Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Drága Bandus!

Tudtam,hogy nem hagysz cserben és számíthatok rád is!
    Annyira jó hogy jöttél jó a bannered is!
    Köszönöm az italt és a melegszenyát is mindkettőből ettem isteni volt!
    Én tutira itt leszek amikor csak tehetem és várlak titeket egy jó kis dumcsira!
    Jól látod írogatnak a régi Tűzmanők is és bővült a kis odú egy új lakóval drága kolléganőmmel Adela néven!

Drágáim jól elszaladt az idő lassan nyugovóra térek,mert holnap munka. Ki mit csinál a hosszú hétvégén?
    Párom ma főzött(krumplistésztát) én meg takarítottam meg mostam. Voltunk vásárolni és kb el is szaladt ez a nap.
    Este kis gombás tojásrántotta volt a vacsi. Jól belaktunk.

Hihetetlen hogy szalad az idő. Na jóéjt drágáim holnap jövök.

2. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Holnap melóka lesz Neked is?

Megvan a topikod első 20 hsz-e! :)

Köszi a banneremet dicsérő szavaid, szerintem is egész jól sikerült. Hála KhaoszWolf játszó társunknak, akinek csodás fantáziája és szaktudása van.

Gondolom már nyugovóra tértél! Jó ötlet.
    Én is hasonlóképpen fogok tenni.....

Szép álmokat és jó pihenést Mindenkinek!
    VUK!

Utoljára szerkesztett: 21.10.14
  3. mikul1980

mikul1980 Fórum-zöldfülű

Szép éjszakát!Üdv kedves Adela,jó hogy te is itt vagy!Köszi Vivi az ötleteket majd szükség lesz rájuk(kajailag).Itt Angyalföldön már szakad vagy másfél órája,félek a vihartól mert még a suli utolsó napja van,a semmiért kell bemenni ítéletidőben>:(!Megpróbálok lefeküdni de nem hinném hogy sok értelme lesz!Hétvégén remélem napközben fel tudok jönni!Puszzz mindenkinek!

4. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok,szép reggelt!

Nálunk kicsit gyorsan indult a reggel, mert párom elaludt,de beért a munkahelyére időben csak nagyon kapkodott. Én mostanában nem tudok elaludni csak hajnali 2körül dőlök ki és korán már kukorékolok,lehet az idő teszi ezt velem vagy a stressz nem tudom,de jól tenné ha befejezné.

Bandus igen melóka lesz ma ezerrel aztán csütörtök,péntek pihi aztán hétvégén megint meló.
    Nekem is KhaoszWolf csinálta annó a bannerem.Igen megvan az első 20hsz,de attól még gyertek! Ez nem jelenti azt,hogy itt kell engem hagyni!

Mesike szívesen írok kajaügyileg,pláne ha ez neked segítség.A rossz idő miatt ne aggódjál én ilyenkor zenét hallgatok,tv-t nézek és tudomást sem veszek a kinti időjárásról.
    Na majd most reggel ha késik a vonat na akkor leszek ám pipa!
    Én is nagyon remélem hogy fel tudsz jönni majd a hétvégén.

Többiek merre vagytok? Ki,hogy áll a gazdaköri feladattal? Én nem túl rózsásan,de azért elvagyok vele a legelején talán az első kettőt sikerült megcsinálnom! :)

Szép napot nektek,az eső ne szegje kedvetek,hisz a föld most is kerek és ne feledd sohasem eshet örökké!

5. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia drága Mesikém! :)

Szuper, hogy Te is betértél a mi Vivink kuckójába. :)
    Várunk szeretettel, bármikor is érkezel!
    Bízom benne, hogy ahogy jött, úgy megy is majd ez a szörnyűség!

A mainál sokkal szebb reggelt!
    Szió Vivi! :)

Itt tiszta ítéletidő volt, kb. olyan hajnali 4 órától. Eső, szélvihar és persze hideg..... Brrrrr!
    Jó gyorsan vége lett a késői nyárnak.

