Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Adela0013

Adela0013 Fórum-zöldfülű

kamylla64 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Halloween 2014. eventes ajándékok célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

3. Józsi1928

Józsi1928 Fórum-zöldfülű

szeretnék kérni akinek fölösleges felröppenője van küldjön erre a farmra mert nagyon kevés jött és az utolsót nem tudom befejezni az eventet, előre is köszönöm

4. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is szeretném, ha küldenétek felröppenőt a farmomra - Amice54 -. A termények már megvannak, viszont a 2 utolsó feladathoz még jócskán hiányzik felröppenő. Köszönöm előre is annak, aki küld :)

5. vassgabor

vassgabor Utánpótlás-írogató

sziasztok
    eltoplazmákat kérnék ide és a vassgabor farmra is
    köszönöm

6. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Plazma hiányban szenvedek! :)
    Segítsetek! Léci! A nyaúúú mindenit,kevés száll fel az éjszakában.
    Köszönöm!

7. békácska

békácska Junior szaki

Sziasztok!:)
    Ide is írok,mert rajtam aztán egy ektoplazma sem fog kifogni és elérni ,hogy föladjak egy ,,feladatot":) Viszont ahhoz,hogy ,,legyőzzem" ezeket a kis éjjeli ,,szörnyeket",segítségre van szükségem!Hálásan köszönöm minden kedves gazdának,aki eddig,vagy ezután segít nekem ebben a ,,harcban" a plazmák ellen/mellet/ért... :)
    Szép napot kíván mindenkinek: KisAlexandra (ez a farmnevem,nem a békácska;) :)

8. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Köszönöm!
    Rózsalány, Margella köszönöm a segítséget!
    Sok kicsi sokra megy! :)

9. -Viharka-

-Viharka- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Plazma válságom van! Nagyon kevés a félröppenőm. Akinek lenne elfekvőben és küldene, annak nagyon megköszönném!
    Előre is köszönöm!
    -Viharka-

Köszönöm mindenkinek aki segített, feladat teljesítve! :) Sajnos vásárolni is kellett hozzá, mert délután nem tudok aratni.

Szép napot! Hajrá!!

Utoljára szerkesztett: 2.11.14
  10. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Na sziasztok odusok!

Megérkeztem! Uncsiöcsim nagyon nagyon aranyos volt nagyon szeret a kismanó!
    Ma kitakarítottam a tekiket szép tiszták, élvezkednek a tiszta vízben! :)
    megyünk ma temetőkörjáratra meg remélem sétálni is. Gyorsan aratgatok is. Kivel mi a helyzet? Én nem igen vagyok jól, borzalmasan várom a jövőheti wellnesezést! Már csak két nap! :) Remélem ki tudom magamat pihenni. :)

Ti merre jártok? Ne hagyjatok itt egyedül. :( Szomorúbb leszek mint vagyok.

Hol vagytok odusok?
    Elvittek mindenkit a halloween-i szörnyek? Nekem ez az event sem hozott túl sok sikert mire kezdtem volna valamire jutni már vége is lett :( Na ez van

Utoljára szerkesztett: 2.11.14
    kamylla64 kedveli ezt.
  11. bubógumó1959

bubógumó1959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok:)
    A növények már majdnem megvannak az event befejezéséhez,de az ektoplazmából sajnos még elég sok hiányzik:( Nagyon szeretném megszerezni a titokólakat,ha tudnátok küldeni annak nagyon örülnék:) Előre is óriási köszönet mindenkinek,aki tud nekem segíteni!

12. Pukkancs132

Pukkancs132 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos én is úgy jártam, mint sokan mások. Már szinte az összes növényem meg van, de ektoplazma még kéne nem is kevés. Érdekes, hogy eddig az összes eventnél fordítva álltam :). Szóval aki tudna nekem segíteni abban, hogy legalább a 7es feladatot meg csináljam (ahhoz még 55 felröppenő kell), azt nagyon megköszönném.

Ezer hála előre is: Pukkancs132

13. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Köszönöm! KisAlexandra, Szépkertecske, Puli-tenya, ezazt, cpt.prisel11, szelídgesztenye gazdáknak köszönöm a segítséget! A Segítségetekkel sikerültt az 5 szintel végezni :)
    A 6-ba már leadva minden csak plazma kel még!!!
    Keverem-kavarom, varázsolok hátha sikerülhet még!

békácska kedveli ezt.
  14. vikilili1

vikilili1 Járnitanuló

Sziasztok!
    Akinek felesleges Ektoplazmája van,kérem küldjön.Előre is köszi(tudom viszonozni is)

15. bonci77

bonci77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretnék segitséget kérni felröppenök miatt.A termények már megvannak, viszont a 2 utolsó feladathoz még jócskán hiányzik felröppenő. Köszönöm előre is annak, aki küld :) Farm nevem bonci77

16. Csengőmangó

Csengőmangó Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A múltkor is sok segítséget kaptam, hát próbálkozom ismét! :)
    Szívesen fogadok ma is, holnap is felröppenőket! A 7. feladathoz kellene még 6 db, az biztos meglesz, de hátha összejön az utolsó is...
    Előre is köszönet mindenkinek, aki besegít! :)

17. bubógumó1959

bubógumó1959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma délután már próbáltam itt segítséget kérni,de sajnos nem jártam sikerrel:(
    Kérlek amennyiben tudtok segítsetek nekem összegyűjteni a hiányzó felröpiket.
    Farmnevem: bubógumó1959
    Előre is nagyon köszönöm!

18. aerdei

aerdei Fórum-zöldfülű

Tisztelt Mindenki! :)
    Aki tud kérem küldjön felröppenőt, mert csak az hiányzik csak.
    Előre is köszönöm.
    Farmnév: aerdei

19. pasztor64

pasztor64 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Légyszi küldjetek felröppenőt, mert már csak az hiányzik.
    Előre is köszönöm.
    Farmnév: pasztor64

20. kiskirálylány01

kiskirálylány01 Fórum-zöldfülű

sziasztok,segítséget szeretnék kérni: még 55 felröppenő hiányzik a végéhez. ez lenne az első event,amit be tudnék fejezni.
    előre is nagyon köszönöm,aki segít:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.