Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Nem tudom, mert nekem az utóbbi 3-4 évben mindig a munkások arattak 1x1-en, de sok gazda munkások nélkül csinálja az eventeket 2x2-őn, esetleg komforton szupertrágyázva és kézzel aratva.
    Nekem nincs ilyen jellegű összehasonlítási tapasztalatom a felreppenők ügyében.

Szia Kukori!
    Nekem csak akkor ad 1x1-en többet 44-nél, ha mindenhol 20 órás fa van kint, no meg a pannik.
    De mivel most csak az eventnövény fog adni, ami ráadásul a fákhoz képest rövid érésű, no majd még meglátom, hogy 1x1, vagy 2x2.

:(

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    Melan, Gio, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

kukort80!
    Oly irritáló,hogy 1 pár napos tenyésztett egered olvassa Enciklopédiát helyetted?:mad:Nálam mind csak rágcsálja,mint búzás zsákot a mezeiek.:pxD

missuzy_53 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nekem sem lesz ilyen jellegű tapasztalatom, mert pannival és 1*1-en szoktam eventezni, viszonylag sikeresen:), de az ötletet Te vetetted fel, ezért írtam, hogy ki kéne próbálnod. Hátha segítesz vele másokon:)

Melan, Gio, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, csak az eventes növény fog felreppenőt adni ezért ami van Pannid azt rakd ki aratás előtt és frissíts mert most fontos lesz. Egy területen próbáld meg 1x1-be ültetni és nézd meg mennyi felreppenőt kapsz.

Melan, Gio, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  5. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Csak akkor mérvadó, ha kipróbálom így is, meg úgy is, majd beszámolok.
    Habár a felreppenők mennyisége mindig is tág határok között mozgott. Azonos körülmények között egy területre, van hogy néha csak a fele jön, de van hogy máskor meg kétszer annyi.

Melan, Gio, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  6. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Máshol is. Teljes eventre számítva 50+100=150 ezüst fotópapír, ennek szükséglete 900 db felröppenő. Több nem, de kevesebb sem... Az csak szántóról, rövid érésűekkel (mert a 3, 4, de még a 6 órás is relatíve az...) finoman szólva is baromi neccesnek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy ha a 3. napon meglesz az eventnövényekből a kellő mennyiség, még 3 napig termelhetjük "potyára", csak a felröppenő miatt. Elgondolásnak mindenesetre érdekes, de tetszetősnek nem nevezném. Meglátjuk, mennyit hoznak majd...

Melan, times84, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Mindig napi átlagot nézzél minden területről, másképp elmész Kamcsatkába zabot hegyezni:))

Melan, Gio, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  8. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Pannihordozáshoz elég F5-el frissíteni, vagy Reloadot kell nyomni, esetleg még területet is váltani?

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Más eventet nem lehet 2*2-n megcsinálni... ez talán belefér, mert rövid érésidejűek a gazok.
    2*2-n csatnival a 3 órásból 6 aratást kell csinálni, a 4 órásból 7 aratást és még 2 területre vetni, a 6 órásból 4 aratást és azon felül 3 és fél területre vetni. Ez elég sok aratást jelent.
    Én mindenesetre 1*1-en kezdem, aztán meglátom, hogy állok a felröppenővel.

A böngészőn újratöltöm a játékot.

Melan, Gio, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Teljesen igazad van, de majd besegítünk a felrepibe.;)
    Aratás előtt leszedsz annyi kockát a területről ahány Pannid van, kirakod és F5-el frissítesz. Aratsz, leszeded és átmész a másik területre és ugyanígy az összes területen megcsinálod. Megéri a sok munka:))

Melan, Gio, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Így van, igazad van abban amit leírtál:)
    Néha még azt sem csinálom meg, ha sürgős dolgom van, elég kézzel aratni 36 kockát és kirakni a pannikat. Ha nem sietek F5-öt használok, ha sietek még azt sem. Legfeljebb buktám lesz a felröpiben. Ha a rekeszbe teszed a csatnit akkor sem frissítesz mégis növeli a termés mennyiségét.

Melan, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  12. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Köszi szépen a tanácsokat!
    Jó éjt mindenkinek!

Tényleg!

Gio, -gyöngy-581 és genka53 kedveli ezt.
  13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Anno a TOP nyeremény 100% TP-bónuszt adott (nem tudom mennyi időre), valsz. ezért érzik a játékostársak kevésnek. Akkor még nem voltam olyan szinten, hogy abba beleszólhattam volna, nekem nincs olyan. A Banánláda - fosztogatót is fumigálták, aztán utólag "rehabilitálták". Na, olyanom van, 10 szintnyi AB-t hoz évente (ha nem aratom mp-re, akkor is). Ez nekem most kb. 100M BTP-nek felel meg.
    Ehhez képest nem igazán "extra", amit a mostani ad. A sárkánytojás/táltostojás napi 2x ad 20%-ot és az bárkinek lehet Valdemártól. Nem 1 év, hanem max. 2-3 alkalom -nyi befektetéssel, vagy beáldozható Ft-ráfordítással.
    Talán még nem késő azt a számot megnövelni ott a % előtt... Pláne, hogy csak napi 1x, ill. 1x sem aratható, ugyanis a 12/24 órásakkal az a baj, hogy aki nem tud rendszeresen a napnak ugyanabban a percében aratni, mint pl. én is, annak sokszor csúszik az aratás, ami hetente legalább 1 mínusz napot összehoz.
    Azzal együtt, ha reálisak lesznek a számok, valsz. nekiugrom, csak azért, hogy meglegyen - de tényleg nem extra és rosszul van tervezve. Ami reálisan naponta 1x aratható, azok a fák a maguk 20 óráival. A 4 ó "játék" általában elég, hogy minden nap le tudjuk aratni őket. Az xxl-eseket sem tudom napi 2x aratni. A Bahamán jobb, amióta a kalózpapagáj létezik. Sokszor még az sem elég, de gyakran segít.

