Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

:D:D:D:D:D

Peszi2, Melan, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  2. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

El sem kellett volna kezdeni eventismertető olvasása nélkül

-kaktuszable-, Melan, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D Ötöske xD
    Nekem erről nem egy klub jutott az eszembe xD
    Na azért, nem ám feladni 3 és fél óra után. Nézd meg hogy melyik szobát (szobákat) szeretnéd megcsinálni és inkább úgy ültess, hogyha minden kötél szakad legalább azt (azokat) ki tudd váltani.

Melan, kovacstne, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

No húzzon bele mert olvasni akarom a nevét akárcsak kakaskáét igaz pörköltben jobban szeresem xDxDxDxD

Peszi2, meszimarsi, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia Böbe,
    Kérhetném szépen a receptet bagolyban? :p Hátha jobb hangulatban várnám a felröpiket ;)

§Böbe13§, Meellcc és kukori80 kedveli ezt.
  6. nyuszika2003

nyuszika2003 Utánpótlás-írogató

a 7. oldalon valaki összefoglalta

Leho69 kedveli ezt.
  7. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Az eventhez szükséges 18120 növényből 3600 növény letermelve viszont a gazok által adott felröpi csak 49 db. vagyis ha jól számolom 5x ennyi gazt kell még ültetnem, felröpi viszont 18x 49 kellene, csak remélni merem, hogy a BP nem arra számít, hogy majd a játékosok kemény magyar Ft-ból fogják az eventet befejezni, mert az csúnya dolog lenne.

8. nyuszika2003

nyuszika2003 Utánpótlás-írogató

a 7. oldalon valaki összefoglalta

9. leguán61

leguán61 Fórumlakó

miért bagolyba? mi is tudni szeretnénk.már van 3 harmatom. nem részletezném miből.

Meellcc, bogisaci60 és ursa11 kedveli ezt.
  10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

szia... ne add fel, de egy event leírás olvasása kezdésnek azért hasznos megoldás szokott lenni :D

-kaktuszable-, Gio, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Event GYIK-ot is mindjárt frissítem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tökéletes-kép-szüreti-event-2016.14480/#post-606212

Lecsúszni a szivárványon

Terület igény: 2X2
    Érési idő: 6 óra
    Jutalom: 1800 TP / BTP és 25% TP bónusz 1 órán át.
    TOP jutalmazás
    1-1000. játékosig: Top 1000-nek járó csomag + 15 db szupertáp + 1 Répás-almás-csatni + 5 guava lekvár + 1 db Törzsfőnök lekvárja + 1 db Édes rózsalekvár
    1001-2000. játékosig: 15 Szupertáp + 1 db Répás-almás-csatni + 5 db Guava lekvár + 1 db Törzsfőnök lekvárja + 1 db Édes rózsalekvár
    2001-3000. játékosig: 15 Szupertáp + 5 db Guava lekvár

12. revaa

revaa Fórumgróf

Nálam csak 21 a mostani aratással xDxD abból 3 a szomszédoktól jött xD
    Innen szép nyerni xD

Boccio71, Melan, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A magenta 1X1 területen 4db felröpit adott.Elgondoltató hogy egyáltalán érdemes-e csinálni az eventet.

stellácska26, bogisaci60, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. milanzs

milanzs Fórumelemző

Királyság, most aztán megnyugodtam. :-(

-kaktuszable-, zotmar, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

ÓÓÓÓ Drága Tamás:inlove:
    Hogy én most mennyire szeretlek Téged:inlove::inlove:
    Csókoltatom azt aki rábólintott:inlove::p

csio70, meszimarsi, feki13 és 11 más kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Alakul ez,mint púpos gyerek a prés alatt xD..gondolom ez a globális tiltakozás eredménye:music:

csio70, meszimarsi, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  17. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Kicsit csalódott vagyok a TOP nyeremény miatt. Aki ismer tudja, hogy az eventeknél soha nem számolgatok, hogy megéri-e teljesíteni. Csinálom, mert játszani jó és sok kicsi sokra megy. De a TOP az más. Sokan egész évben erre vártunk és szorgalmasan készülgettünk, ki így, ki úgyxD. Úgy gondolom, hogy egy ilyen megmérettetésben valami különlegesebb, ütősebb dolgot kellett volna nyereményként betenni, hiszen egy évben csak egyszer van ilyen és több százmilliós pajtaértéket adunk be cserébe.
    Ennek ellenére indulok a versenyen a játék kedvéért megcélzom az 900-1000. helyet:D és a nyereményt is / ha bent maradokxD/ becsben fogom tartani, de egy kis tüske marad bennem.. , sok, nekem kedves ismerős nem fog indulni ez miatt és nélkülük már nem lesz olyan jó móka..
    Mindenkinek sok sikert kívánok!

gyfa, csio70, meszimarsi és 18 más kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Háát, nem kell mit mondjak, csak azt, hogy ez már így is a sokadik verzió....

19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Soha napján,kis kedden.:DDe akkor is Tiéd az 1.hely,de nem szegfűvel ám,hanem kálával kéretik.xD:cry:xD

steve223, Fatther és kukori80 kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én ismertető után már a gondolkodáson túl jutottam, el is döntöttem, hogy nem csinálom. Nem a felröpik miatt. Az semmiség. A jutalom miatt. Igaz az is semmiség. (az újak is)

bakosagi54, mementori74, Anulu73 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.