Persze hogy jövünk ide, csak "statisztikáztam" egy kicsit.
    Ma még érkezem.

Puszi Lányok! :)

6. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok Odusok!
    Vivikém, még mindig ott dolgozom, ahol régen, Hál Istennek! Nagyon jó m.helyem van, szupi a főnök. Ilyen főnököt kívánok mindenkinek!!! Itthon mindenkivel minden rendben. Örülök ennek a négy napnak, nagyon jól jön. Itthon leszünk, pihi, h.m.event, de nem mindennap, lehet, tartok egy napos "pizsi" partit. Szeretek egy nap semmit nem csinálni, csak pizsiben mászkálni. Lehet, "lustának" tartotok, de ez nekem nagyon jó. Fürdő (áztatás különböző sókkal), szépészeti "kezelések", aztán egy picinyke játék, aztán DVD, persze a " Mamma Mia", aztán megint játék, és TV. ezerrel!!!! A négy napból, egy nap igazán belefér, hogy magamra gondoljak. Persze előző nap mindent megfőzök. "Ne hogy mááááááá éhen haljunk!!!!!! " Na, mindenkinek szép hosszú hétvégét, és jó játékot, és minden jót kívánok sok-sok-sok szeretettel és pusszantáááááássssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Ja, képzeljétek, a lányomtól kaptam szülinapomra színházjegyet, és hol voltunk: Madách Színház, Mamma Mia előadás!!!! Huuuuu, nagyon szupi volt, fergeteges előadás, szuper szereplők, és csak a leg-leg-leg-ekkel beszélhetek az egészről! Ha lehetőségeket van elmenni, ajánlom nézzétek meg, nagyon-nagyon-nagyon szupiiiiii!!!!!!!!!!!!!

7. fettya

fettya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek! Meg érkeztem én is :)
    Végre lehet ma pihenni olyan jó! :) Örömmel olvasom mindenkinél folyik az élet és jól vagytok!

8. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Na jó reggelt drága odúlakóim!

Van akinek 4 nap pihi nekem kettő. Hétvégén dolgozom. Ezalatt a két nap alatt én is pihizek farmozok főzök próbálok feltöltődni.

Bandus itt is elég ítéletidő volt jól lehűlt a levegő,de hála az égnek fedett helyen távol a rossz időtől dolgozom így csak akkor érzem mikor a munkahelyre tartok viszont akkor sem sokáig,de itt az ideje a hűvösnek. Én imádom az őszt a színes erdőt leveleket, csodaszép.

Tamargnagyim!

A Pizsiparti nagyon jó abszolút nem vagy lusta, én is szoktam nagy ritkán ilyet tartani,hisz kell a feltöltődés.
    A Mamma miát én tévében láttam és magával ragadott amint lesz lehetőségünk megnézzük színházban is ahogy javasoltad, érdekel!
    Örülök hogy minden rendben a munkahelyeden és otthon is!

Szia fettya!

Nálad hogy zajlik az élet? Mi jót csinálsz a 4 napban? Mesélj elég szűkszavú vagy.

Gyerekek én ma főzök pihenek el sem hiszem hogy nem kell holnap sem dolgoznom.
    Érdekel amúgy titeket mivel is foglalkozom?
    Alig várom amúgy a november elejét és nem csupán a fizetés miatt hanem azért mert megyünk párommal 3 napra wellnes-ezni feltöltődni a karácsonyi hajtásra!Decemberben pedig Ákos koncert amit szintén nagyon várunk. Igaz fordítva kellett volna, hogy bulizunk egy nagyot aztán pihenünk de ez most így jött össze és így sem rossz! Szupi lesz.

Ki mit főz ma? Én jobb hijján pörit csinálok nokedlivel nincs ötletem nagyon ezt pedig imádom én is és párom is. Na pusza drágáim várok mindenkit mentem aratni vetni,főzni de itt vagyok!

