Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Most pillanatnyilag a 74. helyezettig komoly az indulás+ az állás :)van még 4 teljes nap :eek:

Melan, meszimarsi, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  2. béka

béka Haladó

Jó reggelt mindenkinek! Menyire a komfort talaj eventje, talán a 6, 7, (30-as legenda, 2 db Panni, 96 a farm)???????
    Ahol nem volt Panni, ott adott a komfort (4ó) 11-et, az erdő 14-et (itt volt Panni), a többin azok a siralmas számok 6, 7. A túltermelést már elkezdtem, de ilyen számú felröppenőkből nem tudom elképzelni, hogy összejön a 600. Hmmmmmmm! Lehet, a szerveren van ennyire alacsony szintre állítva a felröpi. Szörnyű! Szerintem sokan fognak változtatni, többek között én is,pedig költök is a játékra annyit, hogy nekem ez már nem ingyenes. Hát persze ez az én problémám, senki nem kényszerít rá. Nálam elveszett a játék öröme!

§Böbe13§ és fufupapa kedveli ezt.
  3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sajnos,a Székely egy makacs és igazságos fajta,ha egyszer megsértődik,ami hamar megvan,és eldönt valamit ritkán változtat az állás pontján,lesz még topp,meg lesz még macskás event,meg majom királynős is,és akkor lesz erezd el a hajam,ami most egy kicsit kellemetlen számomra,hogy kevés a Magyar zászló elől,de jön még kutyára dér;)

LBetti, Melan, times84 és 15 más kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Tamás! Sziasztok gazdák!
    Miért kellett csatnival és ákom-bákommal 1 nap alatt letermelni mindent?:mad:
    Én felszaporítottam,majd 1x1-be vetettem mind 3 gazból.Besegítettem a kért növények számának csökkentéséhez így csatnival. Ezt követően késő délutántól már átálltam fokozatosan,tehát területenként az 1x2-es termelésre.
    A
    tegnapi csak saját röpim több mint 100 db lett + ajik és felszaporítással együtt és zárás 193 db a 83-as szinten.
    Éjszakára mind kb.3 területnek megfelelő helyen 1x2-be volt már és 47 röpit ma reggel erre kaptam már. Így mai kezdés 240 db röpi. :D
    Maradt minden színből kb 2-2000 db termelni még és röpit hozónak. :)660 db röpit ezzel + ajikkal 5 nap alatt viszont csak össze szedek,:music:hisz nincs kedvem nekem se gaztengert vagy 4-5x-ös mennyiségű vetést csinálni.:music:
    Néha nekünk is valahogy túl kell "átverni" a BP csapatot. Az Ő fejükkel vagy eszükkel kell tovább gondolkodni a csavarok miatt,melyet 1-1 feladatba visznek és dolgunk,hogy átgázolni rajta.;):DxD
    Bízom,hogy így is sikerülni fog az event, mert sikerülnie kell.:p
    RAJTA hát azoknak,kik feladták vagy el sem kezdték még,mert : Ember tervez, Isten végez! ;)
    Lehetetlen nincs ezen szinten vagy fentebb már,csak tehetetlen.:oops:Imádás vagytok mind,velem együtt! :oops:Elhiszitek nyürrögő társaim?xD:cry:xD

Melan, meszimarsi, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  5. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Nem lett volna jobb, hiszen úgy kevesebb Sz.trágya kell...

meszimarsi, kukori80, Shirkán53 és 4 más kedveli ezt.
  6. szaen

szaen Utánpótlás-írogató

SZIASZTOK MÉRT NEM JÖN FEL RÖPI EGY DARAB SE HOGY LE ARATTAM AZ EGYIK FÖLDET A BAHAMÁN HÁT ÍGY HOGY LESZ KI A FELHŐSOR

-jakabrozi- kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia. Mert ezen az eventen csak a kálákból kapsz felröpit! (eventnövény)

-kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  8. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!
    Napsütéses kamionos jó reggelt Mindenkinek! xDxDxDxD

Szia Szomszéd!

Éjfélkor arattam, meg most kb 1 órája, és már 356 felröpi van. Simán meglesz nyugi xD

Melan, -kaktuszable-, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A 150 ezresek még csak az 5. feladatnál járnak, nem biztos,hogy indulnak is.PL.én is ott vagyok, de eszem ágában sincs indulni a TOP-ba.Csak a feladatot tudjam teljesíteni,hogy meg legyen a felhőmre az utolsó kitehető.

