Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyurek80

gyurek80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik még felröpi.Tudnátok küldeni? Akinek kell még tudok én is adni. Köszönöm

2. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok, ismét kérem segitsetek, kellene még termosz,most a növényeket megcsináltam, ahogy tanácsolták, na de most meg a felröpi.... köszönöm előre is!!!!!!Iza

3. hecsedli

hecsedli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az event befejezéséhez még hiányzik néhány termosz. Ha tudtok, légy szíves, küldjetek nekem.
    Köszönöm szépen a segítséget!
    hecsedli

4. kadarz

kadarz Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérnék Tőletek TERMOSZT, mert még kellene, hogy egy jó alakzatot megtudjak csinálni. Köszi: Zoli

5. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok! :)
    6 darab nublion akkura lenne szükségem sürgősen, hátha a vásárlásmánia felhősor meglenne... :)
    BeigeCheese a nevem!

Utoljára szerkesztett: 23.4.17
    *bálint* kedveli ezt.
  6. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok! Termosz hiányban szenvedek akiknek esetleg van felesleg és elküldenék annak nagyon tudnék örülni:Farm név:sikka

7. kat26

kat26 Fórum-zöldfülű

sziasztok szeretnék termoszt kéni aki tud esetleg köszönöm

8. smagdus93

smagdus93 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Aki tudna segíteni termosszal, nagyon boldoggá tenne... Eddig olyan szépen jött fel, de ma csak 30körül adott.... :(

9. i-lusta-nya

i-lusta-nya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Néhány felröpin múlna a befejezés. Kérem, aki tud legyen szíves küldjön. Köszönöm a segítséget!

erikank61 kedveli ezt.
  10. erikank61

erikank61 Járnitanuló

aki 1 órán belül baglyot küld annak tudok adni termosz felröppenöt

11. adri251976

adri251976 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Már csak pár termosz kellene hogy be tudjam fejezni a feladatot.
    Kérlek bennetek aki tud küldjön.
    Köszönöm a segitseget.

12. ercsi7

ercsi7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

4db termoszra lenne szükségem, hogy befejezem a feladatot, aki tud lécci segítsen.
    Köszönöm előre is!!!!

13. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

14. anonima5050

anonima5050 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Késve tudtam meg kezdeni az eventet költözés miatt, kérlek benneteket,ha tudtok,küldjezek ivókürtöt,hogy hőn áhított paszulysort megszerezhessem.Elöre is köszönöm mindenkinek,jó játékot,és legyen szép a napotok. üdv: anonima5050

15. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiányzik még néhány felröpim, aki tud küldjön légyszi. Köszönöm: Kalamajka81

16. dryskin

dryskin Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csak pár felröppenőm hiányzik Kérlek küldjetek ivókürtöt. Köszönöm: dryskin

17. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdatársak! Kérlek benneteket, akinek van felesleges felröppenője küldjön nekem! Természetesen viszonozom! A legutolsó 1 dobáshoz hiányzik 15 felröpi! Egy területem beérik még 2 óráig, de nem biztos a hiányzókat fedezni fogja! Köszönöm előre is! Az utóbbi időben nem mindig sikerült teljesen befejezni 1-1 eventet!

18. -dana76-

-dana76- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!Nagy szükségem lenne 3db felröpire,aki tud segítsen már legyen szíves.Előre is köszönöm!!

19. kck82

kck82 Fórum-zöldfülű

Öreg farmer létemre először fordul velem elő, hogy kevés a felröpim. Kérnék szépen még 9 db ivókürtöt ahhoz, hogy meglegyen a felhősorom. Sajnos kevés a FA.om, és ezért nem tudom megvásárolni sem. Köszönöm szépen a segítséget.

20. Tamcsi1988

Tamcsi1988 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Kedves gazdák ha vlaki tud legyen szives küldeni ivókürtöt ha már ennyit dolgoztam vele,hogy meg legyen a felhősorom.Aki segit annak nagyon szépen köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.