Ja és megköszönném ha leírnátok kinek mit küldjek a farmcskájára ajándékba.
    Bandi-só?
    Tamargnagyi-gyógyelixír
    csibus-?
    Adela-?
    Mikul-?
    fettya-?
    Én a Shiba86ra sót kérnék mindenkitől
    A shiba 01-re zselécukrot
    A véngazda42-re zselécukrot
    Előre is köszönöm szépen ha egyre is küldötök valamit! :)

Gyerekek senkit sem akarok rémisztgetni, de Zsuzsamama lehet visszatért a fórumvilágba! Vigyázzatok magatokra mert az egy csaló!

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
  9. Adela0013

Adela0013 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Köszi a köszöntést! Gondoltam felnézek, aratok, de megint tele vagyok gazzal.. :( :D Brüh. Mindegy, kapálok aztán vetek valamit. Vivi.. vigyáznék én azzal az aranyos jelzővel :D. De köszi, te is aranyos vagy. Átlagban aranyosak vagyunk.

Én hogy tudok ajándékot kérni? *-*

10. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Szép jó reggelt odusok!
    Tegnap olyan finom lett a pörkölt hogy csak na!
    Ma húslevest fogok rittyenteni! Jó csúnya idő lett, mintha tél lenne, az embernek még kimozdulni sincs kedve.

Adela! Igen is aranyos vagy számomra és nincs miért vigyázzak ezzel a jelzővel! :) Ajándékot úgy tudsz kérni, hogy leírod nekem milyen ajándékot kérsz. Amúgy mindig küldök neked valamit. Baloldalt az eszközök között van egy fa láda arra rámész azon belül találsz egy kis kék színű virágos vázát na ott találod a saját ajándékaidat,de lehet neked még nem aktív. Küldeni pedig jobboldalt a szomszédodra rámész és van egy kis ajándékcsomag ott ki tudod választani mit szeretnél az adott szomszédodnak küldeni. :)
    Remélem tudtam segíteni.

Rémségek éjszakája van! Gyűjtöm a vámpírparadicsomot meg a rémtököt. :) Remélem meglesz a barim :)

11. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia Adela! :)

Szeretettel köszöntünk körünkben. Amikor időd és kedved engedi, gyere nyugodtan drága Vivink kuckójába.
    Bármilyen (persze elsősorban játékkal kapcsolatban) jellegű kérdés is merülne fel Benned, csak írj bátran és ha tudjuk megválaszoljuk Neked.

Jó játékot és szép (a mainál mindenféleképpen szebb) hétvégét!

Szió Vivi! :)

Pörkölt! Azt én is nagyon szeretem...

Képzeld/képzeljétek a temetőnkben (a pár nappal ezelőtti vihar miatt), a fák kb. 20%-a kidőlt. Gondolom sok kárt okozva a sírokban. Jelenleg zárva van, a katasztrofális állapotok miatt. Amint be lehet újra menni, megnézzük és remélem semmi kárt nem találunk! Mivel a több mint 3 évvel ezelőtti sírfelújítás, nem kevés pénzbe került.....

Ajcsi:
    Az utóbbi időszakban (legalább 1,5-2 éve) a barkácsáru gyűjtésére álltam rá. Így kérlek, ha lehetséges, akkor mindig ezt szeretném kapni! :)
    Persze eventek idején, nyugodtan jöhet a szezonális. Gondolom Neked dettó! Ugye?

Szia drága Tami! :)

De régen láttalak, olvastalak. Nagyon klassz, hogy Te is ideértél...... :)
    Örülök, hogy Veled szintén minden rendben.

A filmes változatát láttam pár évvel ezelőtt a TV-ben, pont úgy mint Vivi. Hát nem semmi valóban ez a musical. Ha lesz lehetőségünk, Hajnival egyszer majd megnézzük. Vagy itt nálunk Pécsen vagy Budapesten.

