Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bejött a vérengzés rendesen.Meg az is amit jósoltam, hogy a 200ra kell majd a 70 legalább.
    Szép kis löketek jöttek a végére. De ez egy ilyen játék. Aki 250 millával beugrik, az még a pajtában üljön 250 millán.
    Pénz az kevés, mert sem a piacon nincs cucc, sem idő a végén.

Most már csak az ellenőrzéseket kell kivárni. Az sem könnyű.

Utoljára szerkesztett: 24.11.16
    Coff66, zotmar, Beus928 és 23 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Köszönet Nócinak és Sancinak a listáért:)

Gratulálok minden bent maradó gazdának, nagyon nagy verseny volt a végén. Muszáj voltam én is rádobni még, mert kicsúsztam volna, nagyon izgalmas lett a vége, és nagy ugrások voltak az alján.

Két szomszédom is ott a listán, Rylee és Fülemüle, nagyon ügyesek voltatok:inlove:

És végül, de nem utolsósorban, sok ismerős nevet is látok, akik a véghajrában kicsúsztak, nagyon sajnálom:( Nagyon sokat dobtak ők is, és szerintem igy is büszkék lehetnek, mert ez nagy verseny volt a végén.

missuzy_53, Coff66, zotmar és 29 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Nem nekem való ennyi izgalom. Szomszédaimért is izgultam mert az egyik az utolsó pillanatban dobott rá. Keveset jósolt. Elfáradtam, először a felröppenők miatt aggódtam. Szomszédomnak idén is sikerült rávennie a nevezésre.
    Régen a végleges listát ott lehetett egy ideig megnézni ahol a legjobb 10 gazdát is. Most mikor kerül fel és hová a lista?

Magdusnéne, missuzy_53, Coff66 és 18 más kedveli ezt.
  4. ribizli4

ribizli4 Haladó

Életem első TOP 1000 mérkőzése, és sikerült!!!!!!!!!!!! Néhányszor átestem a szitán, az utolsó frissítés előtt 1012. voltam. Biztos kell egy év, mire rendbe szedem a pajtát.
    Gratulálok minden indulónak!

Magdusnéne, csodabogár1, Coff66 és 28 más kedveli ezt.
  5. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Gratulálok a Top-osainknak! 600 magyar gazda, nem semmi:)
    Szép volt fiúk és lányok:)

Ahogy olvastam jó kis izgalmak voltak a végére.

Magdusnéne, Coff66, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  6. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Jó kis mozgalmas nap a mai. :) Beszorultam a TOP 3000-be,titok ól,gőzös,tanulunk&gyarapszunk,és a moziba is nézhető pár Lidl-s videó... :)

Magdusnéne, Beus928, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  7. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Nem rágtam le egyiket sem. De izgultam. Végül 441. hely körül bent maradtam.

8. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Gratula a Topposoknak!!!!!!!xDxDxD Nem tudom ki hogy van vele, de ez az event lélekölő volt. 14000 sárga kála maradt a végére a raktárban, így lett meg a felreppenő ma hajnalban.:eek: Eddig minden eventet elkezdtem, és szinte mindet végig is csináltam, de ezt a változatot, ahol csak az eventnövény ad felreppenőt , nagyon nem szeretem. A kövekező ilyen tipusú eventet nagyon meggondolom. Nem szeretem kicentizni a teljesítést, és nem szeretek éjszaka keverészni a malomban. 6-ra járok dolgozni, nem egy élmény hajnali 4-kor félkómásan:sleepy: befejezni az eventet. Mire hazaérek meg már vége van. Támogatnám a későbbi eventkezdést, és jó lenne, ha legalább 4-5-ig tartana délután. Picit játékosbarátabb lenne szerintem.;)

missuzy_53, zotmar, Beus928 és 17 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak most jutottam addig, hogy ezt a hozzászólást is olvassam.:D

Azt nem tudom, hogy engem láttál-e a listán, mert nem ezen a néven vagyok fent.

Igen, az idén a magyar listán szerepeltem, még akkor is, ha megint bökte valakinek a csőrét, amikor megjelentem az event növény bedobása után.xD Tavaly a piszkálódás miatt, event közben átmentem a román listára, de az idén úgy gondoltam, hogy én ide tartozom, mindegy ki mit gondol.:)
    Megnyugtatásul azért közlöm, hogy még mindig Romániában lakom - nem kell emiatt senki bonyolult kutatásba kezdjen.:pxD

A magyar listára ugyanúgy jutottam be, mint a magyar fórumra vagy anno a magyar csetre: belépésnél magyarra állítom a játék nyelvét.
    Ki-kidob néha a játékból, de kitartó vagyok.

