Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Most már egyre izgibb a dolog 15 toll porolóra van szükségem a befejezéshez, még 1 aratás előtt állok én is tehát valamennyit még önerőből is tudok szerezni, de nagyon bosszús lennék ha csak 1-2 darabon múlna a siker! Kérlek segítsetek, még 3 viszonzási lehetőségem van mára!

2. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Sziasztok! Kéréssel fordulok hozzátok,aki tud legyen szíves segítsen toll porolóval .Segítségetek itt azonnal megköszönöm.

3. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok gazdatársak 7db tollporolóra lenne szükségem hogy a paszuly meglegyen kérlek segítsetek!!!!

4. [Nyuma]

[Nyuma] Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ha lehetseges szeretnek porolot kerni, hianyzik meg nehany a befejezeshez.
    Koszonom annak, aki ki tud segiteni.

5. Téboly

Téboly Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Néhány flakonom hiányzik, aki tud segíteni,holnap szívesen viszonzom valamivel. köszi! Farmnevem: Téboly1

6. kele74

kele74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 12 tollporolótra van szükségem.Előre is köszönöm

7. [Nyuma]

[Nyuma] Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ha lehetseges szeretnek porolot kerni, hianyzik meg nehany a befejezeshez.
    Koszonom annak, aki ki tud segiteni.

8. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sos! Sziasztok 5 porolóm hiányzik légyszíves aki tud segítsen! Még 2 kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 6.6.16
  9. föapoka1

föapoka1 Fórum-zöldfülű

sziasztok 3 porolóm hiányzik kérlek segítsetek köszi

Utoljára szerkesztett: 6.6.16
  10. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sziasztok 1 db toll poroló kéne

11. föapoka1

föapoka1 Fórum-zöldfülű

küldtem

12. kele74

kele74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 3 tollporolótra van szükségem.Előre is köszönöm

13. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Köszönöm szépen mindenkinek!

14. rózsameténg

rózsameténg Fórum-zöldfülű

Van egy felesleges gumilabdacsom, szívesen adom bárkinek minden nap!

15. KSzandra78

KSzandra78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szívesen fogadnék felröpiket. Előre is köszönöm!

16. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Sziasztok.Egy pár darab labdacs fog hiányozni ahhoz hogy meglegyen a felhősorom is.Ha tudtok küldeni akkor nagyon örvendenék.Előre is köszönöm.

17. H.Edina

H.Edina Fórum-zöldfülű

hiányzik még egy kevés labdancs kérlek küldjetek mert a felhőre már csak 1 kitevő kéne H.Edina gazda aki tud küldjön köszönöm NAGYON SÜRGŐS

Utoljára szerkesztett: 15.6.16
  18. tictakk

tictakk Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék gumilabdacsot kérni. Kérem akinek van lehetősége küldjön, még 8 db hiányzik.
    köszönöm!:)

19. petbud6666

petbud6666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék gumilabdacsot kérni. még 3 db hiányzik.
    előre is köszönöm annak aki küld... tudom viszonozni!

20. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok! Visszatértem és meghatódottan látom,hogy a topik amit létrehoztam drága mesi emlékére nem ürült ki és nem szűnt meg!!! Nagyon hálás vagyok nektek! Ezer köszönet! Velem minden rendben csak volt némi kapcsolati mélpontom meg a számítógépem is elromlott most se jó még. Párom gépéről nyomom! Kapcsolatunkat sikerült helyrehozni minden ok sajnos eddig tartott elnézéseteket kérem,hogy megvárakoztattam mindenkit! Kivel mi a helyzet? Ki hogy bírja ezt a hőséget? Én egész jól bár nyuszikáim nehezebben mert ugye már ketten vannak kisfiamnak beújítottam egy barátnőt a nyúlmentéstől! Egész jól kijönnek megszerették egymást de fiamat mindenképp ivartalaníttatnom kell. a kislány már ivartalan. Cukik mindketten bearanyozzák a mindennapjaimat.

kamylla64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.