Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. joe-key

joe-key Fórum-zöldfülű

Ilyen még nem fordult elő velem, hogy ne legyen meg a felröppenőm! Többet már felesleges vetnem, mert nem érik be!
    5 ezüstpapírom sajnos még hiányzik!!!
    joe-key

2. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Van még egy ezüstharmatom mára ajándékba, én kész vagyok. Küldj baglyot, ha kéred, az elsőnek adom. Elkelt. Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 24.11.16
  3. ozmax

ozmax Fórum-zöldfülű

sziasztok még 7 db felröppenő kellene hogy kész legyek, légyszi aki tud segítsen..

4. TSzilvi01

TSzilvi01 Utánpótlás-írogató

12 db felröppenő hiányzik, tud valaki esetleg segíteni?

5. holdbarát

holdbarát Junior szaki

12 db felröpi híján nem leszek kész! Bosszantó... :(

6. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia küldjél baglyok..

Még van 4 ajándékom, ha kell valakinek küldjön baglyot..

7. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

S:eek:.S. Csak 4 felröpim hiányzik ! Aki tud segítsen ! Köszönöm !

8. Raziel1987

Raziel1987 Utánpótlás-írogató

nem hiszem el, egy terület kék kemény 2 db-ot adott......................6 felröpi hiányzik a végéhez, azaz 1 ezüst papír...................

9. ozmax

ozmax Fórum-zöldfülű

most keveredik az utolsó, nagyon köszönöm mindenkinek aki segített hogy kész legyek örök hála akinek tudom csak szóljon és viszonzom bármikor :))

Babybogyo581 kedveli ezt.
  10. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Bosszantó, nekem 2 hiányzott hozzá... :oops:

11. Raziel1987

Raziel1987 Utánpótlás-írogató

Köszönöm Nektek, utolsó pillanatban sikerült, 1 harmatot kellett vennem FA-ért hogy az utolsó papírt is bekeverjem a malomba. Nélkületek nem sikerült volna. Köszönöm!

Babybogyo581 és ozmax kedveli ezt.
  12. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

Gratulálok azoknak a gazdáknak akik be tudták fejezni az eventet !Nekem sajnos 3 ezüst harmaton...meg 10 percen múlt! Köszönöm azért *nikawicca*és vulf70 gazdáknak a segítséget !
    További szép estét és jó farmozást kívánok mindenkinek!

13. feketejaguár02

feketejaguár02 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha esetleg valaki már befejezte az eventet, attól kérnék segítséget, mert viszonylag sok felröppenőm hiányzik jelenleg. Előre is köszönöm mindenkinek aki küld!

14. aeraa

aeraa Fórum-zöldfülű

Szeretnék én is kérni felröppenőt, ha lenne valakinek felesleges:))

15. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!Ha tudnátok segíteni felröpivel,nagyon jól jönne! Akinek kell,vissza is tudok küldeni! :) Nagyon köszönööm :)

16. feketejaguár02

feketejaguár02 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha esetleg tudnátok küldeni felröpiket, az nagyon jól jönne! :) Minden darab nagyon értékes jelenleg számomra, előre is köszönöm mindenkinek aki küld!! :)

17. vmoni

vmoni Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ha valaki már befejezte az eventet vagy van felesleges felröpije én is megköszönném, ha küldenétek nekem :)

18. Glili2001

Glili2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Akinek van felesleges felröpije, szívesen fogadom, szeretném befejezni ezt az eventet, nagyon tetszett.
    Mindenki segítségét előre is köszönöm.
    Glili2001

19. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Kérés Sajnos kórházban voltam és pénteken délután engedtek ki így csak este tudtam először szüretelni mivel a farmjaimat el lepte a gaz.A fel röppenőim kevesek,és szeretném meg szerezni legalább öt titokzatos tenyésztést. A kitud segíteni előre is meg köszönöm?

20. kadarz

kadarz Utánpótlás-írogató

Hali! Az event befejezéséhez kellene még felröppenő, aki tud küldjön! Köszi!!!! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.