Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zselinka

zselinka Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! REPÜLŐS EVENT ! TUDNÉK KÜLDENI 6 db FELRÖPIT ! !! Ma este vagy holnap de tudnám küldeni !! A régi FARMOMRA kéne bejelentkezned , ha van helyed ! bebi3030 FONTOS ! : CSERÉBE NEM ide szeretnék kapni a felröpiből ! HANEM a jelenlegi zselinka farmomra ! köszi és ide is írjatok , hogy ki szeretne , hogy küldjek 1 ajándékot ! ÜDV . :)

Utoljára szerkesztett: 11.9.17
  2. vnorbi82323

vnorbi82323 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Aki tud segítsen légyszi! Szükségem lenne még sok bioüzemanyag felröppenőre. Előre is köszi a segítséget! :)

3. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Akinek üzemanyagkannára lenne szüksége (a készlet erejéig), azt küldjön baglyot :)

4. -iza52-

-iza52- Aktív író

szép estét Mindenkinek szeretettel kérem, legalább 20 röpi kéne szerintem,mert egyszerüeen nem tudom kiszámolni,hogy event növény vagy hosszú növény, kérem aki tud segitsen csak egy kis incifinci 2 cm re valóra küldjetek,mindenkinek evidencia és barátlistáról a következőnél én küldök.előre is köszönöm.

5. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok.kérem, aki tud küldjön szakácskötényt, bár nem tudom hol a sapka kevés, hol ak ötény most a kötény van lejjebb 10-zel. kérem segitsetek, ha tudtok!!! köszönöm

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ki van keményítve számodra

7. bobke01

bobke01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az új eventhez nagyon sok felröppenőre van szükség (márványkő), tuti nem tudok annyit aratni, hogy meglegyen... Ha küldenétek, azt nagyon megköszönném.

8. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok még hiányzik nekem ferepenő netudom hogy vane aki nekem kűlldene ha igen szivesen veszem

9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

lasan megy még hiányzik nekem 600 felrőpenő reméllemeg lesz azért remény hallmeg utoljára kitartok a végsőkig :)

10. Hapi68

Hapi68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Legyen szíves, aki tud, küldjön nekem márványkövet! Köszönöm előre is!

11. tankoka92

tankoka92 Fórum-zöldfülű

Kevés esélyét látom de kiirom. akinek van megmaradva felröppenöje és esetleg ha küldene nekem iszonyatosan hálás lennék. Az esély kevés de egy probát megér. D eaddig is mindenkinek jo játékot. Üdv tankoka Erdélyböl

12. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Nekem kb. 200 db hiányzik, aki tud küldjön, köszönet érte, de reménytelennek látom a befejezést:)

13. klm45

klm45 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! felreppenőim gyéren jönnek , s ezért segítséget kérnék , cserébe én is tudok küldeni - igaz csak korlátozott számban.Segítsünk egymáson ha lehet:) Előre is köszönöm :)

14. Zsu065

Zsu065 Utánpótlás-írogató

Szép Napot, Sziasztok!

Felröppenőt szeretnék kérni. Még 55 db hiányzik.
    Köszönöm előre is.

15. tankoka92

tankoka92 Fórum-zöldfülű

Szia. Nekem van 47 pluszba. Csak azt mond el hogyan kell küldeni

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A szomszédaidnak és a barátlistán szereplőknek tudsz ajándékot küldeni, ami akár eventes felreppenő is lehet!

17. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Szia,
    Küldtem.:)
    Maradt még 5 ajándékozási lehetőségem aki küld nekem baglyot küldök neki is márványkövet.;)

18. bativa

bativa Járnitanuló

Üdv Gazdatársak! Kevés a felröppenőm. Kérem, aki tud, segítsen. Köszönöm.

19. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Én is szeretnék felröppenőt kérni, már csak néhány darab hiányzik! Köszönöm a segítséget előre is!

20. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok! Márványkövet szeretnék kérni. Még mindig hiányzik pár darab! Köszönöm a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.