Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stöpi

stöpi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aki tud segítsen! Légyszíves küldjetek termoszt,mert nagyon sok kell. /100 db /Előre is köszönöm. Aki kéri próbálom viszonozni.
    Köszi: stöpi

Utoljára szerkesztett: 4.12.16
  2. bambusz78

bambusz78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Felröpit szeretnék kérni, de viszonozni már nem nagyon tudom.:( Aki így is tud segíteni megköszönöm. További szép hétvégét kívánok!:)

3. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!Sajnos még mindig hiányzik 110 felröpi,és látva,hogy póréhagymából 13(!!) felröpi jött,eléggé esélytelen összeszedni. Légyszi aki tud,küldjön felröpit, tudom viszonozni! Nagyon Köszi! :)

4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Hiányzik pár felröppenőm. Ha tudsz legyszi küldj. Köszönöm.

5. 19770308

19770308 Fórum ismerője

sziasztok küldjetek légyszi felröpit viszonzom

6. -Agile-

-Agile- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

32 db felröppenő hiányzik, én meg a hajam tépem az 1x1es területek felett! :D
    Ha valaki meg tudna segíteni, viszonoznám mindenképpen....:)
    Hálás lennék nagyon!

Köszönöm bárkinek is, aki küld.:)

7. barbara850303

barbara850303 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is hiányzik a felröppenő! Viszonozni is tudom.

8. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, Nekem 150 felreppenőm hiányzik, hogy befejezzem. Bízom benne, hogy nem lehetetlen, egyetlen lámpást nem fogok tudni meggyújtani a teljes alakzathoz. Balról a legalsó sor, második. Mindenkinek előre is köszönöm:)

9. Talma

Talma Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nem tudok több kavicsot gyűjteni az iskola kertben.Mindent leadtam mindenhová!Tudtok segíteni hogyan szerezhetek kavicsot????

10. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

ha valaki tudna küldeni termoszt, azt megköszönném. Még sok hiányzik sajnos

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.16
  11. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Pár termoszt elfogadnék ha küldenétek.
    Köszi

12. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Kérés Sajnos kórházban voltam és pénteken délután engedtek ki így csak este tudtam először szüretelni mivel a farmjaimat el lepte a gaz.A fel röppenőim kevesek,és szeretném meg szerezni legalább öt titokzatos tenyésztést. A kitud segíteni előre is meg köszönöm? SAJNOS MEGINT NEM LET VÍZILOVAM AZ ÖT DB BÓL,MÁR SOKADSZORA. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET

Utoljára szerkesztett: 5.12.16
  13. szilvi1990

szilvi1990 Fórum-zöldfülű

Kérlek segítsetek ki pár felröppenővel mert már csak egy lámpám nem ég! Előre is köszönöm!

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem igazán a megfelelő helyen kérsz segítséget.

A Tanulj és gyarapodj! eventben a kavicsok nem küldhetők
    , nem adja a varázsfa sem.
    Egyedül a feladatok tejesítésével lehet hozzájutni.

Ha a teljes területet szeretnéd felszabadítani, a tanösvényt kikövezni, akkor a Malala alapítvány javára kellene adakozni.
    Ennek módja a játékban a kosarak megvétele.

Ha lehetőséged van, akkor ez a járható út.
    Leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Amennyiben ezt nem tudod vállalni, akkor nem jutsz el az eventben a teljes megoldásig. Sokan így tettek. Szép gesztusként játszottak egy különleges játékot a lehetőségeik alapján. Kaptak ajándékot, kitehető tárgyakat is. Emlékezni fognak az eseményre. :)

15. netfarmer

netfarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ha tudtok, küldjetek termoszt.
    Előre is köszönöm!

16. 660526

660526 Fórum ismerője

Nagyon szépen kérlek benneteket küldjetek nekem termoszt, talán úgy sikerülne befejeznem az eventet. Holnap délelőtt a készletem erejéig viszonozni is tudom! Előre is köszönöm!

17. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Még 3 hátizsákot kell kikevernem a malomba és ehhez hiányoznak a termoszok. Már nagyon türelmetlen vagyok, hogy sikerül-e.Holnap délelőtt már sajnos nem tudok itt lenni. Kérlek segítsetek!

18. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    210 termosz hiányzik aki tudna küldeni annak viszonozni csak reggel tudom. Előre is köszönöm.

19. ircsike51

ircsike51 Aktív író

164db termosz hiányzik, remélem reggelre 100-120db felröppen. Szeretném, ha küldenétek, én is tudom viszonozni. Bő termosz felröppenést! Köszönöm a segítséget!

20. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Sajnos még mindig nagyon kevés felröpim van.... Még közel 200 hiányzik.... Ha valaki tud segíteni, hogy befejezhessem az eventet, annak nagyon megköszönném, s hasonló helyzetben viszonoznám.....
    Előre is nagyon köszönöm, ha valaki segít....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.