Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Egy kis visszajelzés: már csak a sárga kálából hiányzik cca. 3000 db. (köszönet annak aki kiszámolta a mennyiséget) Felröpik: 239. -.-Ezekből némi virág túltermeléssel a végére meglesz a szükséges darabszám. 8)

taga1, zotmar, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  2. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

nade én mondom 32 felrepi... te Gio?
    tudsz überelni?

-kaktuszable-, osztrak12 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Roy! Ha már így megszólítottál kénytelen vagyok írni xD Csendesen haladgatok, talán holnapra kész is lesz az event, vagy holnaputánra.
    Nem vagyok túl lelkes, mert ültetni kell, de ez az én egyéni problémám nem szeretnék senkit terhelni vele. Észrevételem? Ja az van rengeteg, de inkább hagyjukxD

4. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

grat hogy ilyen jól haladsz.
    azt hiszem egy egészen különleges kaliberű játékos vagy:)
    további jó játékot:)) köszi hogy válaszoltál

-kaktuszable-, rozo52, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam még nincs fenn pedig frissítettem. Az igaz hogy benyakaltam 54 vírust innen, ma beraktam őket a zárdába, de még nincs toppon a gép, talán van még rajta valamennyi. xD

-kaktuszable-, Detti0812, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  6. mercator67

mercator67 Aktív író

Jaj Kukori, el ne vedd a kedved. És Leho se (millió köszönet, hogy mégis itt maradtál ezen a fórumon ma), mert olyan hasznos tanácsokat adtok, és olyan bátorítóak vagytok, hogy nélkületek üres lenne a fórum. Legalábbis ez az én véleményem.
    És ha már írok, Kukori szurkolok a listás helyezésedért, és Zsu-t is láttam. És kedves egyik szomszédomat (bár másik farmomon van), Witch-Hunter-t, akinek szintén drukkolok. Hirtelen a lista görgetésénél ezek a nevek akadtak meg a szemeimmel, és elnézést ha valakit kihagytam a fórum írói közül. De több magyar is ott van, akiknek szintén szurkolok.
    Hajrá magyarok!

-kaktuszable-, zotmar, rozo52 és 11 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Minden magyarnak és minden ismerősnek, és szomszédnak szurkolunk! Mindannyian!
    Köszönjük, hogy barátaid is megnevezted.

taga1, -kaktuszable-, missuzy_53 és 15 más kedveli ezt.
  8. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

QUOTE="Leho69, post: 607158, member: 6145"]Se mammut se franckarika csak kapa van rajta.[/QUOTE]
    Nagyon helyes, csak arra vigyázz nehogy elirigyeljék a kapát ha már mammutod nincs ott. :)

-kaktuszable-, Samborg, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Nem vette el a kedvem, csak kicsit lehangoló amikor segíteni próbálsz és gúnyolódónak titulálnak. Köszönöm a drukkolást a többiek nevében is.:)

10. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    ne is foglalkozz vele, tessen csak aktívnak lenni.
    Így is sokszor hiányoltalak a fórumról, na és mi lenne a kockás füzeteddel:)

_Cygnus_, -kaktuszable-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Jaaa, a kockás fülű nyulat keresed? xD Azt elvitte a cicaxD

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Pontosan. És azt azóta skót macskának nevezik!xD

meszimarsi, _Cygnus_, Detti0812 és 7 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Mennnyen már, Sziámi alább nem adom.

meszimarsi, _Cygnus_, Detti0812 és 6 más kedveli ezt.
  14. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nekem is van, és hogy örültem neki, Panniért sem adnám oda! Lehet lökött vagyok?:music:

_Cygnus_, -kaktuszable-, Kata_rzis és 7 más kedveli ezt.
  15. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

naaa, az egy dolog hogy kevésbé jön a felreppenő másoknak mint, de itt meg elszállt egy hangfal ...
    ettől meg én reppenek föl...
    viszont ha szétszedem és fogom ezt a két kábelt...

elötte elküldök pár ajándékot, és utánna meglátjuk sikerül-e magamra zárni egy-két áramkört
    na ez az event...

_Cygnus_, taga1, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  16. banahenike

banahenike Fórum-zöldfülű

Szia. Köszönöm a megtiszteltetést a 9 es számhoz.:)
    Igaz Piros nagy betűvel van ki írva az event röppi.
    És köszönöm a jó kívánságod még gyógyuló félben vagyok.:)

_Cygnus_, -kaktuszable-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Elképzelhető, hogy későn kapcsolok, de ezzel az event előzetessel értelmezési problémám adódott.