Melan, Gio, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Áthoztam ide a gangról Jónás válaszát a felröpiket illetően. Ez az én olvasatomban - bár lehet, hogy rosszul értelmezem, javítson ki, aki másként gondolja - hogy nullázás és Pannik nélkül annyi eventnövényt kell letermelni (1*1-en csatnival) a kellő mennyiségű felröpihez, mintha csatni nélkül 2*2-őn dolgoznánk, hogy a 900 felröppenő összejöjjön. Szerintem ezzel a korlátozással, miszerint csak az eventnövény adjon felreppenőt - közelítendő az esélyegyenlőséghez???? - nem azokkal tolt ki igazán a BP, akiknek van nullázási lehetőségük, hanem azokkal akiknek még az sincs. Ezt úgy értem, hogy akiknek lenne, de nem tudnak élni vele, bőven van még más eszközük is a forszírozottabb felreppenő kinyerésre, mint akiknek nincsen.
    Egyébként tetszik az event grafika, úgy tűnik, adnak a dolgok ezen részére, de hogy a fejlesztők és döntnökök nem igazán játszanak a játékkal, az folyamatosan kiütközik a meghozott döntések alapján. :)
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek, A TOP-on indulóknak sok más játékostársammal együtt a csíkról szurkolok! Hajrá magyarok! :D:inlove:

Melan, Gio, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  15. Liliom44

Liliom44 Haladó

Találós kérdés: hogyan lett az encián kékből cián kék? Ugyanis encián kék van, de cián kékről még nem hallottam. Ugyanilyen anomália, hogy a kutya eledelébe krumplit keverünk, holott a kutya nem tudja megemészteni. Tudom, hogy ez játék, de miért nem lehet egy kicsit valóságosabbá tenni? Hat és fél éve "robotolok" több farmon is nagy-nagy szeretettel. Most értem el a 100. szintet. Izgalommal várok mindent eventet, sokat tanultam /és még tanulok most is/ az ügyes és önzetlen gazdáktól, akik megosztják tapasztalataikat. Mindenkinek sikeres teljesítést kívánok.

Netudki50, Melan, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szerintem nem azt jelenti.;)
    Ha az eventhez szükséges gazmennyiséget 2x2-őn, csatni nélkül termeled, akkor lesz meg a felröpi. :p
    De ha a szokásos, csatni, 1x1, akkor jóval kevesebbet kell vetni, hamarabb végzel, de nincs meg a felröpi, és akkor túl kell termelni..:oops:
    Én így értem..8)

Melan, Gio, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  17. macika311

macika311 Utánpótlás-írogató

Jobb reggelt Minden farmernek!
    Míg tegnap betegeskedve átaludtam a délutánt-éjjelt, sok változás történt.
    Ami nagyon meglepett: az új feladatocskák csillagot nem adnak ...
    A ma induló eventtel szinte mindenki elégedetlen! Kicsiknek kevés a felhő értéke; a TOP-osok lehetőségét nagyon korlátozták. Engem nem érint, de szurkolni szoktam nekik.
    Azt hittem tegnap, a nagy felháborodás után a BP elgondolkodik az eventen. DE, nem tette!
    Most valószínű nagyon változatos lesz a farmok munkálkodása.
    "Mindenki másképp csinálja!" :wuerg::D-.-:cry:

Melan, Gio, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok, jó reggelt!
    Én is örömmel játszom, szeretem a barátaim,ezért nem hagyom abba. 11 napja én is a 100-sok körébe léptem,de lehetne kérni, hogy olyanok tervezzenek, akik kézzel robotolják végig az eventeket? Minden elismerésem a modiknak, én pénzért sem lennék a helyükben!!! Ritkán írok negatívan, de most kellett. Modi, off?! Bocs!

Utoljára szerkesztett: 18.11.16
    brozsa, Melan, Gio és 9 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Kérem a téteket megtenni , hogy aratás után , hányan panaszkodnak majd , hogy nem lett felreppenő ;)

Ugyanis csak event gazból lesz:cry: Első vetésnél mennyi lesz ?:oops: 1-2 db ? xD

Melan, Gio, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Tegnap délelőtt elolvastam a kiírást. Munka közben is agyaltam rajta egy kicsit, és arra jutottam, nem indulok az idén sem. Annyit nem ér, hogy lenullázzam a pajtámat. Néhány évvel ezelőtt igazán nagy durranás volt az ajándék, de már tavaly sem volt az igazi.
    Hogy véletlenül se gondoljam meg magam, jó néhány gazdakörit végeztem ki illetve majdnem kész állapotba hoztam. Megint lehet pajtát töltögetni. Lehet hogy utólag megbánom, de a macskás event óta 10x is meggondolom, mielőtt belekezdek valamibe.
    Szurkolok minden indulónak a kispadról! :)

Melan, Gio, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.