Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -bagolyvár-

-bagolyvár- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik még néhány felröpim. Légyszi küldjetek!

2. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Kérés Sajnos kórházban voltam és pénteken délután engedtek ki így csak este tudtam először szüretelni mivel a farmjaimat el lepte a gaz.A fel röppenőim kevesek,és szeretném meg szerezni legalább öt titokzatos tenyésztést. A kitud segíteni előre is meg köszönöm? Még 7 hátizsák hiányzik és meg lenne a tenyésztés

3. Fecóka50

Fecóka50 Fórum-zöldfülű

sziasztok, ha tudtok segítsetek, sajnos sok termoszom hiányzik a bingótábla utolsó kockájához. nagyon köszönöm, ha küldtök nekem :) Fecó

4. csillag1954

csillag1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Még 32 db felröppenőm hiányzik, amiből még néhány lehet a most ültetett növényből, de sajnos ez nem lesz meg mind. Kérem, hogy aki tud legyen szíves felröppenőt küldeni. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

5. Glili2001

Glili2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Akinek van felesleges felröpije, szívesen fogadom, szeretném befejezni ezt az eventet, nagyon tetszett.
    Mindenki segítségét előre is köszönöm.
    Glili2001

6. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok Pajtikák! Szeretném befejezni az eventet, de ahhoz még gyártanom kellene 3 hátizsákot és nnincs elegendő termoszom hozzá! Ha tudtok küldjeten nekem, 5 darabot ma még én is tudok küldeni cserébe! Előre is köszönöm a segítséget!

7. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Sziasztok!! Még 18 db hiányzik,légyszi légyszi aki tud küldeni,nagyon megköszönném!Vissza is tudok küldeni! :) Hajrá :)

8. stöpi

stöpi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiányzik még 6 db termosz.:oops:Légyszí aki tud segítsen. Előre is köszönöm !!!!
    stöpi

9. répa47

répa47 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik még néhány termoszom, ha tudtok segítsetek. Köszönöm. répa47

10. szilvi1990

szilvi1990 Fórum-zöldfülű

Már csak 20db termoszra lenne szükségem kérlek segítsetek! Előre is köszi!

11. rezedastreet

rezedastreet Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítsetek légy szíves, ha tudtok, mert 15 felröpi még hiányzik a befejezéshez. Nagyon kemény volt ez az event! Eddig valamiért könnyebben boldogultam.
    Köszönöm előre is!
    rezedastreet

12. málna1984

málna1984 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Kélek segítsetek, még 80 felröppenőm hiányzik.
    Köszönöm. :)
    málna1984

13. mariandri

mariandri Járnitanuló

Termosz hiányom van. Légyszi küldjetek, viszonozni tudom.

14. magdoka

magdoka Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Segitsetek, kérlek, még 35 felröpim hiányzik!

Köszönöm!
    magdoka

15. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 36 felröpim hiányzik, aki tud küldjön légyszi.
    Köszi: kalamajka81

16. csillag1954

csillag1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Itt is szeretném megköszönni a a segítségeteket, a küldött felröppenőket. Az eventet sikerült befejezni és még kettő felröpim maradt is. Köszönöm szépen.
    Mindenkinek szép hetet kívánok.

17. n.timi82

n.timi82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, aki tud küldjön felröppenőt, előre is köszi!

18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Összesen 20 felröpim hiányzik, aki tud légyszi küldjön nekem. Párat én is tudok viszonozni.

Már csak 5 db hiányzik, aki tud légyszi küldjön felröpit :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.16
  19. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Sziasztok!

Kedves játékos társak,kitudnátok segíteni néhány termosszal?
    Köszönöm előre is.
    Szép napot.

20. Abcsika

Abcsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha tudtok segítsetek a felröpiben, megpróbálom viszonozni. Előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.