcc, -kaktuszable- és 19 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Búcsúzóul gondoltam forgatok párat. Sikerült is 1 sárga tehénistálló :D Örömöm határtalan, boldogan térek nyugovóra :)

Jóccakát és ötletes gondolatokat kívánok mindenkinek :)

Meellcc, genka53, Feca29 és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Ráadásul egy költő is.... és még rímel is. :) Egyébként igazad van abban amit levezettél.;)

Meellcc, -kaktuszable-, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. akke2

akke2 Utánpótlás-írogató

szép álmokat .. :D

libuskafarm és bindi5454 kedveli ezt.
  7. akke2

akke2 Utánpótlás-írogató

hejj.. sárga? Ne add ilyen könnyen.. :D

Meellcc, Feca29, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  8. -Achilleus-

-Achilleus- Járnitanuló

én ha jól gondolom olyan 480-490milliónyi pont körül lesz az 1000 hely.szerintem nekem az esélytelen, a többit meg annyira nem éri meg. de hajrá mindenkinek! drukkolok nektek!

üdv:

kovacstne, Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. Tudja valaki mit jelent a 24-órás tenyésztő robot.

10. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    A fórumnak inkább olvasója vagyok, de ezt most nem hagyhatom ki le kell hogy írjam mit gondolok a TOP nyereményről, én úgy gondolom a nyereménynek ösztönzőnek kell lenni ahhoz hogy minél több játékos versenybe szálljon, de itt szó sincs erről inkább lehangoló, még reménykedem benne, hogy a BP. átgondolja a nyeremény összetételét és változtat rajta olvasva a sok negatív hsz.-t ,mert ezért a nyereményért ha jól átgondoljuk nem éri meg pajtát üríteni.

times84, Liliom44, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Munkás azon formája, mert a tenyészházakban segédkezik. Egyszerre több tenyésztést tudsz indítani, mindnek tudsz adni bájitalt egyszerre, és le is tudod aratni őket egyszerre.

Meellcc, -kaktuszable-, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

hmmm, legyen így, de nem tartom valószínűnek....

-kaktuszable-, genka53, Feca29 és 7 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Egy TOp-ra nem most kell készülni hanem egész évben. Nekem nem lehangoló a 25 %-os TP kitehető, így harcolni fogok érte. ;)

Meellcc, -kaktuszable-, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! ha jól átolvastad a hozzászólásokat, a beszállók az 1000-be, nem a nyereményekért
    indulnak, hanem a versenyszellemért, hiszen ha csak a nyereményeket nézné bárki is,
    hozzá sem kezdenének. Nekik a nyeremény csak egy kis plusz.

Maryanne1, Meellcc, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  15. betjoli

betjoli Fórumprofi

Szia!
    Én nem azt írtam hogy most készülnék, a nyeremény nem csábító ahhoz hogy több száz milliós tételt bedobjak és úgy gondolom évről évre jobbnak kellene lenni egy nyereménynek nem rosszabbnak. Mindenesetre sok sikert az indulóknak!

Meellcc, -kaktuszable-, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hú,de sokat és sokan írtatok..de jó volt olvasni mindenkit.
    Az összesítőt nagyon köszönöm,azoknak a Gazdáknak akik türelmesen összeszámolták és megosztották velünk.
    Én személy szerint nagyon vártam ezt-az eventet..az,hogy milyenek a Topp ajándékok,meg hogy megéri-e ki-ki döntse el..Szerintem,ha én beneveznék nem is az ajándékokat tartanám szem előtt,hanem a részvételt..mert bejutni az első ezerbe..fantasztikus élmény lehet..én eddig csak hű szurkoló voltam és minden Magyar Gazdának egyenként szorítottam akik részt vettek benne. Ez most se lesz másként. :)
    Nagyon gyűjtögettem én is erre a nevezetes napra..nem tudom elég lesz-e a Pajtaértékem,de ha úgy látom,hogy igen gondolkodás nélkül adom befelé a Toppba. Ha nem sikerül,akkor még gyűjtögetek és jövőre nekirugaszkodok..
    Kívánok Mindenkinek sikeres eventet,és sikeres Toppot! :inlove::inlove::inlove:
    Hajrá MAGYAR Gazdák,mert tuti jók vagyunk! :inlove::inlove::inlove:

Meellcc, -kaktuszable-, zotmar és 16 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Rendben, értettem hogy nem tetszik a nyeremény.

Meellcc, genka53, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia kukori80 !
    En is indulni fogok erte ;) sok kicsi sokra megy alapon igen jo az a 25% -os tp , de azert en is remenykedtem abban , hogy meguti a tavalyi 30% -os mercet .
    Szia betjoli !
    Egyetertek a velemenyeddel , kicsit jobb ajandekra szamitottam en is legalabb 30% -os tp ;)
    Ennek ellenere indulni fogok az ajandekokert es a verseny izgalmaiert ;)

Meellcc, -kaktuszable-, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  19. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Hááááát..... nos, ez az event most először teljesen kimarad. 96os szinten csak a 3 AB érdekelne.... de azért meg nem küzdök. Aki játszik, annak sok sikert!:inlove:

Rebcsok, .barbi1., Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia:) Végre valaki aki indul, sok sikert:)))
    Mindenki reménykedett benne hogy jobb lesz, de ez van. Én látatlanban jövőre is fogok indulni, pedig nem is tudom hogy mi lesz a nyeremény. xD

Meellcc, -kaktuszable-, zotmar és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.