"1: Citromsárga szoba (alapban teljesíthető)
    2: Magenta szoba (alapban teljesíthető)
    3: Ciánkék szoba (alapban teljesíthető)
    4: Szivárvány szoba ( ha az alap szobákat teljesítettük)
    5: Ezüst szoba ( horror növények kellenek bele, NEM kötelező teljesíteni, csak plusz lehetőség extra pontért a TOP 1000 versenybe, csak akkor adható be rémnövény, ha az alap szobákat teljesítettük)
    6: TOP 1000-2000-3000 játék ( 1-2-3-4-es szoba teljesítését követően nyílik meg a lehetőség)
    Fehér keretben látható a készletünk az event teljesítéséhez."

Az 5: Ezüst szobával kapcsolatos az értetlenségem, az itt idézett mondatrésszel : NEM kötelező teljesíteni, Ha valaki nem szeretne résztvenni a TOP 1000-ben, és csak a paszulyt és a rávalókat akarja begyűjteni, akkor muszály teljesíteni, mert ott kapja a paszulyt, és annak hiányában csak fél megoldás.
    Az a NEM kötelező teljesíteni, ebben az esetben vonatkozhat az egész eventre.

-kaktuszable-, emocy91, Matold és 6 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

3x-os Juhééé!!!:D

Kedves Leho69 és kukori80!
    Személyesen ismeretlenül is,de őszinte Farmeramai szeretettel és tisztelettel gratulálok nektek.xD
    A szurkolok táborát erősítem,hogy a TOPP 1000 minél jobb helyezettjei legyetek.
    Játékosként,tanácsadóként és segítőként is feladatok mellett folyamatosan a TOPP-on vagytok sokak számára.
    Sokunknak utat mutattok és infót adtok, ha kell akkor akár szájba rágósan is,de poénosan is.;)
    Nincs is ezzel gond,hiszen régebben mondta és ma is vallom és fülembe cseng egyik oktatóm szavai,mely valahogy így hangzott:Tegyétek el azt az könyvet a francba,mert ami ott írva,azt úgy is hiába tanuljátok meg,mert azt alkalmazni is kellene további munkátok során. Így viszont megjegyezni a hülyeséggel jobban álltok Ti is,mint eddigi tanítványaim mind.Innét kezdve Én leszek a Szakkönyvetek. Tudjátok,hogy milyen igaza volt? No, így vagyunk Mi sokak veletek is.;)
    Én jó magam is sokszor vissza-vissza kérdeztem elmúlt 8 hónapban nálatok,hogy de miért? :music:Vettétek,hogy nem kekeckedés miatt tettem/tettük.A későbbi tudásunk gyarapítására,mert azt soha nem veheti már el tőlünk egyetlen szakterületen sem, senki. Ezért tanul az ember holtáig.
    Ha rajtam múlna csak,akkor az I.helyet köztetek TOPP-on osztanám,de talán ennél is többet ér számotokra az itteni "köszönöm"-ök sokasága.:inlove:

"Köszönöm nektek, hogy megtanulhattam itt is: ahogy nő az ember, vele együtt a kihívás és az elvárás is fokozódik.;):DxD

Na és,hogy ne legyek OFF,az eventet kicsit másként logikázva csinálom és saját röpi mennyiségem csak a ma napon 101 db. A 30 órás és ajikkal 193 db,de ez nem mérvadó így. Kb 2-2-2 ezer gaz kell a kb 18.000-es teljesítéshez és úgy hiszem így pokoli nagy gaztenger nem,de időm lesz a 700 röpire bőven,mert adja bíz a 3 órás is szépen.Hiszem,hogy meg lesz mind.;)(vagy nem)

Utoljára szerkesztett: 21.11.16
    banahenike, meszimarsi, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  19. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Jóóóó regggelt Faaarmosok!!! 90 felrepit kaptam így hajnaltájt 5 területen a sárga aratásából!!:D Új saját rekordxDxDxD

banahenike, meszimarsi, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt!

Már csak 87 ezüstpapírt kell legyártanom és kész is vagyok! :) Elvetettem a sárga kálát szupertalajba,és elfelejtettem megenni a szupitrágya gyorsítókat...na de még nagyon reggel van így vasárnap.. :) De csak a Főfarmon,mert észbe kaptam ám..;)
    Na de megyek is vissza az ágyikómba. :p

banahenike, meszimarsi, csio70 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.