Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Obszidián hiányom van. Aki tud, kérem küldjön.
    Köszönöm

2. -gézsu-

-gézsu- Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdák! Időhiányban szenvedtem, és e miatt nem tudtam rendesen vetni, aratni! Kérlek benneteket, ha tudtok obszidiánt küldjetek nekem! 7 db hiányzik!!!!! Viszonzom!

Utoljára szerkesztett: 6.2.18
  3. Glasses

Glasses Utánpótlás-írogató

Már csak 26 hiányzik a röpiből, segítsetek kérlek :) *Dg* a nevem! Köszönöm szépen!

4. pumi1976

pumi1976 Járnitanuló

Sziasztok! Sajnos hiányzik még néhány felröppenőm. Kérem aki tud küldjön. Párat még tudok viszonozni is.

5. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Tudom, hogy messze még a vég, de akinek lehetősége van, küldjön már nekem különleges kesztyűt. Szeretném befejezni az eventet, de a munkám nem engedi meg a sűrű aratást így kevésnek bizonyul a felröppenő. Előre is köszönöm. Mindenkinek jó munkát kívánok és szép napot!

6. -jeszy-

-jeszy- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Úgy néz ki hogy segítség nélkül, biztos nem fogom tudni befejezni az eventet.
    Aki tud kérem küldjön felröppenőt!
    Előre is köszönöm a segítséget!

7. chriis9

chriis9 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítség nélkül nekem sem fog menni az event befejezése. Az event növényem maximálisan megvan, viszont a felröppenőkkel bajban vagyok! Kérlek Titeket, aki tud küldjön nekem! Köszönöm!
    Gazda: chriis9 ID: 43950395

8. Katóka5067

Katóka5067 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítsetek. Ujjatlan kesztyükre van szükségem az event befejezéséhez! Aki tud segítsen az ujjatlan kesztyük küldésével! Köszönöm!

9. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Sziasztok!Sajnos hiányzik még néhány felröppenőm. Kérem aki tud küldjön Köszönöm!

10. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egyetlen kesztyűre lenne még szükségem. Köszi: Kalamajka81

11. -jeszy-

-jeszy- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos a felröpik, nem lesznek meg az event végéig, ezért aki tud, kérem küldjön.
    Köszönöm :) !
    -jeszy-

12. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok aki tud az küldjön már cserepet mert nem lesz meg köszönöm

13. Idus57

Idus57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ha tudnátok pár cserepet küldeni , nagyon megköszönném!

14. Bridg

Bridg Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Több ezer árvácskám van, és nem adja a felröppenőket... egyre pénz éhesebb a játék.
    Elgondolkodtató.

üdv: Bridg

15. gadakertianiko

gadakertianiko Fórum-zöldfülű

Na én is megszorultam most! De nagyon!! Rengeteg felröpim hiányzik még, pedig szorgosan vetek aratok. Szépen kérem ha tudtok, segítsetek nekem. Nagyon szépen köszönöm.
    Üdvözlettel Anikó

16. -iza52-

-iza52- Aktív író

Szervusztok!kedves játékostársaim, nem tudom megállapítani hány felröpi hiányzik, de a három mezőből épp hogy összejön a 30 felröpi, kérem, aki teheti, szépen kérem küldjön,evidentbe rakom és minden eventnél viszonzom,már csak egy fincike zöld csík és ott a paszuly.sajnos nem tudtam sok prémiumtrágyát venni, így a hosszúak, nagyon hosszuak. Köszönöm segitségeteket. régen játszom.Elizabet (nyugd.as vagyok végre)

17. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

SÓSmég 12-szer kellene etetnem a felhőhöz aki tud segíteni előre is köszönöm?

18. 660526

660526 Fórum ismerője

Kedves Gazdatársak! Szeretnék kérni terrakotta cserepet , mert nekem sajnos nagyon kevés van, és már csak ma estig tudok játszani, mert holnap korán elmegyek dolgozni és csak este jövök haza! Néhány darabot ma még én is tudok viszonozni! Segítségeteket előre is köszönöm!

19. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az event befejezéséhez kellene még terrakotta cserép. Aki segíteni tudna megköszönném. Előre is köszönöm!

20. mariabaroti1966

mariabaroti1966 Járnitanuló

sziasztok hianyzik még pár darab cserép előre is kőszőmőm ha kúldőtők

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.