Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Sziasztok kölcsönös turbolina ajándékozást szeretnék akit érdekel privátban írjon már rám.
    Ramada

2. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kb. 180db felröppenő hiányzik, hogy befejezzem az eventet. Tudom viszonozni is. Előre is köszönöm a segítségeteket.
    ildiko0705

3. hajnalhasadás

hajnalhasadás Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon kevés a felröpim, kérlek aki tud segítsen, nem olyan régen kezdtem a farmot, legalább pár dobozkát szeretnék kinyitni :) köszönöm
    hajnalhasadás

event00 kedveli ezt.
  4. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon kellene még turbolina, legalább a felhősorig el tudja jutni.
    Aki tud, brummika farmra küldjön! Köszönöm!!

5. Henigazdasszony

Henigazdasszony Járnitanuló

Sziasztok, betegség miatt ma kezdtem az eventet még 5 csere lehetőségem van szeretnék helyette, cserepartnereket keresni, vagy ha esetleg valaki tud küldeni azt is szívesen venném, további szép napot mindenkinek, Heni

6. Virgin1

Virgin1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok felröppenőkre van szükségem ma még 3 lehetőségem van viszonozni.
    Nagyonköszönöm: Virgin1

7. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Ismét a segítségeteket kérem felreppenő ügyben. Elég sok kellene még a felhősorhoz és a napi 5 ajándékot már ellőttem, így viszonozni nem tudom. Köszönöm előre is annak, aki küld nekem. Szép napot, jó játékot!
    Tirolo

8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

kérés A ki tud küldeni turbolinát annak meg köszönném?

9. barbara850303

barbara850303 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én is a segítségeteket szeretném kérni.Aki tud küldjön turbolinát, viszonozni is tudom.Előre is köszönöm a segítségeteket.

10. dyakaaa

dyakaaa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni? szeretném a paszulyt elérni, de még kb 300 turbolina kell :(

11. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek felugrók érdekében ;)
    Köszi:
    Bigsanyi

12. Szántóvető91

Szántóvető91 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítségeteket kérném, akinek van nélkülözhető turbolinája, szívesen venném. Előre is köszönöm.

13. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Segítséget kérek, illetve turbolinát, úgy érzem rengeteget dolgoztam hiába, már az elején tudtam, csak felröpikkel nem
    lehet teljesíteni ezt az eventet, már az elejétől vetettem az event növényeket, hol simán, hol komforttal nappal, este
    hosszú érésűekkel, de a napi 4-5 amit a szomszédoktól kapok nem sok segítség. Kellett az event növény a bio-hoz.
    Tényleg úgy érzem igen szorgalmasan végig dolgoztam, de a felröpi terén igen lemaradtam. Kérem aki tud és szeret-
    ne segíteni rajtam küldjön felröpit -Anyecska0302- -re. Előre is köszönöm.

14. vassgabor

vassgabor Utánpótlás-írogató

turbolinát kérek,viszonzom holnaptól

15. xBabax64

xBabax64 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!
    Szeretném kérni aki tud küldjön már legyenszíves turbolinát a xBabax64 farmra szükségem lenne még jó pár darabra mert hajnalban elmegyek dolgozni és nem tudom befejezni mert hiányzik még 54 db.
    Köszönöm ha valaki segít!

16. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. Akinek módjában áll Turbolinát küldeni szépen kérem küldjön nekem. Egyet most azonnal tudok viszonozni. Köszi.

17. farkasgumo

farkasgumo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Turblina hiányban szenvedek akinek van feleslege,azt szívesen fogadnám!
    Előre is köszönöm!

farkasgumo

18. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szükségem van még turbolinákra! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni! Én sajnos már nem tudok küldeni, de a következő eventen mindenképpen viszonzom! Előre is köszönöm. :)

19. Gergöcy

Gergöcy Fórum-zöldfülű

Kérhetnék turbolinát !Akinek van még feleslege azt nagyon szívesen fogadnám 54 db hiányzik még.Előre is köszönöm.

20. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Kérés aki tud küldjön már turbolinát még 28 db hányzik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.