Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csegő99

csegő99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék kérni húsvéti fészket, a kevés felröppenő miatt és holnap már csak korán reggel tudok belépni a játékba, mert munkába kell menni.
    Előre is köszönöm. :)

2. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, légyszi küldjetek egyszerű fészek felröpit, ha tudtok, 36/40-nél tartok, csak holnap reggel tudok aratni, mert munkába megyek.40 felröpit biztos nem tudok kora reggel aratni. Mivel dolgozni megyek, így délelőtt már nem tehetek semmit. Ha tudtok segíteni, nagyon szépen megköszönöm......
    Mindenkinek sok sikert!!!!

3. zsofia37

zsofia37 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, még sok fészek hiányzik a felhőig nagyon megköszönném ha küdenétek ilyen felröpit.

4. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Sziasztok! Kérlek, ha tudtok küldjetek egyszerű fészek felröpit, 4 db hiányzik, és készen lennék! Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
    Köszönöm szépen a gazdatársaknak a segítséget, már nekem ne küldjetek felröpit, már keveredik a malomban az utolsó!
    Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!! Mindenkinek további sok sikert!!!!!

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
  5. Lizibaby78

Lizibaby78 Fórum-zöldfülű

7 db egyszerü fészekre lenne szükségem ha viszonozni kell kérlek küldj baglyot .tudom viszonozni köszönettel Lizibaby78

6. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok 4 db fészekre lene szükségem. Hogy befejezem a játékot. melike1112farne em

7. cencebence

cencebence Járnitanuló

sziasztok fészekre lenne szükségem aki tud légyszi küldjön

8. lara060503

lara060503 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még 10 db fészek hiányzik a feladathoz :( légyszi küldjön aki tud , nagyon köszi :)

9. Margella

Margella Utánpótlás-írogató

Sziasztok:)
    Én is szeretnék fészekgyűjtéshez segítséget kérni hogy meg tudjam szerezni a felhősort.
    Előre is köszönöm!
    Margella

10. lara060503

Sziasztok még 10 db fészek hiányzik a feladathoz :( légyszi küldjön aki tud , nagyon köszi :)

11. banat2

banat2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Én is szeretnék fészekgyűjtéshez segítséget kérni, sajnos nagyon nem akarnak jönni a fészek felröppenők!
    Aki tud segíteni, kérem küldjön!
    Előre is köszönöm!
    banat2

12. dányiréka8

dányiréka8 Junior szaki

Szisztok!Ha minden jól megy 4 db fészekre lenne szükségem,hogy befejezhessem a felhősort is,ha valaki segítene köszönöm szépen!:)

13. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok!
    Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nekem is fészekre lenne szükségem. Még 14 hiányzik, hogy befejezhessem az eventet. Köszönöm szépen.

14. cencebence

cencebence Járnitanuló

Sziasztok még 30 db fészek hiányzik az eventhez aki tud kérem segítsen köszönöm szépen !

15. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! 30 db fészek hiányzik, ha nem jön közbe semmi akkor még egyszer tudok aratni, abból kb13-15 fészek szokott felreppeni, tehát kb15 db-ra lenne még szükségem. Segítsetek! Köszönöm

16. zsofia37

zsofia37 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem is kellene még 40 db fészek, nagyon megköszönöm ha segítenétek.

17. graffyrebeka

graffyrebeka Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiányzik még sajnos 15 db fészek, hogy be tudjam fejezni az eventet. Jó lenne ha sikerülne. Előre is köszönöm!
    graffyrebeka

18. lara060503

Sziasztok még 20 db fészek hiányzik a felgősoromhoz :( légyszi küldjön aki tud, köszi :)

19. lara060503

20. Netti23

Netti23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ,szeretnék kérni húsvéti eventhez fészket 5db-ra lenne szükségem.Nagyon köszönöm annak aki segít Netti23

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.