Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. i-lusta-nya

i-lusta-nya Fórum-zöldfülű

Jelölj és küldök

2. anna8558

anna8558 Junior szaki

Sziasztok! Aki tud az légyszíves küldjön felröppenőt. Köszönöm.

3. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok ! Még 10 db pohárra lenne szükségem és amilyen gyengén adja biztos nem lesz meg a következő aratásnál, ezért kérlek segítsetek! szeretném ezt a felhősort is!

4. csabi9911

csabi9911 Haladó

gyerekek 10 ropi hianyzik a 30. dobashoz segitsetek kerlek :*

5. libra.libra

libra.libra Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiányzik még néhány kockavető poharam a befejezéshez. Kérem szépen, hogy akinek még van lehetősége küldjön. Nagyon szépen köszönöm előre is!

6. annamária

annamária Utánpótlás-írogató

Még egy dobás hiányzik az eventhez pontosan 30 db nimbusz Tudna valaki segíteni???

7. jucus78

jucus78 Járnitanuló

szeretnék felröpit kérni ,cserébe én is küldöm! köszönöm

8. -zsókica-

-zsókica- Utánpótlás-írogató

Sziasztok. első eventem lenne és még 6 felröpi kéne, hogy megszerezzem a tápot, kérem, akinek van lehetősége küldjön. evidenciába teszlek és visszaadom ahogy tudom. Köszönöm szépen előre is!

9. lara060503

lara060503 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 6 db lencse felröpi hiányzik, aki tud légyszi küldjön. köszi előre is :)

10. tökösdanex

tökösdanex Fórum-zöldfülű

Szeretném megköszönni a segítségeteket nektek köszönhetöen sikeült befejezni az eventet.Üdv.Ádi

Swordfish kedveli ezt.
  11. Bazsinyó2005

Bazsinyó2005 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Pár felröppenő nekem is jól jönne. Kérlek ha tudsz segíts. Minden segítő szándékú gazdának előre is köszönöm a küldeményt :)

12. -csenzso-

-csenzso- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Köszönöm megvagyok, nem kérek több röpit. :)

Utoljára szerkesztett: 8.8.17
    Swordfish kedveli ezt.
  13. -zsókica-

-zsókica- Utánpótlás-írogató

SOS kedves játékosok csak 3 db kéne első eventem, pedig annyian küldtetek, kérem aki még tudna!!!!köszönöm tisztelettel! Eliazbet

14. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék lencsét kérni, ha valaki tudna küldeni. Sajnos ma már nem tudom viszonozni. Köszönöm, ha valaki tudna küldeni.

15. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    Ezer köszönet annak aki tud segíteni: bosziüst hiány lépet fel nálam aki tud segítsen rajtam:(!!!
    Köszönöm Farmnév: sikka

16. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Bosziüst hiányom van, pedig vetek-aratok szorgalmasan. Aki tud, kérem küldjön. Köszönöm.

17. vkati1958

vkati1958 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Kérlek benneteket aki tud segítsen rossz volt a gépem ezért csak szombaton tudtam elkezgeni a teliholuas eventet , kellene bosziüst felröppenő . Szeretném megcsinálni az eventet . Előre is köszönöm .vkati1958

18. Zsu065

Zsu065 Utánpótlás-írogató

Szép Napot, Sziasztok!

Nagyon gyéren jön a felröppenő, és hogy tegnapelőtt a farm kezelhetetlen volt jó sokáig, nem fog összejönni a 30.eszelős koktél.
    De, bízik az ember.:)
    Bosziüstöt szeretnék kérni, még 34 db hiányzik.
    Előre is köszönöm.

Üdv: Zsu065

Utoljára szerkesztett: 14.8.17
  19. -iza52-

-iza52- Aktív író

Sziasztok. már csak 12 bödöge kéne, talán most be tudnám fejezni,sajnos a malom nagyon lassu, azért kezdek már most kérni,. visszahálálom, minden nap játszom. Köszönöm

20. kat26

kat26 Fórum-zöldfülű

sziasztok boszi üstőt kérnék ha tudnátok kőszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.