Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Sajnos nekem is hangosbeszélő hiányzik!Pedig bevetettem már mindent,a chip-ből abból pedig nagyon sok van!Jól ki van találva,vagy nem csinálok valamit jól?Segítsetek köszönöm szépen előre is!szöszi50

2. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az űrhajós eventben már csak 1 zöld kulcsot kellene kiváltanom és készen lennék.
    Ehhez 105 hangosbeszélőre van szükségem, ezért teleültettem mindent fával mert abból jön a hangosbeszélő.
    Jelenleg van 11 db. Aki tud kérem segítsen és küldjön nekem ajándékba hangszórót.

3. raimas86

raimas86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is hiányzik még néhány űrlény hangosbeszélőm a felhőhöz. Esetleg ha valaki tudna segíteni, kérem küldjön nekem ajándékba hangosbeszélőt. Előre is nagyon szépen köszönöm!

4. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Beállok a sorba: kérek szépen hangosbeszélőt.
    Köszönöm

5. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én is hangosbeszélőt szeretnék kérni!
    Köszönöm!

6. szeva123

szeva123 Junior szaki

Kedves Gazdatársak!
    Nekem is nagyon hiányzik még néhány hangosbeszélő.
    Előre is köszönöm!
    szeva123

7. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni? 20 db hangosbeszélő hiányzik!!!!! Minden kész, de nem jön a felröpi!!!

Köszi: Katica

8. mami0613

mami0613 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hangosbeszélő hiányom van. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm

szöszi50 kedveli ezt.
  9. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Hangosbeszélőre lenne szükségem, még néhány darab hiányzik! Ha van valakinek valakinek "feleslege" ebből és tudna küldeni, nagyon megköszönném! Mindenkinek szép napot!

10. gigi763

gigi763 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hangosbeszélőre lenne szükségem, még néhány darab hiányzik! Ha van valakinek és tudna küldeni, nagyon megköszönném! Mindenkinek szép napot!

11. chame-leon

chame-leon Fórum-zöldfülű

Üdv mindenkinek! Hangosbeszélő hiányom van. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm

12. Phetyu13

Phetyu13 Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdatársak!
    Nekem is nagyon hiányzik még jónéhány hangosbeszélő.
    Előre is köszönöm!

13. Kalamajka81

Kalamajka81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még néhány hangosbeszélőből hiányt szenvedek... Akinek még van lehetősége küldeni, attól szívesen fogadom. ;) Köszönöm: kalamajka81

14. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Sziasztok! Ezt az eventet nagyon benéztem így hiányzik még hangosbeszélőm :cry: A segítségeket nagyon köszönöm!

15. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdák! Aki erre fele téved és olvas bennünket, szíveskedjen küldeni vezetéket! Már tenyésztettem, állatoztam és még a befejezéshez hiányzik 20 db! Természetesen 14-ig még vannak kint óljaim is, de nem biztos, hogy meg lesz! Köszönöm!

16. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sziasztok4 29db hangosbeszélő hiányzik a felhőhöz , aki tudna küldeni, megköszönöm! Én is tudok küldeni még, amit kérsz.
    1db kitehető is hiányzik, de valamikor csak megszerzem!

17. Ilona69

Ilona69 Járnitanuló

Sziasztok!33db.űrlény hangos beszélő felröppenő hiányzik az eventhez!A segítségeteket kérem ,küldjetek aki tud! Ilona69 ID:50467083 Köszönöm!

18. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

sziasztok 23 hangos beszélőm hiányzik aki tud kérem segítsen

19. [-Krisztina-]

[-Krisztina-] Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Bárhogy is igyekeztem, hiányzik még 40 hangosbeszélő az event befejezéséhez.
    Aki tud még küldeni, sokat segítene vele. Köszönöm előre is a segítséget!

20. lukacs_andi

lukacs_andi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha valaki tudna nekem küldeni pipettát, azt nagyon megköszönném :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.