Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 9 hiányzik, aki tud küldjön. Köszi ;)

2. demeter02

demeter02 Fórum-zöldfülű

5 felröppenőn múlik az event befejezése... Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném, s alkalomadtán viszonozni is tudnám talán....

3. minibaby8290

minibaby8290 Fórum-zöldfülű

6 felröppenőm hiányzik segítsetek köszönöm.

4. Uriel82

Uriel82 Járnitanuló

Sziasztok! 4 felröppenőm hiányzik, cserébe én is tudok még küldeni. Köszi

5. Glili2001

Glili2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, még 40db felröppenőre lenne szükségem. Kérlek segítsetek!
    Köszönöm!!!

6. Picur0221

Picur0221 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos még 30 felröppenő hiányzik.
    Kérlek, küldjetek!!!!
    Köszi!!!

7. kalandfarm

kalandfarm Fórum-zöldfülű

Még 5 felröpim hiányzik tudtok segíteni?Köszönöm.

8. laszloerzsi

laszloerzsi Fórum-zöldfülű

Még 10 db felröpi kellene. Segítsetek!!!!!!!!

9. minibaby8290

minibaby8290 Fórum-zöldfülű

4db hiányzik, segítsetek. köszi,köszi megvan!

10. kalandfarm

kalandfarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!3db hiányzik, köszönöm,aki tud küldeni!Köszönöm,sikerült,mindenkinek köszi a segítséget!

Utoljára szerkesztett: 7.3.17
  11. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, azt szeretném kérni, hogy ha lehet küldeni tápot a tenyésztéshez,már vettem aranyért, de hát 50x kéne,mert csak egy szalagot ad és 4 tápot kell odaadni. nagyon hamar jött a teny.elhasználtam és képtelen lehetett hirtelen visszamalmozni.szeretek játszani, szeretném megcsinálni. kszönöm! elizabet -iza52-

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szupertápot napi ajándékba nem lehet küldeni a játékban!

A mentor tud küldeni a csibéjének akkor, ha elérte a 22. szintet a kis pelyheske.

Ajándékba is érkezhet még azon szomszédtól, aki a szupertáp vásárlási akcióban nagy illetve XL csomagot rendel ...

A tenyésztéshez 4állat behelyezése után csak 2 db szupertáp szükséges, valamit elnéztél, mert 4 db-ot írtál!!!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

13. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, annyira idegesit, csak 3 szalag kéne, vettem már egy csomó tápot. de momcs ,űr a teé,pm péánz, meg hát elég sokba is került eddig,valaki valahogy segitsén kérem, és irja meg mit segitsek én cserébe. köszi.Elizabet

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a két mondatot a Pávák parádéja event ismertetőjéből idézem:

Nincs ajándékba küldési lehetőség a madarak jelvényből.
    Mindenkinek magának kell olyan madárféle tenyésztést indítani, hogy a megfelelő mennyiség rendelkezésre álljon a beszállításhoz.

Szükséges még a nyereményekhez páva (alap) vagy tenyésztett páva leadása a kért csp mennyiségben.

Ezek az információk mind olvashatók a leírásban.
    Tedd meg Te is kérlek, hogy elolvasod!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pávák-parádéja.14853/#post-663622

Milyen segítséget vársz??

15. murtaz84

murtaz84 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Sziasztok! Felröpit szeretnék kérni! Ez a denevéres event nagyon kevés felröpit ad, így a napok elteltével nem látom a végét, így hát elébe mennék a problémának, nehogy egy pár felröpi miatt ne legyen meg a felhősor! Előre is köszönöm a jószándékú, segítő embereknek! murtaz84 murtaz26 parcsi45

16. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok, egyszerüen nincs hosszu tholdas növény, hogy kaphatnánk több röpit,kérem, aki tud küldjön, evidenciába tartom és meghálálom majd a baráti listából. Köszönöm szépen. sziasztok. Mindig játszom,sajnos a tel.szla korlátoz.

17. 2885beatvh

2885beatvh Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szükségem lenne néhány befőttesüvegnyi paradicsomszószra némi vérrel keverve hogy legalább Samarát meg tudjam szerezni hátha hoz nekem valamit a kút mélyéről!;)
    Nagyon megköszönöm ha tudtok segíteni!:)

18. hali911

hali911 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnélek kérni benneteket ha tudtok küldjetek nekem felrepiket,sajna már holnap nem tudok gépnél lenni ezért megpróbálom ma a lehetetlent is.
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget :)

19. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok, 30 felröpim hiányzik még, kérem, akinek lehetősége van rá küldjöm, evidenciában tartom és meghálálom. Köszönöm szépen. Szeretek játszani! (Iza)

20. k.boldi

k.boldi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még pár denevért meg kéne etetnem. Aki tud küldjön légyszi felröpit, ahogy tudom meghálálom!
    Köszi előre is!
    farmnév: k.boldi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.