Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

.dolgos. gazda-------- Tyúkanyó1949 gazda kérne ezüstpapírt ha lehet önzetlen gazdáktól SOS segítsetek nekem köszönöm

2. Raziel1987

Raziel1987 Utánpótlás-írogató

Nekem is nagyon nem jönnek a felröpik, akinek van lehetősége, kérem küldjön. Köszönöm

3. repashock

repashock Haladó

Még jópár felröpi hiányzik. Sajna ma már nem tudok viszonozni, így az önzetlen felajánlásokat fogadom. Ma szupival nyomon mert tegnapig dolgoztam, de most száll el a remény.... 2x1 sárga 4 felröpivel és szupival :(:cry:

4. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Sziasztok Kedves Játékostársak.. :)

Ha van még a mai napon lehetősége valamelyikőtöknek harmatot küldeni, kérem lesszives nekem is.. szeretném befejezni, de még kb 70 hiányzik.. termelek, de sajnos gyéren jönnek a röpik...

Viszonzom csak szóljatok..

Előre is köszönöm.. :oops::):)

5. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok 156 felröpim hiányzik aki tudd segítsen sos ! köszönöm jó játékot mindenkinek

6. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Segítsetek !Küldjetek harmatot ,hogy be tudjam fejezni az eventet!

7. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Elég sokan vagyunk, akinek hiányzik felröpi. Én is közéjük tartozom. Aki tud, kérem küldjön nekem is. Előre is köszönöm!:inlove:

8. Hörcsilla

Hörcsilla Utánpótlás-írogató

Kedves Gazda társaim! Segítséget kérek harmat ügyben! Kérem küldjetek, mert nagyon elkeserítően gyéren jött ma is! Mindenkinek előre köszönöm!!!!!

9. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok! Szeretnék felröppenő ha lehet! Köszönöm szépen annak aki tud segíteni ! :)

10. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

szeretnek megkerni mindenkit aki tud segiteni egy kis felropive amit tudom viszonzom en is koszi elore is

11. -Márti57-

-Márti57- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még 60 ezüst papír hiányzik az utolsó kitehetőhöz. Vetek-aratok, majd vetek-aratok....de ez még így is kevés. Aki tud, segítsen néhány felröppenővel. KÖSZÖNÖM!!!!!! -Marti57-

12. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Sziasztok

Kellene még pár darab felröpi, éjjel nem tudtam fenn lenni mert beteg vagyok, most is lázas, idáig nagyon hajtottam, de sajnos még hiányzik jó pár darab. Most fogok aratni, remélem, hogy kapok annyit,hogy 10-et meg tudjak malmon csinálni, de még akkor is hiányzik pár darab, Ha tudsz segits. ordog1973 a farmnevem. Köszönöm.

13. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok kedves játékostársak.Szeretném kérni,hogy aki tud, küldjön nekem felröpit hátha segítségével be tudom fejezni mer még az egészség is nagyon hátráltatott.
    Köszönöm szépen a segítséget klariszmama

14. TSzilvi01

TSzilvi01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aki tud kérem küldjön nekem felröppenőt, mert saját bénaságom miatt másképp nem fog sikerülni az event! Előre is köszönöm! :)

15. mötö57

mötö57 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még 37 ezüst papír hiányzik az utolsó kitehetőhöz. Vetek-aratok, majd vetek-aratok....de ez még így is kevés. Aki tud, segítsen néhány felröppenővel. KÖSZÖNÖM!!!!!!

16. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Még 7 db ezüst papírom hiányzik. Vetek folyamatosan, de szupi trágyám sajnos nincs :(
    KÖSZÖNÖM ha küldesz harmatot :)

17. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    65 ezüst papírt kellene, hogy befejezzem az everentet előre is köszönöm aki tud küldeni felröppenőt.

18. malizka76

malizka76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Nekem is hiányzik még eléggé sok felröppenő.

Ha tudtok, küldjetek. Előre is köszönöm.

19. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek,az event befejezéséhez kb. úgy 420 db. felröppenőre lenne szükségem ... tudom,hogy nagyon sok ,de nem nagyon jöttek eddig, egy-egy aratással 6-8 db. köszönöm

20. kovibaba14

kovibaba14 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki tud küldjön felröppenőt, hogy be tudjam fejezni. Előre is köszönöm mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.