Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!

Pici infó a panniknál - jó a sokkk a háznál - csak komfort van 1 területrn a 4órásból ültetve!
    - 20panni kevés a 100%-os felröpihez
    - még 30is
    - 40-nél már majdnem
    - 50 db az már tutti :D

Magdusnéne, zotmar, Melan és 9 más kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nekem meg sem fordult a fejemben , hogy a TOP listára gyúrjak, csupán az 5 feladatsort szeretném sikeresen befejezni. A hozzászólásaim nem a csúcsra kerülés esélyéről szól, az a bajom hogy csak event növény ad felröpit és így kénytelen vagyok feleslegesen a növényt vetni, vagy a 3 feladat sor után abba hagyom és teszem a dolgom eventezés nélkül.

3. tabascos

tabascos Járnitanuló

Magam is csak ritkán nézek be egy-egy eventes topikba, de ezt a régi jó szokásomat meg is fogom tartani. Nem tudom, hogy létezik-e a fórumok témái között általános csevegő topik, de nagy a valószínűsége, hogy nincsen, és ezért némelyek itt beszélik ki a napi- és magánügyeiket. Meg ez az ismerősök közötti bennfentesség fitogtatása is visszataszító, hogy a jóltájékozottság lenézésével oktatnak ki másokat, közben egymásnak puszikákat dobva átlibegnek a topikon. Lehet kissé prűd volnék? Vagy túl lényegre törő? Nem tudom, de nekem nem tetszik ez ami itt van. Kár volt benéznem ide.

Csabigazda kedveli ezt.
  4. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Na de Rylee, Tamás hogy lenne már terhes...?! xD;)

Melan, _Cygnus_, Detti0812 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Összejött itt a Toppal egy jó kis csapat, ne rontsuk a hangulatot azzal hogy egymásnak támadunk mert félreértelmezünk dolgokat a mondandójában. Senki nem akar bántani senkit még akkor sem ha úgy olvassa valaki. Segíteni szeretne mindenki.

Rékalány2004, zotmar, Melan és 11 más kedveli ezt.
  6. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

a tamás terhes?

azt hittem arra akartok kilyukadni milyen poszton játszik, de ez egy új sport nekem

genka53, taga1, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Gondterhes lett tőlünkxDxD
    A személyi számát ne találjam ki?:D:D

Melan, HéricsBáró, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  8. -Mayacska85-

Ja... na, az látod elég valószínű! xD:D

És hogy ne legyek off:
    234 röpcsim van :)

Melan, genka53, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Kedves ez a gunyoros hangnem. Eddig mindig mindent megcsináltam a 3 területen. Azért szedjek le mindent, hogy 20 ezer eventgazzal többet termeljek? Azért mert valaki ilyen agyament eventet talált ki? Legfeljebb nem csinálom meg. Ettől még nem dől össze a világ. Így 71 évesen már eléggé nehezen viselem ezt a lekezelő hangnemet. Bonzó1945.

magdalena1967 kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Na akkor leírom teljesen, csak nem lesz belőle gond:D
    A klub a győr audi eto kézilabda csapat:)
    Előszőr Ambros-ra tippeltem, de ő nem játékos (?), így játékosként Heidi Löke a tippem, aki terhes. Bár elköszönt már a csapattól, de lehet Te még találkoztál vele?
    Más tippem tényleg nincs, mert tényleg nem értek hozzá:)

Gio, Melan, |Tamás| és 4 más kedveli ezt.
  11. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

sajna abakusz nincs nálam , de gondolom nála férfivel kezdődik a számsor:D

taga1, _Cygnus_ és -Mayacska85- kedveli ezt.
  12. kukori80

Látod ez a baj. Gunyorosnak ítéled a segítséget és nem inkább megfogod a segítő kezet.

