Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok kispajtások! Merre jártok? Én behúzódtam az oduba a hajnali vihar elől! Mostmeg kimászok mert megint itt a kánikula! Ki mit csinál ebben a melegben?

2. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia drága Vivikém! :)

Nagyon hiányoztál ám és szuper jó, hogy a visszatérés mellett döntöttél.

Na igen...a mi Mesikénk. [​IMG] :(
    Néha még mindig nem hiszem el, hogy (egyik napról a másikra) elment a Másik Oldalra! De én mélyen hiszem, hogy ott neki már sokkal jobb, mint itt volt. Minden okkal történik ezen a Földön. És persze mindenki csak a saját életeseményeit értheti meg, ha van rá elég érzéke és ráhangolódási képessége. Nehéz lehet erre a képességre rájönnünk, de mivel mindegyukünk lelkében ott van, (csak a módszert kell megtanulnunk) nem lehetetlen feladat.

Örülök, hogy Veled/Veletek minden okés!
    A hőséget egyrészt már vártam, másrészt azért nem annyira. De nyáron inkább ez legyen, mint felöltözni vagy ne adj Isten befűteni.

Spoti is édes egy nyulam-bulam, de a másik is biztosan aranyos. Ő is hosszú szőrű?
    Bár ott nálatok egy kicsivel kellemesebb a családi házas környezetben. Ha jól emlékszem, hogy milyen lakástípusba is költöztél. :)

Ebben a hőségben (is), amikor éppen EB-s nap van, bizony minden meccset megnéztem/megnézek, ha lehetőségem van rá. A munkaidőm vége után kezdődőekre, (amik rendre 18 és 21 órakor indultak) mindenképpen volt. Még a csoportmérkőzések idején, mindennap minimum 3 mecs volt. Tegnap és ma dettó. Egyik jobb volt, mint a másik.
    Holnapra csak két mérkőzés jut.
    De a legizgisebb és számomra/számunkra a legfontosabb, az a ma este 21 órakor kezdődő MAGYARORSZÁG - Belgium találkozó lesz.

Utoljára szerkesztett: 26.6.16
  3. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odú lakók! Merre jár mindenki?
    Drága Bandikám Mesikének nemrég volt a szülinapja és a névnapja is! Borzalmasan hiányzik,de tudom hogy jó ott neki ahol van és mosolyog ránk nem akar szomorúnak látni!
    Meccseket én nem nagyon néztem. Nem rajongok a fociért, de persze a magyaroknak drukkoltam.
    Spotykámék jól vannak Spotyt szerdán viszem ivartalaníttatni aztán ha felgyógyult jöhet az összeköltözés a kislánnyal. Pandóra nem hosszú szőrű. küldök majd képet róluk ide nem tudom egyenlőre feltenni mert nincs gépem ez Zolié. :) De ami késik nem múlik.Panelban lakunk Bandikám nem költöztem sehova csak átmenetileg barátnőmnél laktam. ott is panelba.
    Ma pakolászás rámolás takarítás főzés mosással telik a nap. Tesómtól kaptam egy franciaágyat amihez a másik szobába kellett átvinni a mostani ágyat a másik szobában lévőt meg a kisszobába ami panelban nem a legegyszerűbb művelet pláne egyedül de szerencsére van csavarbehajtónk úgyhogy kibarkácsoltam magam. egy asztalt szétszedtem hogy beférjen az ágy az ágy lábát leszedtem hogy beférjen a szobába majd vissza aztán a mostani ágyat át a másik szobába persze az volt a legnehezebb ágy mert persze kanapékról meg egy kinyitható franciaágyról van szó. Istenkirály vagyok mert mindezt egyedül abszorváltam! és teljesen ügyesen megoldottam! Alakul a kislakás. :)

---
    Sziasztok kispajtások hát nem mondom jól eltűnt mindenki! :( Sebaj én is elvoltam tűnve de azért kicsit uncsi most magammal beszélgetni. Szóval gyertek!Nálunk most nagy lakásrendezgetés van kaptunk tesóméktól egy franciaágyat de annak helyet kellett csinálni és a másik két szobában lévőket átrendezni. Megoldottam! Ma szőnyegmosás és konyhaszekrényben edénypakolás a terv. Meg persze nyuszkózás és zenehallatás ezerrel! Megy a metálkodás! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.7.16
  4. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözlet Gazdatársaim!