Este felé valamikor érkezem. Hamarosan indulunk Párocskámmal Édesanyámhoz, segíteni pakolni. Hogy mit és miért, azt majd este leírom nektek.
    Pá-pá és persze VUK! :)

Utoljára szerkesztett: 25.10.14
  12. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Jóreggelt odusok!

Én már nyomom a munkát ezerrel,bár nemigen van most meló inkább csak tengünk lengünk. Na majd délután ahogy szokott 3körül jól megrohamoznak minket ami eltart este 8óráig! Gondoljatok rám! :S Mindenkinek szép napsütéses hétvégét!

Utoljára szerkesztett: 25.10.14
  13. Adela0013

Adela0013 Fórum-zöldfülű

Hello megint mindenki!

Tök jó, hogy ilyen sokan vagytok itt, kellemes a fogadtatás is. Örülök, ha néha be tudok pillantani ide is, nekem aztán nem kell magyarázni, mennyire gyorsan szalad az idő. Vivi, bárcsak a munkahelyen is így szaladna, igaz? ;D
    Már csak 1 óra 49 perc és mehetünk pihenni. Ma végre volt kicsit több időm aratni, vetni. Otthon meg szerencsére a kis férjecském megcsinálja a házimunkát és még össze is üt valami vacsorát, mire hazatérek.

Mindenkinek ilyen párt kívánok :) De jó látni, hogy nálatok is van munkamegosztás Vivi! :)

14. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Na látod Adela! Ha ilyen kis házias a férjecskéd lesz időd farmozni! :)
    Gratulálok a szintlépésedhez! Valahogy nem bánnám ha a munkahelyen is így szaladna az idő ,de itt valahogy mintha visszafele járna az óra nemde? :)
    Munkamegosztás az van nálunk is amikor van ideje párocskámnak akkor besegít a főzésbe! :)

Adela0013 kedveli ezt.
  15. Adela0013

Adela0013 Fórum-zöldfülű

HIPHIP!! :p

16. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Nasütéses szép őszi reggelt kívánok mindenkinek!
    Hogy viselitek az óraátállítást? Én egész jól!
    Az idő is gyönyörű igazi kirándulós idő, csak maradjon is ilyen és akkor szabadnapomon tuti elmegyek párocskámmal valami erdei sétára! Imádom ősszel az erdőt annyira gyönyörű, színpompás!
    Meg persze várom a hó elejét is mert megyünk Zalakarosra kicsit feltöltődni a karácsonyi hajszára,már ránk fér!
    Nem nagyon írogattok, de remélem ez hamarost megváltozik és csak türelmetlen vagyok! Mindenkinek szép napot, ahogy tudok jövök és remélem nem leszek egyedül!

17. Tamarg

Tamarg Haladó

Szép jóóó reggelt, vagy napot??? Drága Vivikém, biztos, hogy ez a Zsuzsamama az a Zsuzsamama??? Annak idején keringtek "hírek"!!! A régi jó Zsuzsamama elment, aztán jött a "lánya" az Andi -már ha jól tudom-, ő vitte tovább Zsuzsamama farmját, ott volt a "Hamvaska kocsmája"-ban is, ő lett utána a "kisfüles", és innentől jöttek az átverések. De egyszer írta, hogy elmegy a nagy Amerikába dolgozni. Aztán az a hír terjengett, hogy balesetet szenvedett, és ő is elment. Na, akkor most mi van????
    De mindegy, nem is érdekes igazán, tényleg vigyázzni kell! Itt jóóó, mert mindenki ismeri egymást. Rossz szándékkal talán nem jön senki "bomlasztani".
    Holnap már melóka, ajjajajjjj, de a mai nap még itt van! Nálunk is süt a nap, de azért igen hideg van.
    Olyan hamar elszaladt a nyár, aztán elszaladt az október is, és mindjárt itt a karácsony. Már lehet törni a fejet, hogy kinek és mit találjunk ki ajándéknak!
    Ez az óra átállítás nem-igen zavart meg, csak korábban keltem, hiába volt egy órával előbb, már nem tudtam vissza pihizni, úgyhogy csináltam a dolgom.
    Mindjárt megyek is előkészülni az ebéd eventhez: rántott husi rizzsel, savanyúság. Fincsi lesz!!!

