Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Még mindig várom a felröpiket a segíteni tudó gazdáktól. Előre is köszönöm

2. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Kedves Farmtársaim! Örömmel jelentem, az event KÉÉÉÉÉÉSZ! Nagyon nagyon szépen köszönöm a mai rengeteg felröppenőt önzetlen farmtársaimtól, így megúsztam a sárga kálát éjszakára. Brrr!

3. tandi68

tandi68 Fórum-zöldfülű

Látom nem vagyok egyedül, még 69 felröpim hiányzik- azt hittem sikerül de már nincs mihez nyúlni -, ha tudtok kérlek segítsetek! köszönöm! tandi68 a farmnevem.

4. Blue-dream

Blue-dream Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem is hiányzik még néhány felröppenő,ha valaki még tud legyen szíves küldeni!Előre is köszönöm! :)

5. hbrigitta79

hbrigitta79 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni, hogy befejezhessem az eventet. Az ezüst fotópapírhoz kellene még felröppenő, sajnos viszonozni nem tudom. Ilyen gyéren még sosem jött a felröppenő, hiába termelek éjjel-nappal. :cry:
    Farmnevem: hbrigitta79

Előre is köszönöm mindenkinek

6. ritinka75

ritinka75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is hiányoznak a felröppenők. Aki tud küldeni, segítsen.
    Köszönöm. ritinka75

7. gazda4636

gazda4636 Utánpótlás-írogató

Aki tud küldjön, ha megfeszülök se jön össze (most is 3 db a sárga beültetés aratása )Bocs a lényeg.....gazda4636

8. jucus962

jucus962 Járnitanuló

12 ezüstharmat hiányzik kérlek segítsetek ha tudtok! jucus962

9. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Még 20 röpi hiányzik pedig éjjel nappal aratok komfortba!

10. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Utolsó pillanatokban szeretnék segítséget kérni 22 ezüst papírom hiányzik! Aki tud kűldeni felröpit köszönöm!

11. sputyi50

sputyi50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem tudom befejezni az Event-et pár darab felreppenőm hiányzik ! Aki tud segíteni kérem küldjön " sputyi 50 " vagyok ! Köszönöm további jó játékot :)

12. Milding

Milding Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Beállok én is a sorba,sajnos nekem is hiányzik felröpim,így kérni szeretnék Mindenkit akinek van felesleges ezüstharmata legyenszíves küldjön nekem.Ezer hála és köszönet érte:)

13. emancika

emancika Aktív író

Jó reggelt Mindenkinek!
    Én is kérnélek Titeket, hogy segítsetek rajtam, mert hiába siettem még mindig sok hiányzik, összesen 43 db-t adott a ma reggeli aratás is:-( köszönöm előre is.

14. tandi68

tandi68 Fórum-zöldfülű

továbbra is áll a zászló, ezek szerint nem fogok elkészülni ezzel az eventtel...... nem jött most sem kiskockán összesen csak 15 db

15. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Éjszaka érkezett a farmomra jó pár felröpi, ezúton is köszönöm mindenkinek, aki küldött.
    És még mindig kevés. Aki még tud, küldjön. Köszönöm

16. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!
    Kérnék még pár db röpit akinek nem gond mert nem tudom még befejezni az eventet nagyon szépen köszönöm előre is
    ada77201

17. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Jó reggelt! 96-os szinten vagyok de sajnos nem sikerült reggelre megszerezni a felröppenő mennyiséget, még 7 db ezüstharmat hiányzik. A segítséget előre is köszi....:D

18. emancika

emancika Aktív író

köszönöm ágicicának a felröpit, de még mindig szükségem lenne jó pár darabra, lassan az összes szupitrágyát feláldozom, de így sincs elég:-(

19. Kata7555

Kata7555 Haladó

Jó reggelt ! Sajnos nekem is kevés a felröppenő ,ha valaki tud segíteni megköszönöm !!!

20. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

sziasztok a kérésem ugyan az a segítséget előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.