Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Elfrobi

Elfrobi Utánpótlás-írogató

Most látom, hogy én már megkaptam a napi 20 db-ot így reménykedem, hogy a bahamán még dob 4 db-ot. Köszönöm mindenkinek a segítséget, Remélem nem marad ki senki, és mindenkinek küldök valami ajándékot. Mégegyszer köszönöm a segítséget mindenkinek!!!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Robben8800412:
    Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

3. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

tudom bocsi töröltem

4. Elfrobi

Elfrobi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, így már elboldogulok!

5. doriviki

doriviki Fórum-zöldfülű

sziasztok! köszönöm aki segitett de még 11 db. hiányzik! learattam a gyömbért a bahán és adott 1 azaz 1 db-ot. ha tudtok segitsetek.köszi

6. Csenge0066

Csenge0066 Utánpótlás-írogató

Nekem a Csenge0066 farmomról hiányzik még. Másik farmomról tudok küldeni, ha küldesz.

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, egy gazdatársamnak kérek segítséget , alacsony szinten van, a körgabona a leghosszabb idejő növénye, még hiányzik neki
    18 db olló, akinek még van ajándéka, segítsetek neki, köszönöm. Ide: XIXO2002

8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok 14db ollóm hiányzik hogy befejezzem az eventet akinek van feleslegbe s segíteni szeretne.
    Gazda nevem: kovacsniki84

kovacstne kedveli ezt.
  9. dinnyedóri

dinnyedóri Utánpótlás-írogató

sziasztok! köszönet azoknak akik segitettek, sikerült most aktiválnom a felhőt!

10. paladinka107

paladinka107 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiányzik 5 darab metszőollóm az első feladathoz, aki tud, kérem segítsen, 5-öt tudok viszonozni is. Előre is köszönöm.
    Farmnév: paladinka107

11. -monalissa.

-monalissa. Utánpótlás-írogató

kérnék egy kis segitséget toletek még 22 hiányzik,küldjetek kérlek -meghálálom

12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

2 db olló hiányzik, segítsetek ha van lehetőségetek.
    Előre is köszönöm!

13. .Kriza.

.Kriza. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!!
    Nagyon kérlek segítsetek !!!! Még 14 olló hiányzik.... nagy bajba vagyok.....Köszönöm:oops::oops::oops:

14. metzger.andi

metzger.andi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    5 metsző hiányzik, ha valaki még tud küldeni megköszönöm!

Andi
    metzger.andi

15. haggazda

haggazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok! update: sajnos esélytelen, a 4 földnyi eventnövényből nem jött össze egyetlen egy sem!!, pedig legalább 15-el számoltam, szóval sajnos reménytelen.
    Pedig úgy szerettem volna a tojáságyút :((
    Köszönöm azoknak akik küldtek!!
    kérnék szépen metszőollót ha tud még valaki küldeni, amíg tudom viszonzom :)
    még 19 db hiányzik, aratásból nem hiszem hogy összejön :(
    nagyon köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 30.3.16
  16. HajnalAttila

HajnalAttila Fórum-zöldfülű

sziasztok még mindig kell 18 db olló 50 percünk van hogy meglegyen aki tud tud küldjön HajnalAttila és Husika81 nagyon köszönjük sziasztok!

17. Hajnaliharmat

Hajnaliharmat Járnitanuló

Sziasztok !
    Kedves gazdatársak, még 10 db metszőolló hiányzik, kérlek benneteket,hogy segítsetek !!!
    Előre is köszönöm annak,aki küld !!!

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Kedves barátaim, szomszédaim!kovacsniki84 barátomnak aki tud küldjön ollót, már csak pár db hiányzik, ennyiért ne kelljen FA-ért venni neki

19. Jocóó89

Jocóó89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves gazdatársak ! Egyetlen egy ollót szeretnék kérni valakitől. Előre is köszönet az ismeretlen gazdatársnak.

20. HajnalAttila

HajnalAttila Fórum-zöldfülű

sziasztok már csak 10db olló hiányzik 25 perc van még aki tud küldjön légyszi köszönöm HajnalAttila és Husika81 farmra

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.