Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. somizsolti

somizsolti Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek benneteket,hogy akinek van lehetősége,segítsen már ki ágacskával.Előre is köszönöm.somizsolti

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ladymadonna12:
    Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

3. MajmiMolli

MajmiMolli Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne még 5 db ágacskára az eventhez. Kérem, aki tud, küldjön, viszonzom is természetesen.
    Előre is köszönöm :)

Utoljára szerkesztett: 14.3.16
  4. Laboviti

Sziasztok!

Kérünk Benneteket, az ajándékok kérésénél vegyétek figyelembe, hogy az ágacskák célba éréséhez hosszabb idő szükséges.
    Lehetőségeitekhez képest, ne az utolsó pillanatokban próbáljátok teljesíteni az eventet.

A pontos farmnevet tüntessétek fel a posztjaitokban.

5. lukebocs

lukebocs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Néhány ágacskára lenne még szükségem, én is küldök természetesen. lukebocs

6. Dániel_Gazda_G

Dániel_Gazda_G Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! 2db ágacskára lenne szükségem ,sajna én ma már nem tudok küldeni :(

7. Jutka173

Jutka173 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Farmbarátok! Szeretnék kérni ÁGACSKA felreppenőt. Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv: Jutka173

8. gesztenyeguszti61

gesztenyeguszti61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Szeretnék 6db ágacskát kérni a befejezéshez köszönöm.Szép napot

9. pillangó20010

pillangó20010 Járnitanuló

Sziasztok!
    Aki tud küldjön ágacskát! Én is tudok küldeni. :)

10. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok !! A mostani Különleges szállítmány eventhez még hiányzik jó néhány faágacska felröppenő, kérem, aki tud segítsen, már alig van idő, azt láttam, meglesz, de nem sikerült. Nagyon megköszönném a segítséget!!!! Aki tudna küldeni, ide: inkognito2002

11. klau85

klau85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!4 db ágacskám hiányzik.Aki tud kérem segítsen.

12. Fatinyusy

Fatinyusy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudom, hogy már nem sok idő van hátra de 3 ágacskára lenne szükségem!!! Hátha ideér 1 órán belül előre is köszönöm!!!
    Farmnevem : Fatinyusy

13. Gaienhofen

Gaienhofen Fórum-zöldfülű

En is meg egy agacskat szeretnek kerni,1 -re lenne meg szüksegem. Farmnev Gaienhofen Köszönöm !

14. Csillina

Csillina Fórum-zöldfülű

Sziasztok még 2 ágacskám hiányzik. Tudna valaki küldeni? Előre is köszönöm

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event véget ért, köszönjük az önzetlen gazdák segítségét!

16. Laboviti

Sziasztok!

Az Éltető frissítő eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

A szívószál:

17. bojoci

bojoci Fórum-zöldfülű

bojoci gazda vagyok. Szívószál hiányban szenvedek. Ha valaki cserét akar, jelezze. Csak 3 at tudok, de az is már majdnem egy pohár. :)

18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Gazdatársak! Egy szorgalmas szomszédomnak szeretnék segíteni azzal, hogy én is írok. Segítségre van szüksége, felröppenő szívószálak kellenék még neki, elég sok, a dinnyéje kész van. Az idén regisztrált, most 88 %- ig van kész a feladata nagyon igyekszik, de valószínűleg a hátralévő 2 napban már nem lesz meg a szükséges szívószál. Aki olvassa és tud küldeni neki, nagyon hálás lenne. Előre is köszönöm mindenki segítségét! A farm neve: inkognito2002 /ide, aki tud /

Agnesasszony kedveli ezt.
  19. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Kedves Gazdatársak! Segítséget szeretnék kérni Tőletek, sok szívószálam hiányzik még, kérlek Titeket , aki tud segítsen, A dinnyém készen van, be szeretném fejezni a feladatot, de most tartok 88 %-nál, úgyhogy még sok kellene. Ebben az évben regisztráltam, ezért nem gyűlik, csak nehezen, idő pedig már nem sok van. Aki olvassa és segít, nagyon megköszönném.
    A farmom neve: inkognito2002

Agnesasszony kedveli ezt.
  20. kalmárbea1982

kalmárbea1982 Fórum-zöldfülű

sziasztok! kellene:sleepy: még szívószál.....megköszönném ha tudnátok küldeni..:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.