Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

3 fajta event növényünk lesz, mely minden művelhető területen ültethető.

benne van pedig ;)

2. |Tamás|

Szia!

Előzetes információk és tesztelések alapján, csak event növényből érkezik felröppenő.

3. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Hmm én nem igazán bízók abban hogy valami is drágább lenne a Topp-alatt..
    Mivel szerintem többen fognak eladni mint vásárolni..
    Ezáltal az árak is ennek megfelelően inkább lefelé mennek.. Elvileg..
    Viszont lehet majd olcsón vásárolni :D

Melan, Peszi2, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Naaa.., szedd össze magad.;):D
    Ott leszünk a szokásos körüli helyen, :p Ugye ? ! :music:xD:inlove:

Gio, HéricsBáró, Melan és 14 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jó Neked! Teszten kiélheted az eventezési vágyadat, élőben már nem is kell csináld.xD

Erősen a nem éri meg kategóriába tartozik, de legalább így alacsonyabb lesz az alja... remélem.

6. |Tamás|

Ez volt az első, amikor kiélhettem vágyaimat, és megcsinálhattam, eddig nem volt ilyen lehetőségem.
    Elképzelhetőnek tartom, hogy alacsonyabb lesz az alja, hisz tavalyihoz képest gyengébb dekor a nyeremény, 1001-3000 pedig......

Gio, Kukori.és.Kotkoda, revaa és 26 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Indul a mandula :) Izgalmas lesz a TOP az biztos. Hoztam egy összesítő táblázatot miből mi kell. Remélem semmit nem hagytam ki 8)
    SzobákSárgaMagentaCiánkékEzüstSzivárványMalombaÖsszes
    Sárga kála 1 500 500 2 820 4 820
    Magenta kála 4 000 500 2 820 7 320
    Ciánkék kála 2 750 500 2 820 6 070
    Színes fotópapír 75 150 100 145 470
    Ezüst fotópapír 50 100 150
    Rémnövény (tipp: alkonyi árnyvirág) 50 000500
    Ezüst harmat (felröppenő) 900

Update: javítottam a táblázatot, mert a fotópapírokhoz (malom) kimaradt a mennyiség!

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    ambrusne, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 40 más kedveli ezt.
  8. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ottvagyunkmár??? :D:p

9. |Tamás|

ahham, "mindjárt" karbantartás.

* mindjárt = 2 óra múlva :D

10. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Ha jól számoltam, akkor összesen kell(a növények számánál már benne van a színes papír hozzávalói is):
    ciánkék kála: 6070 db
    sárga kála: 4820 db
    magenta kála 7320 db

színes fotópapír: 470 db
    ezüst fotópapír: 150 db amihez 900 db felreppenő kell :)

Melan, Peszi2, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Már ültettem hosszú érésű növényt mert csak holnap késő este tudok kezdeni de látom hiába mert event növényből jön csak felröpi, nagyoooon cseles-.- no akkor gőzerővel eventes gazok termelése lesz a program minden területen amíg összejön ami kell.
    A felhősor jól jönne nem hagyom ki.:)
    Rém növény van szerencsére amennyit kérnek mégis szerintem is úgy lenne igazságos, hogy a teliholdas kert ha nem is az egész event alatt de legalább pár napig nyitva legyen és van idő még ezt a kérést lehetne továbbítani az illetékesek felé hátha teljesítenék...
    Nagyon tetszik a szivárvány csúszdás kitehető szívesen nézegetném a farmomon...:sleepy:Remélem azért sokan meg tudják szerezni akik ezt tervezik!;)
    Hajrá és sok sikert !

Gio, Kata_rzis, Meellcc és 18 más kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Tamás
    A Fórum sem lesz elérhető?

bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ha nem változtatnak a toppon akkor marad az álláspontom,nem ilyen silány nyereményekért güriztem egész évben,nem kevés pénzt rá áldozva,tehát marad sok dolog a pajtában,és sok megy a piacra,ami már meg is történt.

14. |Tamás|

Szia!

Ha bejelentkezve maradsz fórumon, akkor azt elviekben tudod használni.

Meellcc, HéricsBáró, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  15. peterpaal

peterpaal Fórum-zöldfülű

Helló!
    5 éve játszogatok, ám ilyen eventindulást még nem tapasztaltam:
    "Nem csinálom az eventet".
    "Nem szállok be a TOP játékba".
    Valamit nagyon elhibázott a BP :sleepy:

revaa, Melan, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Lehet nem jól értelmezem még jegyzetem ismi után 10 perccel,de ezek csak a beadandó kálák száma. Nem?:pMiből lesz akkor még a 470 db színes papír?:music:

bindi5454, Fätum, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!

Tetszik ahogy rávilágítottál a lényegre. Lehet rosszul emlékezem, de tavaly mintha 30% tp-t adott volna a kütyü.
    Gondolkodtam év közben, hogy én is kiürítem a pajtámat, ha kell 0ra most, és elindulok szerencsét próbálni, de meggondoltam magam. Változott a stratégiám. Nem a tp-t hajtom már. Inkább máshova teszem ami feleslegem van. Így a 25% kütyü sem nyomja fel az adrenalinomat.
    Véleményem szerint ahogy haladok előre, egyre inkább érvényét veszíti, hogy most 109. v 118. v 156. szinten vagyok(amúgy 109.). Persze 1 távlati cél az, hogy a végére érjek, de pl közel sem hajtom már annyira a tp-t, mint 100. szint alatt. Most már sokkal jobban érdekel, hogy teljen a pajta, a sztrágya, -táp és egyéb nyalánkságok gyűljenek és gyarapodjak, fejlődjön tartalmilag a farm és ne csak tp szinten haladjak. Változik a stratégiám szerintem azért is, mert ha nem találnék ki újabb és újabb célokat magamnak, előbb utóbb megunnám az egészet és akkor tökmind1 hányadik szinten zárom be a boltot.

Aki rászánja magát és elstartol annak sok sikert kívánok. Majd figyelem és szurkolok a hazai versenyzőknek :)

Zsolti23, revaa, Meellcc és 18 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziaa:) Ittam egy jó erős kávét, felélénkült az agyam, átszámoltam és nekem is ennyi jött ki.:)

19. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Eddig jó, de még a növények számához adjál hozzá 2820-at( 470 db színes fotópapírhoz minden egyes növényből 2820 db kell) és úgy jó lesz :) ;)

Meellcc, Peszi2, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  20. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Csatlakozom az 1. pontodhoz.

Bocsi, minek kell rizst termelni?

Aki indul a top-on, nekik sok sikert.

Meellcc, Melan, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.