Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FHK72

FHK72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még 12 darab cserép hiányzik az event teljesítéséhez. Köszönettel venném a segítséget.
    Üdv: FHK72

2. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

sziasztok, 19 felröppenőm hiányzik és mindjárt itt a vég, segítsetek! Köszi

3. lara060503

lara060503 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még hiányzik 20 db felröppi a feladathoz, hogy be tudjam fejezni :( Aki tud légyszi küldjön :) köszönöm

4. yellowfire

yellowfire Aktív író

99-es szintű vagyok. ez már a sokadik event amit nem tudok befejezni a felröppenők végett.

5. lara060503

Sziasztok még hiányzik 20 db felröppi a feladathoz, hogy be tudjam fejezni :( Aki tud légyszi küldjön :) köszönöm

6. lara060503

7. mariabaroti1966

mariabaroti1966 Járnitanuló

sziasztok 2felrőpim hiányzik nagyon hálas lennék érte

8. Meddien

Meddien Fórum-zöldfülű

Sziasztok, keserű gyömbér + begónia + napi ajándékokból sikerült 240 felröppenőhöz jutnom. Gondoltam megosztom veletek is, hátha valakinek ez hasznos infó :)

9. kadam82

kadam82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A hátborzongató vacsoracsatánál nagyon nehezen gyűlik a felröppenő, pedig folyamatosan termelek, mégse jönnek úgy, ahogy kellene. Aki tud, legyen szíves küldeni ajándékot, gazdanevem: kadam82

Köszi előre is a segítséget!

10. Rajicanyuszi

Rajicanyuszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ez a nagy örvény kibabrál velem úgy tűnik. Amíg a másik (Hátborzongató vacsoracsata) adja a felröpiket a szokásos tempóban, addig ezek a fránya evezőlapátok csak nem akarnak gyűlni nálam! Nagyon sok evezőre van még szükségem!!
    Ha tudtok segíteni, akkor nagyon szépen megköszönöm.

11. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Én is szeretnék evezőlapát felröppenőt kérni. Előre is köszönöm a segítséget!

12. Manitu02

Manitu02 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most szükségem volna rá. Nem tudom miért, de nem úgy jön most az evezőlapát mint más eventkor. Aki tud, küldene nekem? Köszönöm.

13. bativa

bativa Járnitanuló

Kedves Gazdatársak!
    Nagyon sok a hiányzó evezőlapátom. Pedig folyamatosan termelek. Kérem, aki tud segítsen. Hálásan köszönöm mindenkinek.

14. kertész82

kertész82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajna nem jól áll a szénám! Ha vannak akik még nem küldték el a mai ajándékot, az esélytelenek nyugalmával kérlek küldjetek nekem evezőt ! 200 db hiányzik :( :( :(
    Szívből köszönöm :)
    Szép napot JÓ gazdálkodást és sok sikert kívánok a finisben mindenkinek :)

15. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Sziasztok!

Még két hosszú termesztésű növény aratása vár / szegfű és dinnye/, de bő 200 evezőlapát hiányzik. Minden segítséget örömmel fogadok.

Természetesen utolsó percig aratok/vetek....

A segítségeteket előre köszönöm, sok sikert és remek napot kívánok Mindenkinek! :)

16. tozike111

tozike111 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is kéne segítség, ha van valakinek evezője még. 3 evezőt tudok viszonozni is.
    Köszönöm!
    Sok szerencsét mindenkinek! :) sziasztok

17. hazso73

hazso73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én is szeretnék evezőlapát felröppenőt kérni. Előre is köszönöm a segítséget!

18. hópihe04

hópihe04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még 40db felreppenő kéne kérlek segítsetek !!

evezó

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.3.18
  19. csmzs

csmzs Utánpótlás-írogató

Rémséges felröppenőre, azaz koponyás merőkanálra lenne még szükségem a befejezéshez. Köszönöm , ha küldtök, még 110 db kellene....

20. thomastic

thomastic Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Még 8 db merőkanálra lenne szükségem ! Ha valaki(k) tudnának esetleg küldeni....igen-igen boldoggá tennének vele !
    Köszönettel, thomastic

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.