Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Sziasztok! 52 ezüst papírom hiányzik, ez nagyon sok felröpi, ami nem hinném, hogy aratásból holnapig összejönne. Ezért kérlek Titeket, aki tud, segítsen, hátha összejön a végére! Előre is nagyon szépen köszönöm: forrairegi 97-es szint!

2. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok Gazdák! Siralmas a felröpi mennyiség: ma reggeli aratás, sárga eventnövénynél: 1/Főfarm: 7 db, 2/Szédült: 7 db, 3/Tölgyes: 8 db, 4/Baha: 13(!!!), és 5/Esőerdő: 2(?????)! Ez össz: 37 db. Sajna, még 51 ezüst papír hiányzik, ami 306 db felröpi!!!! Ilyen tempóban, soha az életben össze nem jön a végére aratásból!!!! Nagyon szépen kérlek Titeket, aki tud segítsen, hátha......... Köszönöm szépen, és gratula akinek sikerült! ginibella (így, kisbetüvel) Köszike!

3. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! Még 37 ezüst fotópapír hiányzik, amihez 222 felröpi kellene. Kérlek Titeket, aki tud segítsen, hátha összejön! Köszi szépen előre is: forraifk (95 szint)

4. krisztike80

krisztike80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még nagyon sok felröpim hiányzik, ki tud segítsen. 5 drb-ot tudok viszonozni. krisztike80. Előre is köszönöm!

5. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

Nekem is hiányzik a felröppenő sajno ha nem kapok segitséget akkor nem leszek kész momoka2011re köszöm őre is

6. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Én is szeretném a segítségeteket kérni, küldjetek felreppenőt. Néhányat tudok viszonozni. Köszönöm

7. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok 200 felröpim hiányzik aki tudd segítsen! köszönöm jó játékot mindenkinek

8. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem is hiányzik még elég sok felröppenő , ha tudtok segítsetek Köszösönöm

9. piktor11

piktor11 Fórum-zöldfülű

hiányzi30felrőppenőm aki tud segitsen ,hogy betudjam fejezni az eventet. előre is köszönöm.walf060

10. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

.dolgos. gazda-------- Tyúkanyó1949 gazda kérne ezüstpapírt ha lehet önzetlen gazdáktól SOS segítsetek nekem köszönöm

11. [-Krisztina-]

[-Krisztina-] Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik még elég sok felreppenőm, pedig ültetek dolgosan. Aki tud, legyen szíves küldjön, viszonzom! Köszönöm!

12. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

szánjatok meg legyetek szívesek ezüstharmattal! Köszönöm!

13. oroszso

oroszso Járnitanuló

Én is szeretnék kérni ezüstharmatot, most először ilyen helyzetbe kerültem. Köszike.

14. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok 156 felröpim hiányzik aki tudd segítsen sos ! köszönöm jó játékot mindenkinek

15. Puskemi

Puskemi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elég sok felröppenőm hiányzik még, aki tudna küldeni, annak nagyon hálás lennék és amennyire tudom, viszonozom is! Sajnos a szomszédok nem nagyon küldenek.... :oops:

16. picicicus

picicicus Aktív író

Felröppenőt tudok küldeni ha valaki küld nekem!írjatok rám és viszonzom!

17. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

SÓS A ki tud küldjön már felröppenőt előre is köszönöm?

18. Ildi49

Ildi49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! mindennel megvagyok, de sok felröpim hiányzik! Segítsetek, légyszi!

19. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

A játék kezdete óta játszom. Dolgozok szorgalmasan .Még soha nem kértem . Nagyon szeretném befejezni az eventet. Nemsokára aratok .17 ezüstpapírt kell gyártanom az event befejezéséhez. Sajnos elfogyott a szuper tápom, így komfortot nem tudok használni. Kérem aki tud segítsen.

20. Uriel82

Uriel82 Járnitanuló

sziasztok. én is koldulnék pár felröpit mára, holnapra........Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.