Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Sziasztok! 24 db felröpim hiányzik hogy be tudjam fejezni az eventet kérem aki teheti küldjön nekem! Köszönöm szépen!

2. kck82

kck82 Fórum-zöldfülű

KÖSZÖNÖM SZÉPEN a segítségeteket! Hihetetlen hogy ez itt működik! Elhatároztam, hogy mostantól akkor is belépek ide ha nem kell nekem segítség, mert ahogy látom vannak itt, és nem is kevesen, akik innen remélik a megoldást.

Meglett az utolsó dobásom, és vele együtt a felhősor is. Szuper! Még egyszer köszönöm, és nem kérek már több ivókürtöt. Ha módotok van segítsetek azoknak akik még bajban vannak!

jambrikildiko és CsikTamás kedveli ezt.
  3. Gyöngyvirág

Gyöngyvirág Járnitanuló

Sziasztok! Nem nagyon vagyon kéregetős, de most sajnos szükségessé vált. Még 9 db ivókürtöm hiányzik, aki tud sos-ben segíteni, megköszönném. Farmnevem: KukorIca1980

4. Henigazdasszony

Henigazdasszony Járnitanuló

Sziasztok, még 9 ivókürtre lenne szükségem bár sajnos felhősor még így sem lesz meg ha valakinek tudok akkor küldök még 3 van előre is köszönöm, Heni

5. MandulásNokedli

MandulásNokedli Járnitanuló

Sziasztok

Felröppenőt szeretnék :oops:Aki ad , azt próbálom viszonozni :inlove: Farmom : Egyhetes.Pletyka :p

alex0824 kedveli ezt.
  6. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Sziasztok.
    Szeretnék kérni felröppenőket. Farmnevem: B-Ella.
    Amíg a készlet tart igyekszem vissza is küldeni.
    Köszönöm

7. kollagen

kollagen Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék felröppenőket kérni, szeretném megcsinálni az eventet, de nem akarnak jönni a röpik. Köszönöm annak aki tud küldeni, vissza is küldöm. Farmnevem: kollagen

8. baranyanita

baranyanita Fórum-zöldfülű

Ha van valakinek felesleges rágócsont matricája, én is szívesen fogadom. Köszönöm!

baranyanita

9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok! A 7-es csoportban hajrázok, de elfogyott a rágócsontom, kérem aki tud küldjön nekem, köszi :)

Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  10. -Lotyika-

-Lotyika- Járnitanuló

Sziasztok !
    Hiányzik még 80 db felröppenőm(rágócsont matrica) hogy meglegyen a felhősor :(
    Ha valaki tudna küldeni , nagyon megköszönném . -Lotyika-

11. emancika

emancika Aktív író

Sziasztok, sajnos elajándékoztam a mai napi ajándékot, viszontküldeni így nem tudok, de köszönöm mindenkinek, aki rám gondol és küld nekem felröpit, hiányzi 38 db, s nem jön annyi felröpi, mint gondoltam. Szép napot mindenkinek. farmnevem emancika

12. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok. Szépen kérem, akinek van lehetősége küldjön nekem egy pár felöppenő csontot,nem volt netem, majd fürészeltünk,hogy lássuk az adót, ,de hát jól lemaradtam. Csak holnap tudom vagy a köv. eventnél evidencia meg lesz! Tisztelettel és szeretettel köszönöm! Iza

13. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Sziasztok!
    Még soha nem kértem ilyesmit, de szeretnék kérni Én is felröppenőt. Én is a Topp miatt kérném. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

Üdv: Ylyuszvölgye (a farmnevem is ez)

14. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok Gazdatársak.

Sajnos hiányzok még 13 db felröppenőm, hogy meg legyen a felhősor.
    Kérlek Benneteket, hogy akinek módjában áll szánjon meg pár darabbal.
    Előre is köszönöm kedves segítségeteket.
    További szép napot, sikereses gazdálkodást Mindenkinek.

Akinek sikerült befejezni azoknak meg gratulálok. Sziasztok ..

15. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Még soha nem kértem de eljött az ideje!
    Benne szeretnék maradni a top-ban és nagyon jól jönne egy pár röpi!
    Ha van még olyan aki nem küldte másnak nagyon megköszönném ha nekem is küldene!

16. pubika

pubika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 30 db csontom hiányzik,hogy meg tudjam csinálni az eventet. Sajnos ez már a sokadik event ami hajszálon múlik. Szeretnék segitséget kérni aki tud legyen kedves csontot küldeni. Előre is köszönöm szépen!

17. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 1 db csontot tud valaki küldeni? Köszi: Kalamajka81

18. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Hali. Lenne valaki olyan kedves, és küldene nekem papírcsíkocskákat. Elég gyatrán röpködnek, és nagyon úgy látszik ezen fog múlni minden. Köszönöm előre is :)
    Farmnevem: B-Ella

19. cass0129

cass0129 Haladó

Sziasztok! Én is papírcsíkot szeretnék kérni. Kérem aki tud segítsen. Köszönöm.

20. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

SOS....papircsíkjaim nem szaporodnak, bár szorgos gazda módjára vetek, etetek, aratok!!!! Kérlek benneteket, aki tud segítsen...köszi....-bobe55- gazda!!!!:cry:;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.