Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Aki mindenképpen szeretné a felhősort, de valamilyen oknál fogva nincs a pajtájában 50.000 értékű rémnövénye az "esetleg" be tudja fejezni a feladatot FA-ért is. A gazdaköri feladatok legnagyobb részénél ez a lehetőség fennáll amennyiben a beadandó mennyiség nem éri el az 500 FA értéket! (korrekt vagy sem, ez is egy megoldás lehet)

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    Gio, Kukori.és.Kotkoda, csio70 és 22 más kedveli ezt.
  2. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!
    Remélem jó sok felröpi lesz. Ha jól értelmeztem a 0 percezésnek lőttek. Csak evetnövények aratásából kaphatunk felröppenőt! :):):)

Peszi2, -orgona-, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A növényt letermelni nem nagy feladat. Kérdés az,hogy a felröppenők mennyire röpködnek rövid érésidejű gazokból?:)

Peszi2, -W-595-, Shirkán53 és 7 más kedveli ezt.
  4. Morpheus.v.2.0

Morpheus.v.2.0 Junior szaki

Rémnövényből nem 50000 darab kell? Mert akkor inkább a vámpírparadicsomra tippelnék.

bindi5454 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1 probléma van, nem gazdaköri feladat.

Kincső52, Peszi2, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

50.000 CSP értékben kell beszállítani rémnövényt.

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mert még azt nem vezették be, és szerintem csak a gyártását fogják. Előbb vagy utóbb.xDxDxD

genka53, ursa11, Melan és 10 más kedveli ezt.
  8. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Bocsi! Igazad van, elnézést! Rosszul fogalmaztam! Maga az event allat, amit összekapálgatok, a felhősorért,(Persze ha rendesen adja a felröpiket is!) böven többet ér nekem, mint hogy amit 1 éve gyüjtögettem a TOP ra , elszorjam erre a kitehetőre! :(

Peszi2, rozo52, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás:)
    Nekem is a főt kivéve minden területem zárt. Nem tudom eldönteni, hogy arassak-e még ma, vagy várjak. Nem az event, vagy a TOP az ami miatt gondolkodom az aratáson, hanem attól félek, hogy később veszteséggel tudok csak aratni , mert változnak az aratás, altatás feltételei. Szeretném megkérdezni, hogy van-e bármi félni valóm az aratás halasztásával, vagy még van időm. Illetve ha nem titok Te mikorra tervezed az aratást:) Köszönöm, ha válaszolsz. Gyöngy
    Ps: Csak este tudom elolvasni a válaszodat, addig dolgozom.

Meellcc, HéricsBáró, Melan és 6 más kedveli ezt.
  10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, "ződdel" írta a rizsgyártást.....bár lehet, hogy majd tényleg lesz, ki tudja, a kis kínaiak szeretik a rizst, úgy tudom;)

Ui: Ezután a TOP után átértékelem majd azt, hogy dobok egy sárgátxD

nagymami2, genka53, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  11. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Ha jól emlékszem eventnél is alkalmazható a módszer nem csak a gazdaköri feladatoknál.
    Majd kezdés után úgyis kiderül.
    Illetve nem tudom, hogy neked a tesztfarmon van-e lehetőséged ilyen jellegű tesztre.

12. |Tamás|

Szia!

Háát, egyelőre még nem döntöttem el, hogy mikor aratok, kivárásos alapon vagyok, remélhetőleg adnak majd egy kis határidőt, mielőtt beteszik az új fajta prémet. Így, semmi akció nélkül nem igazán szeretnék learatni, mert akkor "szinte" ugyan ott vagyok, mint ha ezt nem csináltam volna....

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Aki a rémnövények miatt aggódik nézze csak meg a pajtáját. Az alkonyi árnyvirág értéke 100, az izzó penészke(elég "öreg" növény a holdason, hogy legyen belőle több is) is majdnem 20. Ez a 2 leghosszabb idejű. Gondolom általában a hosszúakat ültettétek holtidőben és éjjel, így biztosan van belőle jócskán. Meglepődtem én is, hogy 10ezer is van belőle a pajtámban. Amúgy nem csodálkoznék, ha pár órára még ki is nyitnák a holdast, ha már kérnek olyat is. Bár aztán az elmúlt időszakban elég sokat volt nyitva, lehet mégsem.
    Persze a kisebb farmokkal szemben azért kibabrálás, hogy olyat is kérnek, ami nem termelhető napról napra.

Kukori.és.Kotkoda, Melan, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  14. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Aha

Meellcc és bindi5454 kedveli ezt.
  15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Azt hiszem, e helyett a felhő helyett inkább sütök, főzök, pihizek ;)xD

16. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Azt már nem kell,megelőzték őket,csak azt tésztaként árulják nálunk!:D

genka53, bindi5454, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Megtudom csinálni, de akkor most csináltatnom kell egy új teszt farmot, mert 2-őn már megcsináltam, de nem rémlik, a farmaranyas beadás.
    Ennek még utána járok ma.

18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

szia... szerintem egy kicsit ez kevés lesz növényekből, a színes fotópapír mennyiségét kihagytad minden szobából :)

genka53, Meellcc, Melan és 4 más kedveli ezt.
  19. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok! :)

Minden TOP-on indulónak sok sikert kívánok!!

Akik csak az eventet csinálják, nekik rengeteg felröpit!

Akik egyiket sem, nekik további jó farmozást!

Végül is a mesterségek völgyében még pont elférne egy rizsfőző műhely is...:music:

csio70, genka53, Meellcc és 15 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, igazad van :) javítottam a hozzászólásomban a táblázatot! Köszi :)
    Igen, közben észrevettem én is, és javítottam az eredeti hsz-ben is :)

Update: táblázat

SzobákSárgaMagentaCiánkékEzüstSzivárványMalombaÖsszes
    Sárga kála 1 500 500 2 820 4 820
    Magenta kála 4 000 500 2 820 7 320
    Ciánkék kála 2 750 500 2 820 6 070
    Színes fotópapír 75 150 100 145 470
    Ezüst fotópapír 50 100 150
    Rémnövény (tipp: alkonyi árnyvirág) 50 000500
    Ezüst harmat (felröppenő) 900

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    zoldert, genka53, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.