Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Légyszi, aki tud küldjön papírcsíkot! Viszonzom :)

2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Kedves Játékosok! Nagy szükségem lenne még 20 db papírcsíkra, aki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
    farm: Fenyvesi1010

3. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elég sok papírcsíkra lenne szükségem! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni, én is küldök cserébe! Előre is köszönöm :)

4. trnyikvivi8

trnyikvivi8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Papírcsíkra lenne szükségem a trnyikvivi8 farmomra. Előre is köszönöm

5. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!8db papírra lenne szükségem most először kénytelen vagyok kéréssel fordulni hozzátok.Ha valaki tud küldeni nagyon szépen köszönöm.

6. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék én is papírcsíkot kuncsorogni, rémisztően kevés röpicül nálam,nem tudom,most miért.:( Ha tudok,szívesen viszonzom is! Köszönöm!:)

7. trnyikvivi8

trnyikvivi8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 11 darab papírcsíkra lenne szükségem a trnyikvivi8 farmomra. Előre is köszönöm

8. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Olyan klassz ajándékokat lehetne nyerni kosarazással, de az csak akkor lehetséges ha elegendő papírcsíkom lenne! Kérlek benneteket segítsetek, küldjetek papírcsíkot , hogy én is kosarazhassak! Ma és holnap viszonozni is tudom!

9. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Nagy szükségem lenne még papírcsíkra. Aki tud küldjön brummika farmra. Köszönöm! :)

10. -csillag37-

-csillag37- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyon sok papírcsík hiányzik még, hogy be tudjam fejezni, pedig nagyon szeretném. Aki tud segítsen! Mindenkinek előre is köszönöm! :)

11. Veva1968

Veva1968 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Gazdatársak a segítségeteket szeretném kérni. Hiányzik a papírcsíkból tetemes mennyiség. :(:cry:Ha tudnátok segíteni megköszönöm! A magam erejéből nem megy.
    Köszönöm!

12. kele74

kele74 Utánpótlás-írogató

SZiastok.Hiányzik a papírcsíkból tetemes mennyiség.Elöre is kösz

13. Ha-Mi

Ha-Mi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék kérni én is felröppenőket, mert hiányzik jó néhány papírcsík! Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!

14. Beatrix82

Beatrix82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Papírcsíkra lenne szükségem, viszonozni tudom!

15. zsudicsi

zsudicsi Utánpótlás-írogató

Én is bajba kerültem a papircsikokkal. Hálás lennék ha tudnátok egy párat küldeni. Előre is köszönöm. zsudicsi

16. Hetty85

Hetty85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Papírcsíkra lenne szükségem nekem is. Ha tudtok segítsetek. Köszönöm!

17. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok!
    Papírcsíkra van szükségem, aki tud küldeni, annak köszönöm!! :)

18. nagyvaros

nagyvaros Fórum-zöldfülű

Sziasztok kellene még egy kevés papírcsík nagyon megköszönném ha valaki tudna küldeni!
    Farmnév: nagyvaros

19. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Sziasztok! 81db papírcsíkom hiányzik még. Köszönöm, ha küldtök.

20. sufela

sufela Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Hiányzó papírcsíkom akad még... Ha valaki küldene pár darabot ... megköszönném... :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.