Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Kedves gazdatársak, beálltam én is a "kéregetők" közé .
    Akinek van felesleges felröppenője, szívesen látnám vendégül a farmomon :D:D
    Köszönöm szépen előre is !
    Nálamnál több felröppenőt mindenkinek !

2. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sziasztok aki tud küldeni ezüstharmat röpit szívesen fogadom, remélem ti jobban álltok nálam. sok-sok röpit

3. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Én most úgy érzem, kevés lesz a felröppenőm, bár igyekszem nagyon. Azért aki tud, küldjön nekem légyszi ezüstharmatot. Köszönöm szépen!

4. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Szerbusztok!Hát nagyon rosszul állok felröppenő dolgába nagyon igyekszem pedig segítsetek ha tudtok hogy be tudjam fejezni az eventet.Köszönöm!

5. Salt1981

Salt1981 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Szeretném ha küldenétek felröppenőt. Event növényt ültetek de nagyon kevés az ezüshartmat
    köszönöm
    Salt1981

6. vagone52

vagone52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Még elég sok ezüstharmat felröppenőm hiányzik, a segítségeteket szeretném kérni, küldjetek felröppenőt!
    köszönöm vagone52

7. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

100 ból --- 60 meg van az utolsó kirakóhoz a felhő kész , ha van olyan gazda ki végzett ürömmel fogadnám tőle a felröpit köszönöm ---- segíts hogy segíthessek .dolgos. gazda

8. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

aki teheti küldjön felröpit a 100 ból 40 van és ha már az utolsó kép hiányzik a felhőről eddig gürcöltem nem szeretném elbukni köszönöm a segítséged Tyúkanyó1949 gazda

9. füles56

füles56 Junior szaki

Szia!
    Segítséget felröpít kérni hogy be tudjam fejezni 100-ból 31 van meg.
    Segítséget előre is köszönöm.Mindenkinek további jó játékot kíván füles56

10. Kecskefarm74

Kecskefarm74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, felröppenő ügyben. Aki tud küldjön ezüstharmatot. Köszönöm! Kecskefarm74

11. csmzs

csmzs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még 60 ezüst papír hiányzik az utolsó kitehetőhöz. Vetek-aratok, majd vetek-aratok....de ez még így is kevés. Aki tud, segítsen néhány felröppenővel. KÖSZÖNÖM!!!!!! csmzs

12. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

00 ból --- 60 meg van az utolsó kirakóhoz a felhő kész , ha van olyan gazda ki végzett ürömmel fogadnám tőle a felröpit köszönöm ---- segíts hogy segíthessek .dolgos. gazda

13. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Azt hiszem ki kell mennem az udvarra ezustharmatot gyujteni, ott rengeteg van belole mindenkinek jutna, csak mire be erek vele mind elolvad, hat valahogy igy mukodik a farmon is. Rengeteg plusz eventnovenyem van mar, meg egy eventet megtudnek vele csinalni, de ezustharmat meg mindig 300 kell. Minden harmatcseppet szivesen fogadok!

14. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

aki teheti küldjön felröpit a 100 ból 40 van és ha már az utolsó kép hiányzik a felhőről eddig gürcöltem nem szeretném elbukni köszönöm a segítséged Tyúkanyó1949 gazda

15. zemkit

zemkit Járnitanuló

Ezüstharmat hiányban szenvedek! Beizzítottam a szupertrágyázást, de félő, hogy ez is kevéske lesz a teljes felhősorhoz! Minden segítséget szívesen fogadok zemkit gazda névre! Köszönöm!!!

16. Pocokland

Pocokland Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Jól jönnének a felröpik, elég rosszul adja a rendszer.
    Köszi: Pocokland

17. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sziasztok!Én is felröpit szeretnék kérni tőletek ,aki tud az segítsen légyszíves,nagyon szépen köszönöm előre is!További jó játékot és sok-sok felröpit kívánok mindenkinek!

18. tistvan

tistvan Járnitanuló

Sziasztok

Tudom nem illik kéregetni de sok felröpi kéne még ahhoz , hogy ne kelljen kerülgetnem még egy félkész felhősort .Aki esetleg tud küldeni annak előre is köszönöm. Egyet talán én is tudok még ma küldeni

19. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nem szoktam kunyerálni, de most szeretném, ha megszánnának a jó akaratú és már az eventet letudó játékostársaim.
    kb 150 felröpi, hiányzik, éjjel, nappal aratok, vetek, már kong a kasszám is, úgy érzem mindent megtettem azért, hogy befejezhessem,
    de szinte kilátástalan a befejezés. Sajnos nem tudom viszonozni, mert az állandó ajit küldőim már teljesítettek és én is viszonoztam.
    Hálás köszönetem és szeretettel üdvözlöm kedves gazdatársaimat: szer-etet

20. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Szerbusztok!A segítségeteket szeretném kérni! 300darab felröpi hiányzik ültetem az eventnövényt ezerrel de bárhogy próbálkozom nagyon keveset ad.Kérlek segítsetek ha tudtok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.