Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jimfromhu

jimfromhu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    SOS.felröppenőt szívesen fogadnék. Köszönöm a segítségeteket.

2. cincin00

cincin00 Utánpótlás-írogató

Ha valaki még ebben a fél órában tudna felröppenőt küldeni, tegye meg :D Köszi :D

3. citrommokus

citrommokus Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Karácsony küszöbén szánjatok rám légyszives egy két felröpenő gömböt . Hálás köszönet :inlove:

4. pumi1976

pumi1976 Járnitanuló

Sziasztok! Sajnos hiányzik még néhány felröppenőm. Kérem aki tud küldjön. Párat még tudok viszonozni is.

5. pumi1885

pumi1885 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos hiányzik még néhány felröppenőm. Kérem aki tud küldjön. Párat még tudok viszonozni is.

6. pumi1976

pumi1976 Járnitanuló

7. petrovicsz

petrovicsz Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves Gazddág!
    Szükségem lenne egy kis felröpire még gyorsan, aki tud kérem küldjön.
    én sajnos nem tudok már visszaküldeni :(
    A segítéseket előre is

8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

KÉRÉS Aki tud küldjön már nagyítót elég gyéren adja?

9. Kata7555

Kata7555 Haladó

Kedves Gazdák ! Segítségeteket szeretném kérni, aki tud küldjön nekem nagyítót. Sajnos akár milyen szorgalmasan dolgozom akkor is nagyon kevés a felröppenőm. Előre is nagyon köszönöm ! Szép napot mindenkinek !

10. Sancika555

Sancika555 Utánpótlás-írogató

Szorgos Gazdák ! Egy kéréssel fordulok hozzátok, aki tud segítsetek ki egy pár felröppenővel, mert sajnos nagyon keveset kapok. Nagyon köszönöm !

11. §Márti

§Márti Utánpótlás-írogató

Kedves gazdák nagyító hiányom van aki tud küldeni megköszönném §Márti

12. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Még soha nem kértem segítséget, de most szeretnék mert minden felhősorom meg van .Már csak egy kitehető hiányzik,Aki tud segítsen nagyítót szeretnék kapni. Nagyon köszönöm a segítséget előre is Incimami

13. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Sziasztok! Még soha nem kértem segítséget, de szeretném ezt a feladatot megcsinálni és bizony nagyon sok 47 db felröppenőm hiányzik. Hiába van meg hozzá minden más, így nem sok reményem van hogy elkészüljön. Ha tudtok, kérlek segítsetek. Előre is köszönöm :)

14. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok! Kérem, akinek lehetősége van rá, küldjön nekem még kéne 20 nagyító, evidenciába teszem és viszonzom.Nagyon szeretek játszani, kérem segítsetek. Hálásan köszönöm. elizabet

15. hópihe04

hópihe04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok gazdatársak! Szeretnék nagyitót kérni mert olyan mint a fehér holló. Még 30 darabot kéne gyártanom holnapig a malomba, de a nagyító az istennek sem akar jönni .Elöre is köszönöm!

16. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok aki tudd küldene nagyítót köszönöm

17. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok! Sajnos nekem is még sok nagyító hiányzik. Ha valaki tudna küldeni, néhányat holnap, a többit event után tudom viszonozni. Csak kérlek, írd meg mit szeretnél cserébe. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.

18. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sziasztok, sajnos nekem is nagyító hiányom van aki tud küldeni megköszönöm.

19. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    "Országomat nagyítóért..."
    Kérhetek némi segítséget? :)

20. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok nagyítót kérhetnék nagyon hálás lennék érte köszönöm :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.