Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MarkosMaca

MarkosMaca Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Néhány papírcsík hiányzik csak és félő, hogy a guta megüt, ha emiatt nem sikerül befejeznem az event-et.. :eek:)
    Nagyon megköszönném, ha ki tudnátok segíteni!

2. zelmira73

zelmira73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    37 db papírcsíkom hiányzik még az aratás után.
    Légyszi aki tud segítsen!
    Köszönöm

3. ka51

ka51 Utánpótlás-írogató

szeretnék 21 db papírcsíkot segítsetek köszi

4. Mona

Mona Utánpótlás-írogató

sajnos csak 20-at enged a rendszer 1 nap. ha 21 hiányod van és kaptál ma már papírcsíkot ajándékba, akkor csak az aratásból tudod megoldani. próbáld meg aratásból akár salátával is... hátha összejön, sajna én már minden ajándékot elküldtem :(
    Sok sikert!

5. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

nagyon nagy szükségem lenne papírcsíkra, hogy be tudjam fejezni legalább a díszítést :eek: Előre is köszönöm a segítséget:)

6. kisgazda

kisgazda Utánpótlás-írogató

most az egyszer szivesen fogadok KOSARAT:))
    imádom húzogatni:)
    szóval, ha vki nem tud mit kezdeni ajándékaival:)
    köszke:)

7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Nekem egy-két kosárra lenne szükségem, akinek van még küldési lehetősége, szívesen elfogadnám.:)

8. aniko34

aniko34 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tudna segiteni valaki 8 darab papírcsíkra lenne szuksegem. Koszonom szepen

9. _St.Banderas_

_St.Banderas_ Fórum-zöldfülű

Stiasztok !

3 db papírcsík szeretné megtalálni gazdáját, holnap honorálni tudom.

Köszönöm szépen.

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Köszönjük a segítőkész Gazdáknak az event felröppenőit.

Találkozunk a következő "repülős" esemény alkalmával.

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Szerelmi szálak eventes ajándékok célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

A díszszalag, szerelmes vers, szív sütőforma:

[​IMG][​IMG][​IMG]

12. tistvan

tistvan Járnitanuló

Sziasztok
    Szükség lenne versre még jó pár darabra. Én még tudok küldeni ma 1 db-ot.Előre is köszönöm

13. kele74

kele74 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    szerelmes versre van szükségem
    Előre is köszönöm

14. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok!
    Még 7 db szerelmes versre lenne szükségem az event befejezéséhez - de viszonozni nem tudom, mert a mai ajándékaimat már szétküldtem.
    Köszönöm - ha így is kapok párat.... :)

15. defi72

defi72 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szerelmes versekre lenne szükségem kb 15 db-ra. 5 db-ot még tudok küldeni én is. Előre is köszi :)

16. VADÓC78

VADÓC78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szerelmes versre lenne szükségem.Aki tud kérem segítsen.9db ajándékcsokrot kell még csinálnom.Szuper trágyázásnál elszúrtam nem ettem fehér ártatlanságot meg karácsonyi sütit.Délutánra megyek dolgozni.Előre is köszönöm.

17. Xaveri

Xaveri Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szükségem lenne még pár szerelmes levélre. Aki tud, kérem segítsen!
    Farmnév: Xaveri

18. 44maya

44maya Járnitanuló

Sziasztok! Szerelmes versre lenne szükségem.Aki tud kérem segítsen.viszonozni tudok pár darabig.köszönöm előre is

19. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szerelmes versekre lenne szükségem! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni! Cserébe én is küldök! Előre is köszönöm. :)

20. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Nagy szükséges lenne még kb. 10 db szerelmes versre, aki tud legyenszíves küldjön, tudom viszonozni. Előre is köszönöm! Aandi

Köszönöm a segítőknek, kész lettem :)

Utoljára szerkesztett: 17.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.