Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libra.libra

libra.libra Utánpótlás-írogató

Szia!
    Küldtem öntözőkannát, de ha a mókusnál az utolsó szinten megnyerhető dekorációra gondolsz az nem feltétlenül szükséges a felhőre.

2. csengel5555

csengel5555 Járnitanuló

sziasztok

ha valaki tudna öntözőkannát küldeni, megköszönném

3. fanczocs70

fanczocs70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Segitséget kérnék.Elszámoltam maga és a Bió-fűnyíró megszerzéséhez 82 öntözőkanna kéne.Kérlek benneteket aki tud segítsen.Előre is köszönöm.

4. dono2009

dono2009 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Aki tud küldjön öntözőkannát. Hiányzik még pár darab.
    Köszi: dono2009

5. sessyrin

sessyrin Utánpótlás-írogató

Sziasztok Farmerama Gazdák!
    Szeretném a segítségetek kérni, 50 db öntözőkanna hiányzik még ahhoz, hogy meglegyen a felhőm. Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm és ezer hála! :D
    Üdv: sessyrin

6. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Szerbusztok!Segítségeteket szeretném kérni!Segítsetek befejezni az eventet hiányzik még 21 kannám! Segítsetek ha tudtok!Köszönöm!

7. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok Farmerek! Tudna valaki küldeni egy kevés felröpit,10 db kellene! Köszi!

8. lipi741

lipi741 Fórum-zöldfülű

sziasztok már csak 6 db kannám hiányzik segitssetek légyszi!

9. assassin-sniper

assassin-sniper Fórum-zöldfülű

hali kene meg 5 felropi valaki segitetene...
    koszi elore is

10. csipetke6

csipetke6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. Ha van lehetőségetek, kedvetek, időtök küldjetek felröpit, már csak néhány hiányzik a felhőig. Már minden lehetőségemet kimerítettem. Hálás köszönet, ha tehetem, viszonzom.

11. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, tudom sokan vagyunk, 30 pohár kéne, kérem, aki tud küldjön nekem, viszonozni fogom. köszönöm

12. csmzs

csmzs Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 4 db pohárra lenne még szükségem. Köszönöm annak, aki küld....

13. hecsedli

hecsedli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Már csak 7 pohár hiányzik a szalamandra ólhoz. Köszönöm, ha tudtok segíteni.
    Köszönettel:
    hecsedli

14. k.erekperec

k.erekperec Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy dobásra vagyok a felhősortól. Sokat segítene, ha tudnátok poharat küldeni.
    k.erekperec

15. laruska06

laruska06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

4 db kannára lenne még szükségem, aki tud légyszi küldjön :)

16. miklos4949

miklos4949 Törekvő

SOS!!!!!" 2 pohárra vagyok a szalamandrától.Segítséhet előre is hálásan köszönöm

17. Szivárványvölgy

Szivárványvölgy Járnitanuló

Kedves farmertársak, 5 db Szirmos virágra lenne szükségem és meglenne a Felhő. :)Még érik növényem /vadszeder/, csak nem tudom ad-e majd felröppenőt.
    Aki tud segíteni , nagyon szépen kérem , küldjön !
    Előre is köszönöm!!!

Ui.Köszönöm a gazdatársaknak az felém irányuló kedvességüket, amivel a "elhalmoztak rengeteg" felröppenővel !
    EGY DB SEM ÉRKEZETT!! :(
    Ennyit az egymást segítő, támogató játékosokról, ez ám az igazi összetartás!
    További eredményes farmozást mindenkinek !!!

Utoljára szerkesztett: 10.7.18
  18. bence9191.

bence9191. Haladó

Kedves gazdatársak! Szükségem lenne egy-két horogra és sok csalitollra. Holnaptól viszonozni is tudom ha kell.

19. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Az Event elején egész jól jöttek a fémlemezek, de valahogy most nem igazán. Elég sok fát raktam ki, de mintha visszafogottak lennének nem akarják adni. Kérlek Benneteket, hogy akinek van feleslege, gondoljon rám és küldjön. Megpróbálom viszonozni, bár csak 7 szabad lehetőségem van. Előre is köszönöm;):p:)

20. manocskatimi

manocskatimi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!1db horog hiányzik,hogy befejezhessem az eventet...Valaki tudna küldeni?Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.