Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Hali hát felröppike remélem jön

2. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok!
    SÜRGŐS segítségre szorulok.
    Nincs elég felröpi és nem is jön jól! Kellene a segítség!

3. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Én is törött üveg hiányban vagyok előre is köszönöm annak aki segíteni tudd?

4. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Törött üveg felröppenőre lenne szükségem, kérem aki tud küldjön nekem. Előre is köszönöm a segítséget!

5. heidi270357

heidi270357 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én is törött üveg felröppenő hiányban szenvedek, ha tud valaki legyen szives küldjön, előre is köszönöm a segítséget.

6. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

SOS kellene 4 db törött üveg, köszönöm ha valaki tud segíteni!

7. -iza52-

-iza52- Aktív író

SZép jó reggeltk ivánok nektek, szépen kérem már csak 11 enyvesdoboz kéne, ha tudtok küldjetek nekem visszahálálom. Tisztelettel és szeretettel Valkó Betty

8. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Sziasztok! kéne még 9 enyvesdoboz de már mindenem kimerült ha tudtok kérlek segítsetek köszönöm

9. kitti970

kitti970 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    13 enyves dobozra lenne szükségem aki tud segíteni azt nagyon köszönöm:D

10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Tudnátok segíteni nekem törött üveg hiányban szenvedek én is!Köszönöm a segítséget!A piacon nálam nem lehet semmit sem venni a virágokból!

11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Volt, nagyon szorgalmas csibémnek hiányzik még Emulgálószer, kérlek Benneteket, ha tudtok, küldjetek neki! Köszönöm!
    Farmneve: laci08021

mebajah kedveli ezt.
  12. laci0802

laci0802 Járnitanuló

Sziasztok. laci08021 -re szeretnék kérni emulgálószer felröppenőt. Ha tudtok segitsetek. Köszönöm.

mebajah kedveli ezt.
  13. Mate100823

Mate100823 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az event befejezéshez szükségem volna még emulgálószerre. Megköszönném, és a következő napokban mindenkinek viszonoznám, ha még tudna küldeni!

14. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

SZiasztok Smaragd hiányomvan :)de tényleg:

15. Akos170402

Akos170402 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sok chipre volna szükségem, aki tudna küldeni, nem leszek hálátlan :) Köszönöm

16. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :) Szerintem erre a madár sem jár, de azért megpróbálom.... a hangosbeszélővel vagyok nagy bajban, várom megmentőimet! :D Köszönöm, coffoseMMa

17. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Én is szeretnék hangosbeszélőt kérni, viszonozni másik kis farmról tudom.

18. Kata7555

Kata7555 Haladó

Sziasztok !!Szeretnék kérni hangosbeszélőt aki tud segíteni nagyon megköszönöm Szép napot mindenkinek ....

19. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Szia! Hangosbeszélők hiányoznak GCSRama és Kingucko farmokról. Előre is köszi hogy küldöl ajándékba.

20. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem is hangosbeszélő hiányzik még az event befejezéséhez, ha v.kinek van felesleges küldjön . Köszi előre is. kyra72

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.