Utoljára szerkesztett: 19.11.16
    Melan, Peszi2, gyulagazda45 és 5 más kedveli ezt.
  13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

A többi már gyerekjáték lesz:D

_Cygnus_ és -Mayacska85- kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A fórumon csak a hivatalos és fontos topicokon kell sűrűn ott lenni. Máshol nem fontos. Azokat közel napra készen illik olvasni, ha valaki eredményeket akar elérni. Ezt egyetlen csevegőben nem lehet pótolni. A fontos helyeken szerzett információkat lehet összerakni egyéb topicocban egy fejlettebb szintre. Azért űnik kioktatónak valami, mert nehéz valakinek elmagyarázni a tojásrántotta készítését, ha nem tudja mi a tojás.
    Ha valaki egy ilyen szerteágazó stratégiai játékba fog, és eventeken, TOPokon akar részt venni (sikeresen), annak nagyon sokat kell megtanulni a játékról. Több tucat oldalt kell "megtanulni". A tanulásban segíteni lehet, de mások helyett nem lehet megtenni.
    Azok akik már sok mindent megtanultak ilyen jellegű topicokban és más állandó topicokban kivesézik a lehetséges statégiákat játékstílusok szerint. Variációkat próbálnak ki és megosztják tapasztalataikat.
    És nyugodtan vállalom a kioktató jelzőt, bár nem annak szánom. Én sem értettem, mi a fránya baja van egyeseknek, amíg a fórum infóit komolyabban nem tanulmányoztam. Ezt meg kell tenni. Nem felületesen. Ezután felnő arra a szintre a játékos, hogy előtte megnyílik a siker lehetőségének kapuja. De azon nem elég beszambázni, hanem időigényes játszás kell, kemény munka. A tapasztalatok növelésével, minden egyre könnyebb rutinosabb lesz. Utána csavarnak valamin valamit és az addigi tudásból lehet fórumokat olvasva, kísérletezve tovább építkezni és előre lépni.
    Jellemző a segítséget kérő játékosokra, hogy rácsap az asztalra, és azonnal mondjátok meg, hogyan kell ezt csinálni. De mivel teljesen műveletlen a játék alapjait tekintve, fel sem fogja, hogy amit tudunk azt a mi farmunkról tudjuk. Csak annyit tudunk, mi a hivatalos leírás, és az hogyan működik nálunk. Fogalmunk sincs ő mit csinál, hogyan, mivel, mikor. És amikor leírsz valamit visszakérdez mi az a Tölgyes. És amikor már a tölgyest is elmagyaráztad, akkor megállapítja, hogy pénzzel könnyű. Legalább öt olyan játékosról tudok, akik egy doboz cigi árát nem költötték a farmjukra, de 1 milliárdot úgy betolnának a TOPba, hogy ki sem ürülne a pajtájuk.
    A hivatalos és enciklopédia napi szinten 5-20 perc olvasása, pontosan annyira fontos, mint az aratás. Ez stratégiai játék. Jellemzően semmit nem lehet megoldani 2 perc alatt. Akinek ilyen kell Forma-1ezzen, mert ott annyi alatt meg van egy kör. Jöhet a másik.
    Itt fel kell építened a farmod, magad, nincs össznépi cél, csak saját céljaid vannak. Mindenre legalább 3-4 variációt ki lehet találni, csak foglalkozni kell vele. Mindenkinek van saját receptje, aki sikeres. Maga alkotta meg magának az ő farmjára. Lehet, hogy sokat olvasott, mások tanácsait beleépítette, de saját maga alkotta. Senki nem tud egy ismeretlen farmra receptet adni. És ez egy alapértéke a játéknak.

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szavadon foglak, csak kutakodom.:pxD

Melan, Peszi2, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  16. -Mayacska85-

Régen legalább a kezdő számjegyből lehetett tudni, milyen nemű az illető.
    Manapság már abból se lehet kiindulni... (Mióta bevezették a 3-at). o_O:p

Melan, _Cygnus_, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  17. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

pill...

ne írjatok ilyen gyorsan..5 min

_Cygnus_ és Leho69 kedveli ezt.
  18. kuekev

kuekev Járnitanuló

Szia!
    Fallabda vagy squash ?

_Cygnus_ és Leho69 kedveli ezt.
  19. kukori80

Tudod mi a baj? Hogy nekem már elment a kedvem attól hogy megosszam bárkivel is a saját tapasztalatomat és egyre többen vannak vele így. Sajnos. Mert rögtön megtámadnak ha bármit ír valaki.

farmeres53, Detti0812, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  20. Forradalom

Forradalom Aktív író

Szia ! Azt írod, hogy 50 Panni már tuti, vagyis minden nagy kockáról jön egy felröppenő? Ez tény? Tartós megfigyelések támasztják alá?

Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.