Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Azoknak akik kb 2 éve játszanak és nem voltak még a topban azért nem árt az óvatosság VIGYÁZAT!! a látszat csalhat!! Legyen 250 mill pajtaértéked amit simán beadhatsz, maradjon bőven ha kel még tenni és sok nagyon sok csp készleted.
    Előfordulhat nem lesz nagy durranás és kicsivel is bent lehet maradni, akkor is lesz a végén rádobálás a bent maradáshoz. Tehát figyelni kivárni aztán :D
    Hajrá :inlove::inlove::inlove:

2. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Az azert furi, hogy tegnap fent volt egy szomszedom 150.000-rel es ma mar nincs fent a listan...o_O

kutyaszálló, Ivibaba54, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Szervusztok!
    Elég nehéz lesz a végén a dobálás. Csak benézek a kupához a listára és nagyon lelassul minden. Pláne ha még dobálnak is sokan majd. Talán az is befolyásolja hogy mos 3000 indulót mutat a lista. Lapozni még lassúbb benne. Jobb lett volna ha arra is lehet szűrni első 1000, második 1000, harmadik 1000.

4. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Dühöngésmentes szép napot mindenkinek!:)
    Nekem is 70 ezüst papir hiányzik,én azért reménykedem,hogy ezután kicsivel jobban fognak repkedni!:)

kutyaszálló, csopke1, Ivibaba54 és 13 más kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Én is ezt vettem észre, ez a farmom legenda fulon 98-as szinten vagyok panni kitéve, és még mindig hiányzik 48 felröpi, van egy nagyon kicsi farmom, nincs legenda, panni és csak 50 felröpi hiányzik.

kutyaszálló, _Cygnus_, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok.. :)
    Úgy gondolom hogy Igen csak értékes lesz a Szivárvány szoba kitehetője cserenapkor.. :oops:

7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Tudom nem nagyon éri meg, de nekem is panaszkodnom kell a felröpivel. Már vettem 200 db-ot, minden nap kapok a szomszédoktól, de így is csak 63 db-ot tudtam előállítani. Hogyan lesz ebből 150 ezüstpapír? Jó lenne - bár már többen mondták - egy kicsit megnyomni a fejlesztőknek. Vagy az a cél, hogy FA-ért vegyük meg, ha meg akarjuk szerezni a felhőt? Ezt kitalálni, hogy 900 db kell belőle és csak az eventnövényt adja! Agyrém:mad:

kutyaszálló, csopke1, -Éva1970- és 5 más kedveli ezt.
  8. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Miért nem mutatja a TOP listát.Frissitettem kiléptem sütit töröltem.ha nem lehet a listát megnézni akkor hogy dobáljon be valaki?

kutyaszálló, csopke1, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  9. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Azt irja a táblára még senki nem került be a Top 3000-be

Ivibaba54 és Leho69 kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azt borítékolhatod. 1-2 pink terményest adnak majd érte lazán.
    Kevés lesz belőle, és a TPje is jó. Gyűjtők is keresni fogják.
    Te már délután lógathatod a lábad. Ezt már gipszelt kézzel és botra támaszkodva is kikapálod.
    Nem nyomtad be a szomszédok szűrőt? Én mindent látok.
    Nem furi. Már több, mint 150.000 az alja. Az lenne a furi, ha azzal még fent lenne.

Utoljára szerkesztett: 21.11.16
    kutyaszálló, csopke1, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  11. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Lehet hogy a szomszédaidat nézted? Van választási lehetőség, Össz,csak magyar, csak szomszik bal sarokban a topp listánál .

emocy91, kutyaszálló, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  12. Luthien

Luthien Törzsjátékos

xDKozben ittam meg egy kavet es rajottem...xD

kutyaszálló, csopke1, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  13. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Kitehetök meglesznek,felhö csak az álmomban...335 felröpi..Kipróbálva 1×1..1×2...2×2 és komfort is éjszakára...és ebböl minden nap megkaptam a napi 20 ajándék felröpit is...Most már ott tartok minden lehetöséget kiprobáltam ,3 órásakat fogok vizzel ültetni, így minnél többször aratni, ma délutántól ráérek idöben aratgatni...Ez az utolsó lehetöség amit még megteszek..Komolyan mondom nem vagyok elkeseredve, inkább meglepett vagyok..Mindent megtettem ,és megteszek.. ennél többet ne várjanak el.Megveszem a havi 100FA ennél többet,kosarat és egyebet nem vagyok hajlandó.Szorakozásbol játszom:eek:

Erzsike5110, Pharmer500#2, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  14. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Pinkes szinnel a csak szomszéd van megjelölve de fennt az összes van beirva. Reggel még megtudtam nézni a listát most pedig nem tudom .Segitsen valaki hogy én is nézni tudjam a listát.

Ivibaba54 és kovacstne kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Leírtad, mi van nálad kijelölve. A szomszédaid!

Váltsd át az össze kategóriára, nyomj rá az egér mutatójával!

kutyaszálló, csopke1, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nem hiszem, hogy cserélhető lesz, ez egy nyeremény.

Ivibaba54 és Leho69 kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Pont ezen agyaltam én is;) kár, hogy nem lehet duplán megszerezni. Mivel nemsokára végzek, beleférne még egy kis küzdelem...:D

Marika312, csopke1, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csak különleges kitehetők nem cserélhetőek. Tojások, játékórák, általában azok, amit dedikáltan szerzel (Rackó, Szülinapi, TOP1000) vagy csak FAért beszerezhető.
    Az eventek kitehetői nagyon ritka kivétellel cserélhetőek. Ezek is azok lesznek, hiszen felhősorra kellenek. Az más kérdés, hogy arany ára lesz a szivárványos szobában lévőnek.

19. Samborg

Samborg Fórum félistene

A gesztenyés felhősor tárgyai is cserélhetőek. Örülök ha végre összejön. :D El nem cserélném az biztos. A Ciánkék tengert lehet megszerezni a szivárvány szobában.

kutyaszálló, Marika312, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. TSzilvi01

TSzilvi01 Utánpótlás-írogató

Sosem szoktam panaszkodni az eventek miatt, s ahogy időm engedi csinálom is, na de most nem kicsit elkeseredtem, rózsát vettem+bahán egyik területen full fa van a másikon meg hosszút ültettem és 1 db felröppenőt sem kaptam! Ilyen még sosem volt! Így tuti nem lesz meg az event, eddig összevissza 156 felröppenőm lett! Pedig ültettem már szegfűt is meg mindent!

revaa, csio70, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.