Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kókány-Tanya

Kókány-Tanya Fórum-zöldfülű

Szívesen fogadnék felröppenőt.
    Kókány-Tanya
    Vagyok.
    Köszi.....

2. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    160 füszeres üvegre lenne még szükségem. Sajnos a holnapi nap nem tudok gép előtt lenni és szeretném a mai nap befejezni az eventet. Aki tud légyszi segítsen, köszönöm. Még 2 ajim van, aki kéri viszonzom.
    Köszönöm a segítséget.

3. tistvan

tistvan Járnitanuló

Sziasztok nekem még 160 f.üvegre lenne szükségem aki tud legyen szíves küldjön. Előre is köszi

4. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Még nagyon sok fűszeres üvegre lenne szükségem. Aki tud küldjön brummika farmra.
    Köszönöm!!

5. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok fűszeres üvegre lenne szükségem. Aki tud küldjön melike1112 farmnevem még több mit 20 darab kellene,Köszönöm!

6. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :) Aki már kész az eventtel,és tudna nekem küldeni fűszeres üveget küldeni ,annak nagyon örülnék :) Köszönöm szépen :)

7. timesz2760

timesz2760 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Akinek van lehetősége, kérem küldjön nekem fűszeresüveget ! :) Még nekem is van 4 küldéslehetőségem, aki küld ajándékba, ha tudom viszonzom. (üzenetben jelezd,ha szükséged van rá! ) Előre is köszi a segítséget.

8. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 21 db felröpi kéne, a szomszédaim kedvesen tojnak rám, 3-4 kivétellel:(( SZívesen viszonzom a küldést! Esélytelenül kevés felröppenőt ad nekem mindig, soha sem sikerült egy eventet sem befejeznem emiatt. Most sem,csak az aranybanánra gyúrok!:)) Köszönöm a segítséget!
    panamaville

zsofika43 kedveli ezt.
  9. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szükségem lenne fűszeresüvegre kb még 150 db, akinek van lehetősége küldeni attól szívesen elfogadnám:)
    Előre is köszönöm
    jmarxi:inlove:

10. SweetValley

SweetValley Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem is szükségem lenne még felröpire. Aki tud, légyszi küldjön :), nagy-nagy köszi érte

11. Willcsek

Willcsek Aktív író

Sziasztok Sajnos nekem nem lesz meg az event, még rengetek felröpi hiányzik, és kb ma este 10-kor jutok utoljára a farmhoz. akinek van esetleg küldene nekem? köszönöm : Willcsek

12. katica190

katica190 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!nekem még kb 70 felreppenő hiányzik,sajnos annyi nem jön össze aratásból.Kérem aki tud küldeni,segítsen.köszönöm szépen.

13. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

nagyon szeretnék egy eventet befejezi végre. ehhez kell nekem felröppenő, de nagyon sok:))
    előre is köszönöm

14. Grilltsirke

Grilltsirke Járnitanuló

Sziasztok. Nekem se ártana még néhány felreppenő,mert sajnos olyan szomszédokra tettem szert,akik az ajándék funkciót nem igen használják :D :D

15. Lylkó

Lylkó Fórum-zöldfülű

sziasztok! szeretnék kérni fűszeresüveget előre is köszönöm

16. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

Sziasztok! Sajnos nekem is sok felröppenő hiányzik :( Ha valaki tud küldeni esetleg azt nagyon megköszönöm előre is!

17. sylvy.th

sylvy.th Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szükségem lenne még Fűszeres üvegre.Aki tud,segítsen légyszi!Köszi!

18. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Szeretnék én is kérni felröppenőket, mert még 19 cukorrúdra való hiányzik! Köszönöm szépen!

19. teomokus

teomokus Fórumlakó

Szép estét!

Köszönöm mindenkinek a segítséget, ezzel lassan én is befejezem (még pár perc :)) végre ezt az eventet!
    Még egyszer köszönöm! :)
    teomokus :)

20. napraforgó

napraforgó Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Fűszeres üveget tudna esetleg küldeni valaki? Úgy látszik ezen megcsúszhatok, pedig minden más okés...Előre is köszönöm: napraforgó gazda

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.