Nagyon örülök, hogy mentek pihizni, érezzétek magatokat nagyon jól és pihenjetek és fürcsizzetek jó sokat!!!!!

Na, ezer pusszantás mindenkinek, további szép napot, az ebédhez jó étvágyat!!!!!!

18. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziiiiaaa Tamargnagyikám!

Különösebben nem érdekel "Zsuzsamama"-Andi-kisfüles. Nem kell vele foglalkozni. Nem is biztos, hogy ő az csak láttam és ő ugrott be.
    Nem szenvedett az semmiféle balesetet,az is csak egy kitalációja, hazugsága volt, amúgy elmondom neked, hogy a balesete után a tűznél egy két gyermekes családanyának adta ki magát.Nem hat meg az egy bolond nő akin át lehet látni, mert mindig lebuktatja saját magát.
    A lényeg a lényeg, hogy nem kell vele különösebben foglalkozni.
    De jó neked a hétvégéd is szabad én tegnap már jöttem dolgozni meg ma is, majd kedden leszek szabad és ha szép idő lesz megyünk sétálni.Én is agyalok, hogy kinek mi legyen a karácsonyi ajándék, nem könnyű.
    az óraátállítás engem sem viselt meg, de rossz itt a munkahelyen ránézni az órára, hogy de jó 4óra lesz aztán meg rájövök hogy ja nem csak 3 óra mert, nem érjük el,hogy átállítsuk olyan magasan van. :(
    Majdcsak rááll a szervezet is, kicsit furi. Tesóm is a gyerekekkel küzd, mert fél 6kor szoktak kelni és most fél 5kor kelnek.
    Rántott húsi rizzsel nyami nyami meg is éheztem! Én még nem tudom mit fogok főzni lehet sütök csirkecombot, még nem tudom.

Ki hogy halad a rémséges termeléssel? Nekem megvan a frankeinstein barim juppíí! :) a többin is igyekszem megszerezni és mást is nagyon szeretnék, de majd kiderül előbb utóbb sikerül.
    Na pusza nektek.este még felnézek

Utoljára szerkesztett: 26.10.14
    Adela0013 kedveli ezt.
  19. Adela0013

Adela0013 Fórum-zöldfülű

Hejho!

Na igen, ez az óraátállás viszont engem nagyon is megviselt, lelassult az idő. Nem baj Vivi, Gyuri ma már elérte az órát és át is tudta állítani, most már nem zavar össze minket. Hazaértem és kedves APAMACI csinált nekem fincsi melegszendvicset. Remélem jól telik a délután a munkában, amennyire a mai után jól tud telni. Én még mindig idegeskedem rajta. Holnap nem vagy.. ohh. Délután megyek.

Remélem jó időtök lesz majd és el tudtok menni a drágáddal sétálni, sajnos most már azért elég hideg van. Ma pl. bent olyan érzésem volt, hogy hol majd' megfagytam, hol melegem volt. Kellemetlen volt..

Nekem a rémséges termelés halad, de csak lassacskán, örülök, ha aratni és ültetni van időm. De nagyon jópofa ez a Halloween design itt a kis kertecskékben, városkában. Te nagyon ügyes vagy, ahogy látom. Küldtem ám ajándékokat, azon nevettem, hogy küldtem valami gyűrűket neked, és levett egy csomó pénzt tőlem, utána vettem észre, hogy nem nem 'ingyé' ment x).

Na mindegy. Jó pihit estére. Puszi

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.