Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nem lesz egyedul :p kovacstne sallal a nyakan en meg gatya nelkul a malacka meg a sajat boreben xD

Cyra65, Gio, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szép pár lesztek, gratulálok. xD Csak az erdőben ne gyertek velem szembe mert megijedek xD

Cyra65, Meellcc, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sajnos igen,vicc ami történik,ha az elmúlt éveket nézzük,ahhoz képest romlik le a topp is,akkor mit várjon az ember a jövőtől,titkon abban reménykedem,hogy sok nagy toppos beadja a kulcsot,és akkor talán észbe kapnak,és csinálnak egy normális toppot ami méltó a topp névhez,ez nem az.:sleepy::oops:

Cyra65, Gio, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Látszik hogy romlik de attól nem fogod megváltani a világot ha nem indulsz, legfeljebb elveszítesz egy kitehetőt.

Cyra65, Gio, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Például a tavalyi nyereménnyel összehasonlitva nem megfelelő a szám. És mivel elkövették azt a hibát, hogy nagyon hasonló csomagot raktak össze mint tavaly, igy elég könnyű az összehasonlitás.

Ha abból indulunk ki, hogy a TOP alja emelkedni fog, vagyis minden éven egyre nehezebb bekerülni, többet kell rááldozni, akkor logikus módon a nyereménynek is némiképp csábitóbbnak kellene lennie, de minimálisan legalább szinten maradni az előző évvel.

Szerintem sokan lesznek akik elindulnak, mert ahogy Iboly és Breki is irta, ez végülis egy játék, és önmagában is megéri indulni, csak a játék és szórakozás kedvéért. De azért az, hogy a BP is igy kezeli, és úgy gondolja, hogy tökmindegy mit dob be jutalomnak, még a minimális erőfeszités sem látszik a részükről, hogy kitaláljanak valamit - ahogy irtam ugyen szinte másolták az előző évi jutalom listát - az viszont szerintem probléma.

És az hogy morgunk emiatt, az viszont kell is, akár indul végül valaki, akár nem, mert máskülönben még azt gondolják, hogy ez igy pont jó. Úgyhogy remélem visszajelzésként ez is eljut azért majd valahova.

Cyra65, Gio, iboly54 és 17 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szerintem ajánld osztráknak, ő üldözi itt már egy ideje sötét szentjani trágyájátxDxD

Amúgy meg egyetértek, ma megvolt a morgás, holnaptól meg előre is irány a Top:music:

Cyra65, Gio, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Értem én amit mondasz és kell is morogni miatta, de képzeld el hogy mi lenne egy nagyobb nyeremény miatt, abba is bele kell gondolni ám. Ahhoz már nem lenne elég 1 milliárd sem hogy bent maradjál mert a nagyok kitúrnának.

Cyra65, Gio, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem is azt mondom, hogy dobjanak be egy 1x1-s kütyüt, amit napi 2x aratunk, és ad 1 AB-t, 10 FA-t, és 50% TP bónuszt:p:D, bár nem utasitanám visszaxDxD

Csak azt hogy a tavalyi kütyüért is 220 volt az alja, tehát nem milliárdos nagyságrend, és azért a mostaninál jóval ütősebb volt. De még azt mondom, nem is ez feltétlenül a lényeg, nyilván nem az a plusz napi 30% TP fog bárkit a 200. szintre repiteni, hanem inkább a szemlélet, amit a BP ezzel a mostani csomaggal közvetit.

Cyra65, Gio, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  10. mementori74

Attól lenne a topp topp,a mostani lehetőségekkel,1 milliárd nokedli,nullás,mamutok,party pöryk,altatás,na soroljam még:D

Melan, Cyra65, Gio és 12 más kedveli ezt.
  11. imike911

imike911 Fórum hercege

Bennem mindig felmerül a kérdés, hogy aki már elérte a 200/400 szintet, annak ugyan minek még egy +xx %-ot adó kitehető. Sőt, tovább megyek - minek számolja a rendszer a maximális szint elérése után a tapasztalati pontot? Az általam ( és családtagjaim által) látott egyéb játékok közt nem volt még egy olyan, hogy ez így működne. Ja, hogy kellene valamilyen játékcél a tp halmozáson kívül kívül?
    Ez alapján nem is lenne olyan nagy baj, ha az idei kitehetőből több olyan feltörekvő játékos részesülne ( a teljesítménye alapján persze), akinek még van hová pakolni a tp-t. Szerintem. De ez csak egy vélemény a sok közül.

Melan, Cyra65, Gio és 8 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Én meg azt mondom hogy aki akart készülni az idei Topra az készült és fog is indulni. Akinek nem tetszik a nyeremény vagy vaj van a füle mögött az nem fog. Én nem fogom sajnálni ha kiesek akkor sem, mert készültem rá és nem fog összeomolni a pajtám.

Melan, Cyra65, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Sziasztok!
    Azon gondolkodom, hogy kivételesen nem 1x1-en csinálnám az eventet, mert olyan kevés az az eventnövény, amit kérnek, hogy kit érdekel, ha még nincs meg másnap estére, vagy harmadnap reggelre a kért mennyiség...
    Viszont a 900 felreppenő miatt ha 1x1-en termelnénk, úgy lehet a szükségesnél kétszer annyi növényt is le kéne termelnünk, hogy meglegyen a 900.
    Hátha 2x2-őn jobban adja majd. Szerintetek?

Melan, Gio, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Arra nem gondolsz esetleg, hogy a TOP 10-es listán kik és miért vannak? Ők már mind elérték a 200-at, sőt lehet hogy inkább a 300 felé vannak közelebb? Neki ahhoz, hogy a listán maradjanak nagyon sokat kell tenniük. Esetleg bővítik a szinteket, újabb 100-200 szinttel? Ha visszautasítanak egy ilyen kütyüt nem kerülnek hátrányba? A játékélményről itt most nem is írok, hiszen játszunk nap, mint nap:)
    Ez is csak egy költői kérdéssor mégpedig az enyém:)
    Szia, lehet, hogy jó ötlet, próbáld ki és írd meg légy szíves az eredményt:)

Melan, Cyra65, Gio és 6 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Melan, Cyra65, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. mementori74

Én meg azt hogy óriásit tévedsz,ha ennyire feszegeted a témát hát legyen,volt egy olyan szándékom hogy ktynkát kicsit megszorongatom,de így nem látom értelmét.

Melan, Cyra65, steve223 és 10 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia. Azt vedd figyelembe hogy 2x2-es kockán csak 44 felreppenőt kaphatsz, többet nem. 202 db 1x1-es kockából talán többet, de lehet hogy kevesebbet. Én nem kockáztatnék 2x2-ben mert nincs esélyed többet kapni.
    Na de akkor indulsz vagy nem?

Melan, Cyra65, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felszaporítás úgyis 2x2 területen lesz, megtapasztaljuk közben,hogy milyen arányban adja.

Melan, Cyra65, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. mementori74

Nem.

Melan, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

Ezt nem gondoltam volna, de Te tudod.

Melan és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.