Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Sziasztok !
    Aki teheti legyen szíves felröppenőket küldeni ! idővel viszonozni fogom. ( korom és nagyító )
    Előre is köszönöm !

2. Sütimami

Sütimami Utánpótlás-írogató

Hálás lennék nagyitóért nem fogom tudni befejezni pedig ilyen még nem volt soha. Rózsáztam is amennyi szt-m volt,Segitsetek sajnálnám ha finisbe elbuknék Nagyon köszönöm az adomány nagyitókat viszonozni fogom.....

3. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok!Sajnos én sem tudom az utolsó dekorációs elemet megszerezni nagyító hiány miatt kérlek segítsetek ha tudtok.Jutka190226

4. Idus57

Idus57 Fórum-zöldfülű

Néhány nagyítóra lenne szükségem, ha tudtok segítsetek! köszönöm.Idus57

5. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Sziasztok nagyítóra lenne szükségem! Én is tudok küldeni ! köszönöm

6. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Még soha nem kértem, de sajnos, most muszáj. Nem tudom felröppenő hiányában befejezni az eventet. Egy kitehető hiányzik a felhőről. Ha valaki tudna segíteni, nagyítót küldeni, megköszönném!

7. Napsugaram

Napsugaram Járnitanuló

Szervusztok kedves Gazdák! A paszulylevél megszerzéséhez hiányzik meg nagyítóm! Kérem, aki olvassa segítsen nekem! Nagyon köszönöm!! Viszonozni is tudom!!! D.marika-- a farm nevem

8. eszmarty

eszmarty Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudnátok nagyítót küldeni. Mással tudom viszonozni. Előre is köszönöm.

mabinog kedveli ezt.
  9. i-lusta-nya

i-lusta-nya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik néhány nagyító! Aki tud legyen szíves küldjön! Köszönöm!

mabinog kedveli ezt.
  10. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sziasztok! Nagyító hiányom van, légyszi aki tud küldjön! Én még tudok 4db-ot küldeni, akitől kapok:

mabinog kedveli ezt.
  11. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok kérnék egy kis segítséget villáskulcs hiány miatt aki tudd küldene nekem! köszönöm :)

12. deathbird

deathbird Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) Kérlek titeket küldjetek nekem villáskulcsot! Van egy csomó eventnövényem, de felröpi csak nem akar jönni.

13. pal73

pal73 Junior szaki

8)SOS8)Villaskulcs :Dna meg :oops:szomszed hianyom8)

14. borisz11

borisz11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Villáskulcs hiányom van. Kérem aki tud küldjön, viszonozni is tudom. Előre is köszi.

15. DaveKissHUN

DaveKissHUN Utánpótlás-írogató

Ádjisten Gazdák!

Tudok nekem küldeni villáskulcsos bizgentyűt? 5(!!!) darab görbecső hiányzik -.- Az keményen 10 felröpi. Tudtok segíteni?

Isten fizesse meg néktek :D

Utoljára szerkesztett: 3.2.18
  16. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Néhány villáskulcsra lenne még nagy szükségem! Kérlek segítsetek a hajrában!

17. pötyi2017

pötyi2017 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    87 villáskulcs hiányzik az event befejezéséhez.
    Kérem aki tud segítsen.
    Köszönöm!

18. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

7 db villáskulcsra lenne szükségem. légyszives segítsetek

19. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok! 6db felröpim hiányzik!Tudnátok segíteni.

20. Pinkafeld

Pinkafeld Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nekem is 6 db villáskulcsra lenne szükségem. Nagyon szépen köszönöm!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.