Melan, meszimarsi, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  10. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Ezzel én is így vagyok, ha a Farmerama istene is úgy akarja, 150.000-rel én is ott leszek, mert szeretném a felhőt. De ennyi! :)
    De szurkolok mindenkinek, aki indulni (és bentmaradni) szeretne!!! :D

274 röpcsinél járok... :) (20 perc múlva több is lesz)

Melan, meszimarsi, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  11. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Jó reggelt srácok!25db felröpi,sárga kálából az esőerdőn,Panni nélkül.Én ezt jónak könyvelem el,sőt nagyon jónak!
    Hajrá Topos csapatunk!

meszimarsi, -kaktuszable-, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nézd más szemszögből.
    Vegyünk engem mert mindenki magából indul ki, igaz.
    Játék, leülök és játszom, szórakoztat kikapcsol megy az idő,anyagi része költök rá,tudom nem az enyém bármennyit is költöttem és még költök rá csak használója vagyok. Van a játék azon belül meg egy évente verseny, itt mutasd meg milyen nagy a farmod, még ha nyeremény se volna akkor is indulnék megfelelő készlettel aztán bent vagy kint az már mindegy de megmutattam magam. Mire sértődnék meg amit adnak, vagy ma holnap változtatnak rajta, tegyék, játszom szurkolnak sokan, lesz egy feelingje nem pedig az önérzetem véget mert a készítők ezt meg azt teszik. Megértetem bármit megtehetnek ha tetszik ha nem ez van ez miatt nem maradok ki egy jó buliból.Tudat ott belül csak magam okolhatom vélt valós sérelmekért mint,hogy állok hozzá. Magamat hagyom ki 1 csapat élményéből ami igaz egyéni játék de ilyenkor együtt megyünk a bent maradásért! Nyeremény lenne hatalmas dolog a versenyhez ahogy sokan írják méltó, igaz is meg nem is, legyen vége a versenynek megkapta mindenki rá 2 hét múlva meg game over , no akkor mi van!! Ismét csak a látásmód játszom mert lehet és van adott minden mért ne tegyem azt majd amikor nem lehet nem teszem. Ez vagyok én!! Teszem mert szeretek játszani nem érdekel a cég mit mért tesz látom tudom de nem hagyom magamba a negatívumokat meg ha nem tetszik akkor se mert csak magammal szurok ki
    Végére pedig mindenki a maga javát nézi, nézzük meg együtt mi van akkor ha másnak is örömet adok azzal, hogy gondol rám velem van. Szerintem a legnagyobb érzés adok de kapok is és nem egyedül vagyok!! Ettől fosszam meg magam meg a másikat, ismét magamra gondoltam de nem egyedül vagyok már :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 20.11.16
    Magdusnéne, Melan, skalimaci és 25 más kedveli ezt.
  13. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    Most arattam, 5 területen komforton sima vízzel magenta, széleken sárga 65 db felröppenő, ugyenezt visszateszem, akkor napi 130 , meg az ajándékok és varázsfák, mást kell csinálni, mert így ez nem elég, vagy vásárolni kell a végén. Ha nem locsolok vízzel sem, az talán még segít, trágyázni rég nem trágyázok, mert kicsi a domb, s nincs. A szuperezés sem hozott jobban, még azt is egyszer kipróbálom a vége felé. Sziasztok, jó játékot.

Gio kedveli ezt.
  14. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!
    Eventnövények beadva, :Daz ezüst fotópapírokkal küszködök. 54 darabot adtam be eddig! :cry:

zotmar, Gio, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  15. szaen

szaen Utánpótlás-írogató

A MAGENTA KÁLA EGY DARAB RÖPIT SE ADOTT FEL AZ ESŐERDŐBEN SAJNOS

16. nkmarianna

nkmarianna Járnitanuló

Sziasztok !
    Sajnos nekem event növényből alig jön a felröpi !!! Pedig komfortba volt ültetve .....:(

Feca29 kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem állsz rosszul egyáltalán. Még több mint kétszer annyi van hátra, mint amennyi eltelt és majdnem fele megvan a 900nak.
    Tudom a boldogság érzete az nem a százalékokon múlik. De van egy olyan sejtésem, hogy két nap múlva már örülni is fogsz.

Melan, meszimarsi, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  18. revaa

revaa Fórumgróf

Türelem kálát és felröpit terem..
    Ha megkérhetnélek kapcsold ki a caps lock-ot (kisbetűvel írj) .. ne kiabálj.. még reggel van, sokan alszanak.. még felébreszted őket! xDxDxD
    Köszi :)

Melan, meszimarsi, Feca29 és 5 más kedveli ezt.
  19. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Ne kiabálj már velünk korán reggel, hát hót álmos vagyok :) A teljes esőerdő területet beültetted? Hányas szinten vagy? Legenda ki van váltva a tölgynél? És még számtalan kérdést tehetnék fel neked...

Melan, meszimarsi, Feca29 és 5 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szerintem a kamion túl magas bannernak. Mamarygen rád fog szólni. Breki072-ét vedd a magasság mintájának.
    És Te ezzel hordod be a TOPba a cuccokat? Jó eszköz. De lehet még vagy tíz kell hozzá.xD

Melan, -kaktuszable-, taga1 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.