Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Smith-farm

Smith-farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

növényekkel kész vagyok, viszont még rengeteg olló hiányzik. Kérem aki tud segítsen. Köszönöm.

farmnevem: smith-farm

2. fanita2010

fanita2010 Fórum-zöldfülű

Sziasztok fanita2010 vagyok és a 30 szinten és felröppenőre lenne szükségem köszi :)

3. pingufiú

pingufiú Utánpótlás-írogató

Még mindig várom a felröppenőket ...ha valaki tudna küldeni nagyon örülnék!
    Az 5 learatott területből most is összesen csak 6 db jött pedig 10 óra feletti növényeket ültetek :(
    Nagyon nagyon sok hiányzik még...már már reménytelen hogy befejezzem :'(
    pingufiú a farm név !!

4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!
    63. szinten vagyok, cipelem a kupákat is, nagyon kevés röppen fel. Ha tudtok küldjetek ollót, viszonzom őket.
    Előre is köszönöm, hagymácska44

5. amanda10

amanda10 Járnitanuló

Kérés még 42 metsző olló kelene de mindjárt megyek iskolába így nem lesz meg mert 4 óráig vagyok legyetek szívesek segíteni?

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Margo5951:
    Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

7. -kamilla13-

-kamilla13- Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni már csak 8 ollóra lenne szükségem .nagyon szeretném ha segítenétek.Nagyon hálás lennék :)

8. elektra30

elektra30 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.. Kérek szépen ollókat, ha van még küldési lehetőssége valakinek.. :inlove:

9. ciccmicc36

ciccmicc36 Fórum-zöldfülű

Még 40 felröpi hiányzik, ha valaki tudna ollócskát küldeni, megköszönném. Én is tudok még küldeni, ha kell vkinek :)

10. Anna666

Anna666 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még hiányzik 37ollóm, nagyon nem adja a felröppenőket. Ha valaki tudna küldeni megköszönném.

11. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    43-as szinten vagyok nagyon kevés felreppenőt ad, akinek van feleslege azt szívesen fogadnám.
    Nagyon szeretném a paszulyt megszerezni.
    Előre is köszönöm!
    XIXO2002

12. lelkes-telkes

lelkes-telkes Fórum-zöldfülű

Amint látom nem vagyok egyedül az olló készlettel. Sajna én már meg sem próbálom mert a negyede van meg..pedig mindenki küldi...a leszedés is rendbe..mégsem jön össze.

13. pillangó20010

pillangó20010 Járnitanuló

Sziasztok!
    Aki tud az küldjön ollót. Én is tudok küldeni!
    ;)

édibébilédybébi kedveli ezt.
  14. Elfrobi

Elfrobi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni még 73db felreppenőm hiányzik,hiába vetettem rózsát nagyon keveset ad, hátha sikerülne befejezni. Előre is köszönöm a segítséget!!! A nevem Elfrobi

4

15. amanda10

amanda10 Járnitanuló

Aki tud küldeni metszőollót annak megköszönöm?

16. -Lotyika-

-Lotyika- Járnitanuló

Én is nagyon várom még a felröppenőket!
    Szívesen viszonzom is aki kéri!!
    Legyetek szívesek küldeni!!
    Nagyon nagyon köszönöm :)
    -Lotyika-

17. fenyvesimagdi13

fenyvesimagdi13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, akinek még kell felröppenő ma még 2 db-ot tudok küldeni , írjatok a farmomra. Nem kérek viszont semmit. Ide: fenyvesimagdi13

18. BenedekJutka

BenedekJutka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még 4 metszőollóra lenne szükségem, gazda: BenedekJutka Köszönöm !

19. oroszlán1963

oroszlán1963 Járnitanuló

Sziasztok! Nagyon sok metszőolló hiányzik, hiába vetek bármilyen növényt, nagyon keveset ad. Szeretnék kérni, akinek marad lehetősége, legyen szíves küldeni.:(
    Farmnév: oroszlán1963

Előre is köszönöm. :)

20. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    6 db. metszőollóra lenne szükségem... Ha valaki megteheti, van rá lehetősége, kérlek benneteket segítsetek! Köszönöm!!!!!!!!!:)

Farmnevem: teomokus

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.