Ha jól számoltam 9 szomszédom maradt talpon, itt is gratulálok Nekik!:inlove:

Jancsikát rettentően sajnálom, a tegnapi nap után nem lehetett ilyen véghajrára számítani.:(

Sajnos sokan kivártak: én is, a német játékos is, akit egy előző hozzászólásomban említettem és most örömmel láttam bent a szlovákok hírszerzőjét is.

Magdusnéne, missuzy_53, Coff66 és 31 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci, köszönöm a listát, ha ez most nincs itt akkor nem tudtam volna hogy hol végeztünk:). Most léptem be és nem volt fogalmam sem a végéről:)
    Gratulálok mindenkinek akinek sikerült a verseny:)

missuzy_53, Coff66, steve223 és 13 más kedveli ezt.
  11. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Nekem csak olyan 3000 db sárga kála maradt meg, amit bedobtam a Top-ba, de én majdnem végig komforton nyomtam éppen a felreppenők miatt.
    Gratulálok minden Magyar Topposnak!
    Visszanéztem az előző Toppok zárás előtti éjfél körüli állásait, és azt állapítottam meg, hogy rendkívül sokan hagyták az utolsó órákra a bedobálást:
    Top 1000. hely..........éjfél körül..................záráskor
    2014.....................82.530.944...........143.860.576
    2015...................146.593.616...........219.898.528
    2016...................123.849.992...........282.859.915

12. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sz

genka53, _Cygnus_ és benedekbobe63 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jövőre a Magyar Csapatnak 444.444.444gyel kell indulni. Mindegy hogyan változik a prémium cucc lesz a pajtákban rendesen.
    A 9 3as többet már nem lesz nyerő.

Persze, hogy a magyar listán. Ott a helyed, ha a Holdról játszol akkor is!
    ....-.---.------........,...-.............-.......-.....-.-----....---......----..--...-....-.....-.....--.... * ezek itt privát gondolatok.

Magdusnéne, Coff66, zotmar és 19 más kedveli ezt.
  14. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Gratulálok minden TOP-os résztvevőnek!

Magdusnéne, meszimarsi, Beus928 és 10 más kedveli ezt.
  15. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Eddig azt hittem, hogy a prémiumos cuccal csak a tp-t lehet többszörözni. A termény is vele együtt sokszorozódott? Egyszerűen nem tudom, hogy lehet több milliárdos pajtaértéket összegyűjteni 1 év alatt. Szeretném megérteni. :p
    Egyébként az előző hozászolásomnál elfelejtettem megemlíteni, hogy gratulálok azoknak akik nem adták fel az eventet. Örömmel láttam, hogy jó néhány játékosnak mégis csak sikerült befejezni. :)

Magdusnéne, steve223, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sokszorozódott bizony.
    Ezt próbáltam sokszor elmagyarázni a gangon, hogy vigyázni kell, mert egyesek nyertek 1-2 vagy sok db 200%-os terménybónuszt és azt akár pár százszor is felhasználták. Sőt egy ananászos süti is hatott visszamenőleg 100-400 napra is, attól függően, hogy mennyi ideig nem aratott az illető. Szóval semmi meglepő nincs a sok milliárdos pajtakészletben.

17. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sajnos az utolsó pill ban 80 millát ugrott amig nincs vége addig nem szabad nyugodtnak lenni.sajna itt kell ülni a gép előtt és figyelemmel követni mi és hogy alakul

Magdusnéne, steve223, Beus928 és 8 más kedveli ezt.
  18. OJani

OJani Kivételes tehetség

Ezért is jó, hogy változtatnak a prémiumon. Így sokkal több terményre tudtak szert tenni azokkal szemben, akik napi rendszerességgel szorgalmasan, időre arattak.

19. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Belevágtam legyen ami legyen. 264. voltam az utolsó frissítés után. Tavaly nem volt esélyem, de idén a bahamaramán csak e miatt ördögcérna volt 365 napig. Össze is jött több mint 500 ezer, ami meg még kellet pótoltam másból, és csengőpengőt sem kímélve vettem is töménytelen mennyiségben mindent.

Magdusnéne, Beus928, vm68 és 8 más kedveli ezt.
  20. hupi78

hupi78 Fórum hercege

bocsi hogy beleszólok de én is prémiumos vagyok elég rég óta de a milliárdos pajtakészletet nem lehet vele összehozni tapasztalat és nem ma kezdtem,főleg nem évről évre ott más rejtőzik nem a prémium vagy a meg spórolt ananászos süti az csak 300 db egy évben.mindig megveszem a titokfát ólat stb az új állatokat terméseket eladom majd felvásárolom a piacon pl a tollat de a piacon nincs annyi termény hogy évről évre milliárdok legyenek.lenne tippem hogy hogy lehet de......

Beus928, genka53, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.