Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Kérem, aki már végzett, és tud, küldjön nekem ezüstharmatot. Még 192 db hiányzik. Nagyon szépen köszönöm előre is!

2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Egy nagyon kedves szomszédomnak kérnék felröppenőt a farmneve:
    Szilvia80
    Előre is köszönöm!

3. szabokati471

szabokati471 Utánpótlás-írogató

sziasztok segítséget szeretnék kérni hiányzik még ezüstharmatom kérem akinek módja van küldjön köszönöm előre is további jó játékot kívánok

4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Szeretnék egy kis segítséget kérni, aki tud küldjön nekem is felröpit légyszi. A 100 ezüst fotókartonból 35 van meg. Még kb. 400 felröpi hiányzik. Viszonozni is tudok párat. Köszi mindenkinek.

5. Cilamila28

Cilamila28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! segítséget szeretnék kérni ., ezüstharmat hiányba .szenvedek . köszönettel kedves gazdák.

6. borhas

borhas Utánpótlás-írogató

Segítség! a z event befejezéséhez , már nem sok ezüstharmatra lenne szükségem . tudom sokaknak is . legalább pár nappal meg hosszabbíthatnák ezt az eventet !

7. sörhas

sörhas Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! már nem sok hiányzik a befejezéshez , pár felröpít szeretnék kérni. köszi gazdák ., segítségeteket !

8. -janek36-

-janek36- Utánpótlás-írogató

Kedves farmerek ! ezüstharmatra lenne még szükségem.köszönettel venném segítségeteket.

9. .Apika.

.Apika. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! kérni szeretném aki tud segítsen ezüstharmat ügyben . köszönettel venném.

10. svaier

svaier Fórum-zöldfülű

kedves segíteni tudó Gazdák ! reménytelenül fordulok hozzátok, ezüstharmat hiányzik az event befejezéséhez. kérlek- kérlek küldjetek,ha,tudtok ! üdvözlettel

11. anonima5050

anonima5050 Fórum-zöldfülű

Kedves gazdák. Aki teheti,kérnék néhány felröppenöt,hogy be fejezhessem az eventet. Köszönöm.

12. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

SOS Farmerek!
    Kérlek, kérlek benneteket, aki megtehet, küldjön nekem ezüstharmatot!
    Hálás szívvel megköszönöm!
    Jezsámen

13. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Én is szeretnék felröppenőket kérni egyik szomszédomnak, Zsikekarda névre. Még 44 ezüstpapírja hiányzik, sajnos ezt már ültetésből nem lehet összeszedni. Köszönöm mindenkinek, aki küld.

14. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Még 49 ezüst fotópapír hiányzik! Teljesen lehetetlen befejeznem, de ha tudtok, akkor kérlek segítsetek! Aki teheti, kérem küldjön ezüstharmatot. Előre is köszönöm a segítségeteket! Tamarg
    Ui: 97-es szinten vagyok, ilyen "csúfság" réges-rég nem történt Velem! Sajna.....

15. Pipiske55

Pipiske55 Utánpótlás-írogató

Szép Reggelt! Sajnos, még 43 ezüst papírkám hiányzik, ami 258 felröpi, holnapig ennyit lehetetlen aratásból összeszedni. Ezért kérlek Titeket, kedves Gazda társak, aki tud kérem, küldjön Nekem felröpit, hátha összejönne........
    Pipiske55 gazda, 97-es szint! Előre is köszönöm a segítségeteket!

16. hibaliba3

hibaliba3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ha valakinek van felesleges felröpije kérlek köldjetek!

17. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok aki tudd segíteni az küldhetne ezüstharmatot előre is köszönöm

18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok kedves Gazdák!
    Aki tudna, küldjön felröpit, már csak 66 hiányzik! Nyomatom az ültetést, de nem szeretném itt elbukni! Nagyon köszönöm!

19. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok 200 felröpim hiányzik aki tudd segítsen! köszönöm jó játékot mindenkinek

20. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Sziasztok! :) Felröpim hiányzik,aki tud küldeni annak ezer köszönet érte.
    b.kata73-ra.
    Köszönöm. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.