Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok! Nagy szükségem lenne még szívószálakra, aki tudna segíteni, nagyon megköszönném! Aki idáig önzetlenül segített, mindenkinek köszönöm szépen, de még mindig hiányos.:D:( Szeretném bejezni a feladatot. Aki tudna küldeni erre a farmra: inkognito2002

pingufiú kedveli ezt.
  2. pingufiú

pingufiú Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos Nekem is nagyon sok felröppenő hiányzik még :(
    Nagyon hálás lennék ha valaki tudna kűldeni !
    pingufiu névre!
    köszönöm előre is :)

3. Juci09

Juci09 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A dinnyém megvan, szívószál hiányban szenvedek! Aki tudna segíteni, annak megköszönném, még elég sok kellene! A farmom : Juditocska

4. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A növényem megvan ,viszont szívószál hiányban szenvedek akinek van feleslege attól
    szívesen fogadnám.
    Előre is köszönöm
    xixo2002

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  5. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, még mindig próbálok segítséget kérni, aki holnap olvassa, és tudna szívószálban segíteni, nagyon- nagyon megköszönném.:D Még sok hiányzik, de bízom az önzetlen segítségben:D bár úgy állok most , ez a feladat nem lesz kész teljesen.:( Tudom, sok felhasználó van és sokan olvassák, ha mindenki 1 db szívószálat küld, meglesz a feladat. Akik idáig segítettek, külön köszönöm nekik, biztosan vissza fogom tudni adni valamikor. Kérlek, gazdatársaim, akinek van küldhető felröpi, nagyon várom holnap. Köszönettel, szép jó éjszakát kívánva mindenkinek: inkognito2002 / erre a farmra /

Agnesasszony kedveli ezt.
  6. bojoci

bojoci Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen az eddigi segítséget! Eddig 108 feladat teljesült. Még van egy begyűjtésem és hátha összejön az a 12. Igaz nagyon sok pohár és szívószál kell ahhoz. Pontosan 80- amennyi majd felröppen a határidőig.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. nikicica2288

nikicica2288 Fórum-zöldfülű

sziasztok szeretnék kérni segítséget,szívószál kellene és talán sikerülne végig vinnem az eventet délig,max egyig,utána mennem kell dolgozni aki tud küldeni megköszönném,sajnos 9 feladat kellene és kell még felrepi.a farmom neve nikicica2288 köszönöm

8. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Kedves Játékostársak! Még mindig szükségem van szívószálakra, pontosan 24 pohár hiányzik. Az sajnos 96 szívószál.
    Aki még tudna segíteni, nagyon megköszönném. Aki idáig segített , nagyon hálás vagyok érte, külön köszönet nyusziscsaj és Fenyvesi1010 gazdáknak, akik a szomszédjaiknak is szóltak. Még van egy kis idő, segítsetek. Köszönöm szépen, erre a farmra: inkognito2002

Agnesasszony kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Kedves Gazdák! Ismét segítséget kérek a szomszédomnak, még hiányzik 20db vizespohara. Aki még esetleg tudna küldeni neki:inlove: Nagyon megköszönném a nevében is! Ha tudtok , erre a farmra: inkognito2002 :D Én bízom benne, hogy még sikerül neki.;););)

10. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

Sziasztok Gazdák! Kérlek benneteket segítsetek! 8 db szívószálam hiányzik, Sajnos én ma már nem tudok cserébe küldeni, de ígérem, meghálálom. Gazdanevem: Jezsámen

11. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Kedves Gazdák!
    12 db szívószálam hiányzik kérlek segítsen aki tud:) 4 limonádé hijján végeztem mindkét feladatsorral de sajnos elszámoltam magam learattam mindent most zabot vetettem hátha ad felröpit az is...
    farmnevem narancsvirag72
    köszönöm előre is

12. gyokerne

gyokerne Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még felröpire lenne szükségem, hogy be tudjam fejezni a feladatot. Viszonozni is tudom. Köszi

13. melinda72

melinda72 Aktív író

4 darb szivoszál kellene még

14. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok! Már csak 2 db szívószál hiányzik az event teljes befejezéséhez. Ha esetleg valaki ki tudna segíteni, nagyon szépen megköszönném.

15. bsand59

bsand59 Aktív író

Sziasztok Farmtársak!
    Kérek valakitől szívószálat, csak 2 db kellene, hogy készen legyek.
    Előre is köszönöm! :)

16. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Köszönöm azoknak akik segítettek! Sikerült befejeznem a teljes eventet!

Agnesasszony és XIXO2002 kedveli ezt.
  17. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nagyon szeretném megszerezni a paszulyt, de addig sajnos
    még 80 db szívószálra lenne szükségem. Aki tud küldeni annak nagyon szépen megköszönném!
    xixo2002

18. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Nagyon szépen köszönöm Hajnalharmat és Szépkertecske gazdáknak a segíitséget, így sikerült a teljes event befejezése.
    Minden gazdának további szép napot kívánok. Sziasztok.

19. raklap2

raklap2 Aktív író

SZIASZTOK,5 db szívószálam hiányzik,SEGÍTSETEK!

20. mary0924

mary0924 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

6 db szívószál hiányzik. Ha tudtok kérlek segítsetek!
    KÖSZÖNÖM!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.