Ezt a topicot a segítségre szoruló gazdák számára hoztam létre. Bármilyen játékkal kapcsolatos kérdésetek van szívesen segítek azonnal, amint tudok.

Folyamatosan követni fogom a topicot és ügyelni fogok rá, hogy minden rendben működhessen, így remélhetőleg megoldódnak majd a problémák.

A technikai nagy problémákban viszont én nem tudok segíteni, az a szokásos helyen elérhető.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/technikai-kérdések.282/

Üdvözlettel: Palika17

Utoljára szerkesztett: 14.7.16
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Palika17
    Erre kaptál engedélyt? :p
    Vagy csak úgy csináltad? :inlove: Mert ha igen , nem lesz hosszú életű :oops:
    De nagyon aranyos vagy , hogy ilyenre mersz vállalkozni :)

-gyöngy-581, -Palika17- és -erbanna- kedveli ezt.
  6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia -Palika 17- !

Nincs tudomásom róla, hogy erre a topikra a supporton engedélyt kértél és kaptál volna, ezért egyelőre - a support válaszának megérkezéséig - zárom. Amennyiben a dolog a javadra tisztázódik, természetesen újra birtokba veheted majd a topikot, amennyiben nem, akkor a fórum szabályzata szerint fogunk eljárni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Sziasztok!

Mivel a topikban immár 3 hónapja nem volt aktivitás, lezárjuk.

8. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Elérted a napi 20 db-ot, nem tudok már küldeni neked.

9. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

aki kér felröpit, írjon rám, még tudok küldeni 4db-ot

10. -monalissa.

-monalissa. Utánpótlás-írogató

köszönöm a segitséget-sikerült ...

lippi02 kedveli ezt.
  11. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

köszönöm a segítségeteket!!! Sikerült!!!!!

12. nagyika54

nagyika54 Fórum-zöldfülű

sziasztok én még 6 db kutyasípot szeretnék kérni !farmnevem nagyika54 köszönöm

13. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

sziasztok,még 5 db hiányzik,de már nem tudok aratni :( kérlek segitsetek. kiszcica

14. mazsi21

mazsi21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Már csak 10 db kutyasíp hiányzik, hogy meglegyen a felhősorom. Kérlek segítsetek!
    Köszönöm, Mazsi21

MÁR CSAK 4 db HIÁNYZIK!!!
    SEGíTSETEK!!!
    KÖSZÖNÖM

Mindenki segítségét köszönöm, SIKERÜLT!!!

Utoljára szerkesztett: 8.11.16
    kato-farm kedveli ezt.
  15. kato-farm

kato-farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem 8 db felröppenő hiányzik, a titokólakhoz. Ha tudtok lécci segítsetek! Köszönöm :)

Még 6db hiányzik......

Utoljára szerkesztett: 8.11.16
  16. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Küldöm.

Küldöm

küldöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.11.16
    kato-farm kedveli ezt.
  17. kishusz

kishusz Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem nagyon jönnek az ezüstharmatok, ezért minden egyes darabot nagyon szívesen veszek!
    Vissza is tudom küldeni, csak írjátok meg, hogy pontosan hova!
    A gazdanevem: kishusz​

18. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok szeretnék ezüstharmat felröpit kuncsorogni aki tudd az segítsen élőrre is köszönöm

gazdanevem : -tiesto78

19. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Szeretnék ezüstharmatot kérni. Szeretném megcsinálni ezt az eventet.

20. plangi72

plangi72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én is szeretnék kérni ezüstharmat felröpit. 3-4-6 órásra nagyon nehezen ad. Már az összes kötelező növényt kitermeltem a fotókhoz is és amit azon kívül kell beadni, de a 100+50 fotóhoz 900 felröpi kéne, és még a fele sincs meg, szerdán délelőtt meg áramszünet lesz nálunk szerelés miatt... Légyszi küldjetek! plangi72

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.