Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, nyaralni voltunk, később kezdtem a játékot. nagyon nagy szükségem lenne még néhány virágfüzérre.
    Aki tud, kérem segítsen. :)

köszönöm,

Levendulavirág

2. zéténybaba2013

zéténybaba2013 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, már csak 500 pöttyös kagyló hiányzik, nagyon kérlek benneteket, aki tud küldjön...
    Répás almás csatnit küldök értük egész évben minden nap!!!

3. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok. Kéne még 5 kagyló, kérem, szépen kérem aki tud küldjön, sajnos én ma már nem tudok küldeni de az eventben evidenciába,én nem értem minden szomszéd füzért küldött, 1 db-ot kéne csak készitenem a skálán. Kérlek segitsetek!!! köszönöm elizabet

4. -iza52-

-iza52- Aktív író

ismét sziaasztok, már csak 6 kagyló kéne, kérem küldjetek, mert csak egyet sikerült kapnom. vissza tudom küldeni!!!!!!!! kérrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeem flig van a zold skálám,hát nem bosszantó,én nem értem a szomszédaimat, mind füzért küldött

5. libra.libra

libra.libra Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiányzik még néhány pöttyös kagylóm a befejezéshez. Kérem szépen, hogy akinek még van lehetősége küldjön. Nagyon szépen köszönöm előre is!

6. edi_baba

edi_baba Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Elfogytak a kagylóim :(, aki tud kérem küldjön, én sajnos nem tudom viszonozni, mert ma reggel már mind küldtem a szomszédoknak, annak reményében, hogy ők is küldnek nekem. Köszönöm. Farmnév: edi_baba

7. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Szerbusztok! Elfogytak a kagylóim! Segítsetek küldjetek ha tudtok, hátha be tudom fejezni !Köszönöm szépen!

8. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok!Kagylót szeretnék!Kérem aki tud küldjön.5 db üdülési prospektusom hiányzik.Kell mennem dolgozni.Köszi.3 ajcsit kaptam ma.
    Ezen a farmon 31 prospektust tudtam beadni.mert ídőhiány végett mindent röviditettem 6 db.A másik farmon meg 35,oda még 6 prospektus kellene.Na ez rövid volt nekem.Mindenkinek gratula.

Utoljára szerkesztett: 19.7.17
  9. Thiby

Thiby Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Hiányzik még néhány felröpim,nagyon megköszönöm ha küldenétek,néhányat még tudok viszonozni,a többiéknek pedig a következő eventhez nagyon szivesen küldök amint elkezdődik! :)

10. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok!
    31 értékelés és 5 prospektusom van. 114 kagylóra lenne szükségem. Aki tud küldeni annak nagyon megköszönném.

11. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok, itt olyan segitséget nem kérhetek,hogy szuper táp, elfogyott és nem tudok medvétteny. Kérem, aki tud én meg küldök bájitalt. Köszönöm.

12. i-lusta-nya

i-lusta-nya Fórum-zöldfülű

Szia jelölj be, és küldök.

13. i-lusta-nya

i-lusta-nya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még hiányzik pár felröpim a befejezéshez, kérlek aki tud légyszi küldjön. Nagyon köszönöm!!!

14. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! A növénykéim bőséggel letermelve, de a kockavető pohárral hadilábon állok! Kérlek benneteket küldjetek nekem poharat, néhányat még ma én is tudok viszonozni!

15. 2030érd

2030érd Törekvő

Szép napot kívánok! Szeretnék én is felreppenőt kérni, és akkor talán sikerül megszereznem a felhősort. Néhány felröppenőt tudok ma viszonozni!

16. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!Még hiányzik pár felröpim a felhőhöz ha tudtok légyszi küldjetek.Előre is köszönöm nyuszi63

17. -zsókica-

-zsókica- Utánpótlás-írogató

sziasztok, most kezdtem és még kéne egy-két felröpi,hogy legalább egyet dobhassak. kérem, nagyon köszönöm eventkor visszaküldöm.

18. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, legyszi kuldjetek nehany event roppenot, ket dobas kellene meg :D elore is koszi :*

19. pniki94

pniki94 Fórum-zöldfülű

sziasztok! szükségem lenne még 18 db kockavető pohárra, hogy be tudjam fejezni az eventet. Előre is köszönöm annak, aki küldeni tud. Szép napot!

20. mamika1944

mamika1944 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem volna a felhőhöz még 9.- pohárra, Szépen kérem aki tud segítsen nekem. Nagyon meg köszönném.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.